Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Din cauza sarcini grele în timpul zilei de lucru, suntem adesea se confruntă cu apariția durerii în tocuri. Senzației de durere, senzație de arsură în tocuri. disconfort în timpul de mers pe jos - toate aceste simptome pot indica nu numai de picioare obosite, dar, de asemenea, despre diferite boli. Una dintre acestea este formarea de piroane.Până în prezent, datorită creșterii incredibile în ritmul de activitate, oamenii care lucrează și, în același timp, o tendință de reducere a imunității, slăbirea organismului, boala este adesea diagnosticată. victimele acesteia pot deveni nu numai în vârstă, persoanele care suferă de excesul de greutate, sportivi, dar, de asemenea, oameni obișnuiți, tineri și de vârstă mijlocie.

Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Durere, senzație de arsură în tocuri, înroșirea și umflarea, disconfort în timpul de mers pe jos - simptome de educație spini

Care sunt tepi pe tocuri de motivele pentru educația lor

Spini - un excrescente osoase la talpa osului călcâiului. Ei arata ca un mic proiecții cârlig, ușor ridicat spre degetele de la picioare. În funcție de stadiul rezoluției bolii variază de la câțiva milimetri la câțiva centimetri. Vârfuri provoca durere că o sarcină pe picior, a pus presiune pe fascia - țesutul care înconjoară călcâi și conectează-l la degetele de la picioare. Cel mai clar durerea este palpabil, atunci când o persoană se trezește dimineața și seara, după ce sarcina pe tot parcursul zilei.

crampoane provoacă adesea inflamație la picior, pentru că au pus presiune asupra țesuturilor moi și le irita, care pot să apară în exterior ca edem, umflarea locurile afectate.

Cu sentiment normal de acumulare nu este întotdeauna posibil pentru a detecta. Cel mai bun mod este de a face un diagnostic de imagine X-ray.

Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Fotografia demonstrează cum să arate ca crampoane pe X-ray

cauzele

Principalele motive pentru înfrângerea de pinteni călcâi osoase sunt:

 • sarcină mare pe picioare;
 • purtarea de pantofi incomode, tălpile interioare și cusături solide;
 • prejudiciu picior;
 • sarcini grele în activități sportive (alergare, sărituri);
 • prezența bolilor provocînd: platfus, circulatie afectata in picior, artrita, boli ale coloanei vertebrale;
 • trăsături anatomice ale unui organism.

De obicei, cele mai sensibile la această boală după patruzeci de oameni, patruzeci și cinci de ani, mai ales cei care sunt supraponderali. Acest lucru se datorează schimbărilor legate de vârstă ale piciorului.

Metode și durata tratamentului depinde în mare măsură de stadiul bolii și de caracteristicile individuale ale organismului.

patru abordări principale pot fi identificate, modul de a trata creșteri osoase:

 • remedii populare;
 • medicamente;
 • fizioterapie;
 • o intervenție chirurgicală.

Trebuie remarcat faptul că este puțin probabil pentru a elimina acumularea în sine primele două metode. Ele ajuta la reducerea inflamației, durerii, ca urmare, probabil, oamenii vor putea, în viitor, fără nici un disconfort pentru a trăi cu excrescență format, iar ultimul nu-l deranjeze. Unele tipuri de terapie fizica (terapie cu laser, terapie cu unda de soc), pe primele două etape ale bolii poate aspirate piroane osoase. Fundamental aceeași metodă, care vă permite să eliminați acumularea este o operație complet, astăzi, această metodă este folosită în ultimă instanță, în cazul în care metodele anterioare pentru a elimina acumularea sau neutraliza aceasta nu funcționează.

remedii populare

Cu ajutorul medicinei tradiționale în stadiile incipiente ale bolii pot fi în mod eficient obține scăpa de inflamația și durerea în site-ul afectat, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, care poate neutraliza impactul negativ al crampoane asupra tesuturilor moi ale piciorului.

Se tratează tepi pot fi următoarele remedii populare:

 • comprima pulpa de cartof. Ai nevoie de un grătar de cartofi și înfășurați conținutul marlechkoy, bandaj aplicat pe zona afectată, asigurarea bandaj;
 • care se aplică plasa toc iod;
 • Se amestecă 5 grame mumie si 100 grame de miere, aplicate sub formă de comprese peste noapte;
 • 250 de grame de maruntite printr-o mașină de tocat carne de radacina irisului toarna un pahar de alcool și insistă 14 zile într-un loc răcoros întuneric. Apoi, se aplica folosind bintovyh sau un tampon de bumbac la fața locului inflamat.
 • pastă de negru rare;
 • cutii de propolis.

In tratamentul de remedii populare foarte bine ajuta la baia de decoct de plante (mușețel, sunătoare, cimbru), măceșe, napi. Pentru a face acest lucru, se prepară un decoct din cada întâi: două linguri de frunze uscate de iarbă trebuie să se toarnă un pahar de apă clocotită și infuzat timp de 10 minute. într-o baie de apă. În continuare, se prepară baie de picioare: Se toarnă într-un recipient de 4 litri de apă caldă și se adaugă bulion.Foarte bine de acțiune anti-inflamatorii și posedă medicamente populare, cum ar fi veninul de albine, rădăcină de tătăneasă, gălbenele, arnică.

Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Este recomandabil înainte de aplicarea de comprese si unguente fac întotdeauna baie aburit, contribuie la o mai bună absorbție a agenților pielii terapeutice

metodă medicală

Dacă remedii populare nu funcționează, nu au timp pentru prepararea lor sau de boala este deja lansat destul, a scăpa de inflamația și durerea va ajuta la satisfacerea unguente speciale și creme.

În metoda de tratament este medicament cel mai eficient:

crampoane Tratați pot utiliza, de asemenea bilă medicală. Acesta este un medicament foarte eficient și popular în lupta împotriva Osteofitele.

Există un alt mod de a scăpa de acumularea cu ajutorul medicamentelor - o blocadă. Esența acestei metode constă în injectarea locurile afectate cu injectii anti-inflamatorii, îmbunătățind circulația sângelui droguri. Acest lucru asigură realizarea rapidă a scopului expunerii la medicamente. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acesta este un proces dureros.

După cum a fost deja desemnat anterior, cele mai multe medicamente pentru a scăpa de crampoane nu reușesc, astfel încât acestea sunt adesea folosite in combinatie cu fizioterapie.

fizioterapie

In tratamentul de spini, următoarele tipuri de terapie fizica:

 • electroforeză;
 • fonoforeza;
 • Terapia magnetica;
 • Terapia cu laser;
 • radioterapie;
 • Șoc terapie val.

Esența acestor metode este impactul asupra impulsurilor zonei afectate de diferite surse. Aceste impulsuri sunt intră călcâi printr-un senzor special, prevede următoarele efecte:

 • Elimină inflamația;
 • Se calmează durerea;
 • Rezolvă depozite de sare;
 • Îmbunătățește circulația sângelui;
 • Îmbunătățește regenerarea celulelor;
 • Slabeste sau se dizolvă complet Spike os.

Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Cel mai popular tratament de azi sunt terapia cu laser și metoda de undă de șoc. În stadiile incipiente ale bolii, ele ajuta să scape de Spike

Contraindicații la utilizarea terapiei fizice:

 • sarcinii;
 • Alaptarea;
 • Copiii până la 12 ani;
 • Diabetul;
 • hipertensiune;
 • Disponibil la poalele răni deschise;
 • procesele neoplazică a piciorului.

De asemenea, rețineți că înainte de a lua terapie, trebuie să te uiți cu atenție la diagnosticul și unitatea, care este oferit in clinica pentru a trata piroane. Deoarece dispozitive diferite au diferite surse de impulsuri care afectează creșterea celulelor. Unele telefoane mobile au capacitatea de a influența daunele multiple surse simultan, ceea ce îmbunătățește foarte mult eficiența.

Ca de multe ori la pacienții se pune întrebarea dacă sănătatea lor va afecta doza de radiații, care este eliberat în timpul tratamentului cu laser, radioterapie, terapie de unda de șoc. Trebuie remarcat faptul că motivul specific pentru excitare nu este (dacă nu aveți contraindicații la acestea), deoarece această doză este foarte mică pentru aplicarea efectelor nocive apreciabilă a organismului.

Durata tratamentului este determinată de medic în funcție de complexitatea și stadiul bolii. Practic, ai nevoie pentru a trata piroane de la 7 la 10 proceduri.

Prin recurgerea la o intervenție chirurgicală în ultimă instanță, dacă nu se poate trata veruca prin alte metode.

Operația nu este destinat să trateze acumularea, și a scăpa de ea prin eliminarea.

Pe tocuri de o incizie mare se face prin care piroane sau este îndepărtat sau deconectat de la fascia, astfel încât atunci când sarcina pe negul picior nu este apăsat pe țesutul moale, nu provoacă inflamație și durere.

Apoi, pe jos sau orteze tencuiala este aplicat. Cel puțin acestea ar trebui să fie purtate timp de două săptămâni.

După îndepărtarea de reabilitare gips pacient supus, măsuri de bază în care acestea sunt:

 • Masaj, fizioterapie, care contribuie la revenirea piciorului la funcționarea normală, deoarece purtarea în timpul circulației gipsul atrofie musculară se deteriorează;
 • Aplicarea unguente și creme, îmbunătățind circulația sângelui (Aktovegin, indovazin).

De asemenea, în timpul perioadei de reabilitare, se recomandă să poarte tălpi interioare ortopedice.

Separat, trebuie remarcat faptul că tencuiala, cu atât mai repede, cu atât mai rapid este de dorit să se schimbe bretele.

Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Orteza permite masaj piciorului afectat în câteva zile după o intervenție chirurgicală, piciorul să fie mai mobili, ceea ce previne atrofierea musculară

Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

Ce se poate face în cazul în care o durere toc atunci când mersul pe jos
 • Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

  Tratamentul Heel vodca si aspirina
 • Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

  Tratamentul călcâi pinteni biliar medical
 • Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

  peroxid de hidrogen curat toc
 • Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

  Aici este călcâiul în ordine completă
 • Cum de a trata crampoane pe călcîie, cauzele și tratamentul de remedii populare

  Tratamentul de toc pinteni radioterapie