Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara

Cataracta însoțită de vedere încețoșată. În cele mai multe cazuri, acesta poate fi vindecat numai prin intervenție chirurgicală, înlocuirea cristalinului. Mulți oameni se tem de această procedură și să încerce să trateze boala la domiciliu. Cum de a trata cataracta în casă? Luați în considerare cele mai eficiente remedii populare pentru a scăpa de boală într-un stadiu incipient.Gimnastica pentru ochi

Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara

În ciuda complexității de a scăpa de boală într-un stadiu incipient pot fi vindecate cu ajutorul medicamentelor.

Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara

Corecție pot achiziționa și purta la domiciliu pe ochelari speciali ( „Sidorenko“ sau „Pankov“).

 1. Fără a întoarce capul, în căutarea de la stânga la dreapta, încet, ținând privirea de fiecare parte a câteva secunde.
 2. De asemenea primul exercițiu traduce privi în sus și în jos.
 3. Privit în diagonală, care deține ochi timp de câteva secunde.
 4. Desenați ochi, un diamant în fiecare dintre atracțiile sale de top în așteptare timp de 2 secunde.
 5. Clipi rapid timp de 15 secunde.

Aceste exerciții sunt concepute pentru a restabili mobilitatea lentilei pentru a reveni la circulația normală a sângelui și a opri progresia bolii. Ai nevoie să se angajeze în mod regulat.

fitoterapie

Evitați chirurgie de ajutor plante aromatice. Un astfel de tratament este adecvat numai în faza inițială a ochiului cataractei.

Printre populare metode pot fi izolate din extracte euphrasy, calendula, salvie și valeriană. Luați în considerare rețete pentru fierturi.

Pentru a trata cataracta in casa, poate fi spălat cu un decoct a cristalinului acestor plante sau de a face o picătură pe baza de plante.

metodele de preparare sunt după cum urmează:

Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara

 1. Bulion de la euphrasy pentru spălare. Mark 50 g de iarbă pentru a umple 1 litru de apă la fierbere timp de 2 ore.
 2. Infuzia de flori de gălbenele. Se toarnă 2 h. L. iarbă 400 ml de apă clocotită și infuzat 30 minute.
 3. Un decoct de salvie pentru uz intern. Mark 1 h. L. ierburi și se toarnă 500 ml de apă clocotită, se fierbe timp de 3 min. si se lasa sa stea timp de 20 de minute. Consumat 100 ml de 3 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de a mânca.
 4. Colectia de eyebright, semințe de fenicul, chimen dulce si albăstrea. Ia proporții egale din fiecare dintre ingredientele și a pus într-un tifon. Dip 3 min. punga în apă clocotită. După răcire, a pus pe ochiul afectat și țineți apăsat timp de 20 de minute. Tratamentul la domiciliu se efectuează în 6 seturi de 15 zile.
 5. Tinctura pentru aromoterapie din rădăcină de valeriană. Mark o rădăcină și cufundate în 100 ml de alcool. Insista 10 zile. Bedtime se toarna tinctura 20 picaturi si inhaleaza aceste perechi, este suficient timp de 5 minute. Păstrați medicație într-un recipient închis ermetic.


Se prepară supa trebuie sa fie atent tulpina că particulele nu cad direct în ochi. În medie, tratamentul decoct de plante, indiferent dacă este nevoie să le folosească în interiorul sau se spală ochii, variind de la 20 de zile într-o lună.

flori de gălbenele utilizate nu numai ca mijloc de spălare a ochiului, dar, de asemenea, ca un drog pentru ingestie. Pentru a vindeca boala, bulionul se prepară după cum urmează: 1 lingura. l. ierburi, se toarna un pahar de apă clocotită. Bea după decoct se configurează timp de 30 de minute. 100 ml de 3 ori pe zi.

Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara

Ele pot fi spălate cu ochii sau turnat bandaj înmuiat în bulion și să păstreze timp de 3 minute. de mai multe ori pe zi.

Important! Dacă după două luni de tratament efect nu este mai bine să caute ajutor medical.

Un alt instrument eficient care poate fi folosit la domiciliu, este considerat oleorășina. Acesta poate fi asamblat cu un brad sau pin sau cumpărate de la farmacie.

În casă 1 h. L. Sucul conifer trebuie diluat cu 3 ch. l. orice ulei vegetal. Obținem picături pentru ochi. Bury amestec de ambii ochi în fiecare zi câte o picătură într-o lună. În unele cazuri, o senzație de arsură, dar acest agent are un efect bun în cataractă, în special în faza inițială.

ethnoscience

La domiciliu, nu numai medicina pe bază de plante pot ajuta la tratarea cataractei. dar, de asemenea, ajuta sa scape de boală și alte mijloace, cum ar fi legume și fructe. Una dintre cele mai populare mijloace este miere. Există mai multe rețete pentru tratarea cataractei, în cazul în care acesta este componenta principală.

 • Acesta poate fi insuflat prin diluare cu apă, 2 picături de 3 ori pe zi. În primul rând, este necesar să adere la un raport de 1: 3 (mai multă apă), și să vină într-o relație cu timpul de 1: 1. Prin picurare nevoie de 20 de zile, după care o pauză de 10 zile. Durata tratamentului a fost de 2 luni.

Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara

 • Cataracta poate sapa ochii miere cu suc de ceapa. Acest lucru ar trebui să fie făcut de 2 ori pe zi. Pentru a lua prepararea de picături 2 picături din fiecare ingredient.

O modalitate foarte eficientă este infuzia de muguri de cartofi. Trebuie să luăm 2 linguri. l. germeni uscat și se toarnă 200 ml de vodca. După mijloc se configurează timp de două săptămâni, pentru a bea 1 h. L. De 3 ori pe zi. 2 luni după acest tratament de la ochiul pacientului incepe sa secrete un fluid care vorbește despre purificarea lui.

Important! Dacă în timpul tratamentului la domiciliu au fost efecte secundare, alergii sau o lună nu este rezultatul dorit, trebuie să mergeți la spital.

Pentru tratament, puteți folosi suc de mere cu miere. Scoateți miezul din mere, acolo pentru a turna miere si se lasa sa stea timp de două zile. Amestecul rezultat este insuflat ochi. Este suficient la 2 picături de mai multe ori pe zi.

Treat cataracta este necesar, în cazul în care nu cu ajutorul operației, cel puțin remedii populare.

Cum de a trata cataracta la domiciliu in medicina populara
nutriție adecvată pentru ochi cataractă