Cum de a transfera o pisica pe alimente naturale - catstock

Cum de a transfera o pisica pe alimente naturale - catstock

Mulți proprietari de pisici decid în cele din urmă să transfere animalele lor pe o dieta naturala.

Motivele pentru acest lucru poate fi mai multe: probleme de sănătate, dorința de a îmbunătăți durata și calitatea vieții pentru animale de companie sau de incapacitatea de a furniza material pentru un produs alimentar de alimente familiare scumpe.Cu toate acestea, bunele intenții ale proprietarului de multe ori rula într-un perete gol - pisicile reluctanta au alimente naturale. Faptul că pisicile sunt obiceiurile alimentare mai pretentioase decat cainii, care, de altfel, de a traduce în naturalku mult mai ușor.

Să considerăm sistemul de pisica tradus pe naturalku.

Care sunt componentele include hrana finală

Cum de a transfera o pisica pe alimente naturale - catstock

Orice furaj finit, chiar și cel mai scump, includ hidrați de carbon, proteine ​​animale și vegetale, grăsimi, arome și vitamine.

Procentul de furaj economie clasa de proteine ​​nu este mai mare de 6%.

In clasa premium de proteine ​​de până la 50%.

După cum putem vedea un mare procent din orice furaj carbohidrați, în principal, de porumb sau de cartofi ocupă.

Cum de a transfera o pisica pe produse alimentare naturale

Unele pisici sunt destul de calm începe să mănânce alimente naturale sa propus. Dar, de multe ori proprietarii există probleme serioase - pisica refuză să mănânce alimente naturale și necesită dieta lor obișnuită.

Dacă aveți mai multe pisici, nu va lucra pentru a hrăni pe cineva alimente naturale, și cineva gata să se hrănească. Apoi, fie hrana finită sau hrana naturală pentru toate pisicile.

Există foarte moduri greu și nu:

Cum de a transfera o pisica pe alimente naturale - catstock


Primul lucru de făcut - a scăpa de hrana finală, și anume că nu a avut un apartament ... Nu vă așteptați că, dacă ai ascuns în dulap, pisica se va crede că nu există hrană. Acesta va mirosi parfumul produselor alimentare ascunse și să refuze din alimente naturale, care necesită mâncarea obișnuită.

Hai alimente naturale doar pentru 2-3 zile. Poate că primele două zile, pisica nu va mânca. Acest lucru este normal. În a treia zi, de obicei la pisici a declanșat instinctul de supraviețuire, și ei încep să mănânce mâncare. Dar, dacă nu ați început să mănânce, atunci nu doare pisica și să încerce a doua metodă.

Puteți încerca timp de 2-3 săptămâni, pentru a reduce în mod semnificativ rația zilnică a furajului finit. Și dimineața, atunci când pisica este foame, oferă singura hrană naturală.

În timpul trecerii la un aliment nou animalul este de natură să piardă în greutate - nu vă faceți griji, imediat ce pisica se obisnuieste cu un nou tip de produse alimentare, se întoarce repede greutatea lor obișnuită.

Sfaturi de la „proprietar pisica“

Cum de a transfera o pisica pe alimente naturale - catstock

Ne-am adunat pentru tine experiența de oameni care au reușit să traducă lor favorite pe produse alimentare naturale, poate unele dintre modalitățile de a veni și pisoi:

„Divide rația zilnică a furajului finit în 10 părți. În prima zi - o parte a dimineții se înlocuiește cu naturalku. În a doua zi - două dintre alimentele naturale substitut și adăugând astfel mai mult și mai multe alimente naturale, până când pisica nu se trece complet la naturalku“.

„Am adăugat Catnip în naturalku și pisici a mâncat. După două săptămâni, nu se mai adauga menta - și pisici la început reticenți să mănânce, dar apoi a uitat despre hrana finită și menta și a început să mănânce alimente naturale ".

„Poti incerca sa pacaleasca o pisica - o bucată de carne a pus unele produse alimentare chestii uscate, astfel încât produsele alimentare a fost un miros familiar.“

Trucuri de comerț

Când se transferă o pisica pe alimente naturale dau în mod necesar să-l probiotice, ajută digestia și să faciliteze traducerea. Probioticele pot fi cumpărate în vetapteke, dar este mai bine să învețe de la pre-veterinar care medicamente sunt cele mai bune pentru pisica sau pisicile.

Oferirea de alimente naturale, scoateți-l după 20 de minute, dacă pisica a mâncat sau nu.

În timpul tranziției, și apoi lăsați întotdeauna vitamine pisica. Ce vitamine se potrivesc pisicii mai bine să solicite și să aibă medicul veterinar.

Compoziția dietei cu hrănire naturală

Cum de a transfera o pisica pe alimente naturale - catstock

Dacă sunt determinate, atunci obstacolele pe care nu se tem, și va fi capabil de a transfera pisica pe alimente naturale. Principalul lucru nu este de a da la șantaj și capriciile de la „Acasă Despot“, iar animalul tau este gata de a uita despre produsele alimentare.