Cum de a transfera bani de pe card pentru a transfera bani de carte de la carte la carte prin intermediul internetului, altele

În acest moment, în Republica Belarus a elaborat mai multe opțiuni pentru a transfera bani de la carte la carte.
  • Prin sucursale bancare;
  • Prin intermediul terminalelor bancare;
  • ordine de plată;
  • Transferurile prin intermediul serviciilor de internet.

Acum câțiva ani, puțini cetățeni obișnuiți încearcă să facă un astfel de transfer. Acum, această abilitate poate fi util pentru oricine care primește venitul său pe card bancar sau doar au.Înainte de apariția transferurilor de la o carte la alta, practic, singurul „fără contact“ mod de a transfera bani intre persoane au fost ordinele poștale. Ca de obicei dezavantajele unor astfel de transferuri: două vizite la oficiul poștal - expeditor și receptor, respectiv - două linii și 3 - 5% comision pentru acest serviciu. În practică, aceste transferuri nu sunt instantanee. Nu este disponibil în toate oficiile poștale. Pentru livrarea de bani pentru o casă trebuie să plătească o sumă suplimentară de 2,5%.

Atunci când transferul între carduri nu este o chestiune de livrare are loc, banii pot fi folosite imediat după transfer în contul de card. Transfer de bani de la o carte la alta este de mai multe ori mai ieftin (uneori complet gratuit), mai rapid și mai sigur, deoarece fura bani de pe cartela de multe ori mai mică decât în ​​numerar.

Ar trebui să știi că, în conformitate cu Legea „Cu privire la reglementarea valutară și controlul valutar“ transferuri între diferite carduri bancare se păstrează în ruble belorumynskih. Între carduri ale proprietarului traducerilor în valută disponibile.

La alte bănci pentru a efectua transferuri directe între carduri mai dificil, dar transferul de fonduri de la o carte la o bancă și unul dintre proprietarul poate fi considerat un serviciu public.

Comisionul pentru transfer bancar variază, de obicei, de aproximativ 1 -2%, uneori crește la 6% sau 9%. Transferurile între cărți de același proprietar în aceeași bancă de multe ori gratuit.

În plus față de propunerea, de plată MasterCard și Visa și platformele au propriile lor sisteme de transfer.

Aflați cum să navigați în traducerea unui anumit card, puteți pe site-ul oficial al băncii. De exemplu, Priorbank informeaza vizitatorii ca aceasta:

Cum de a transfera bani de pe card pentru a transfera bani de carte de la carte la carte prin intermediul internetului, altele

Dă-o listă exhaustivă a tuturor opțiunilor pentru transferul de fonduri între carduri bancare este foarte dificil. De fapt, o astfel de operațiune - este doar plata, numai destinatarul devine următorul magazin și alte titularul cardului.Enumerăm doar principalele, opțiunile cele mai accesibile și mai populare.

Cum de a transfera bani de la o carte la banca

Inițial, transferul de bani de la o carte a fost suma a două operațiuni: retragerea de bani de la un card și alimenteze alt cont.

Apoi, cutiile au fost oferind mai multe opțiuni convenabile de transfer direct, ocolind faza de numerar. Prima ocazie de a obține acest card de deținătorii de aceeași bancă. Apoi, instituțiile bancare au început să încheie acorduri între ele cu privire la astfel de tranzacții. Rezultatul - formarea unui anumit sistem de transfer ale cărui reguli sunt în mare măsură universale. Diferențele se referă în cea mai mare parte, valoarea comisionului băncii pentru transfer. De obicei, un procent din valoarea principalului de plată, care odată numărate din suma de transfer, nici o acțiune suplimentară de către plătitor și beneficiarul nu este necesară.

Pentru cei care o fac pentru prima dată, va fi mai ușor și mai sigur de a face acest lucru:
  • Vizitați o sucursală a unei bănci;
  • Pentru a transmite operatorului (casier) cardul și numărul de card al destinatarului - este mai bine să-l scrie pe o bucată de hârtie în avans;
  • Urmați instrucțiunile operatorului: pentru a introduce un cod PIN, să semneze și așa mai departe.

Această metodă este mai sigură și nu necesită cunoștințe suplimentare.

Cum de a transfera bani de la carte la carte în terminalul self-service

În termeni generali, aceasta este aceeași procedură ca în birou. Petrecerea prima dată cu un asistent mai bun.

Expeditorul introduce cardul în terminalul self-service, selectați operația de partiție dorită. Apoi intră în numărul de card al destinatarului și suma. Sistemul va solicita să verifice din nou informațiile introduse. Pentru a neglija acest lucru nu este necesar - să se retragă traducerea deja făcută nu va funcționa.

Transferurile poștale de la carte la carte

Independent de transfer de bani de la o carte la alta

Pentru cei care sunt dispuși să își asume întreaga responsabilitate și să dobândească unele noi competențe, este posibil să se efectueze transferuri independente de la carte la carte, fără asistență și fără a fi în orice instituție.

În prezent, în Belarus disponibile prin intermediul transferurilor.
  • Internet banking - pentru a accesa contul de card prin Internet trebuie să vă conectați la serviciul de plată. Software-ul astfel de operațiuni revine organizației bancare. Din plătitorul are nevoie doar completarea corectă a formularelor stabilite.
  • Mobile Banking - este M-bancar, SMS-banking. Aici instrumentele de gestionare a echilibrului pe hartă se face prin trimiterea de mesaje SMS sau USSD-cereri către serverul băncii. Operația se realizează în mai multe etape. Pentru rezultate trebuie să urmați instrucțiunile pentru a cunoaște numărul expeditorului și cartela receptor, specificați suma de plată.
  • TV-banking - este foarte similar cu internet banking, dar informațiile nu sunt afișate pe monitorul calculatorului și pe un ecran de televizor conectat la ZALA, tastatură, în acest caz, este telecomanda de televiziune.

Aflați mai multe operațiuni independente cu carduri bancare mai bune în practică. Pentru o înțelegere generală a acesteia merită să ne amintim că cele mai multe dintre acțiunile din aceste plăți sau transferuri, este introducerea de informații în aceste forme

Cum de a transfera bani de pe card pentru a transfera bani de carte de la carte la carte prin intermediul internetului, altele