Cum de a trăi pur și simplu să învețe să fie mai ușor

Probabil că toată lumea cel puțin o dată în viața lor experimentat un sentiment de disperare completă, o stare de disperare, dejecție, a existenței lipsei de sens. În astfel de momente, de obicei, odată ce se pierde inima, nu doresc să facă și nu vreau să merg.Familiar? Astfel de gânduri du-te la fiecare dintre noi, la un moment dat în viață. Și se pune întrebarea: ce să fac? Cum să iasă din acest drept stat? Cu ușurință!

Cum de a trăi pur și simplu să învețe să fie mai ușor

„Nu este nimic mai greu decât să devină mai bine“

V-ați întâlnit vreodată oameni cu ușurință legate de problemele lor, vesel, energic, vesel? Probabil familiarizat cu ei, v-ați decis că ușor - este o proprietate înnăscută a caracterului lor, și să fie la fel este imposibil în mod deliberat. Dar, în realitate, în bucurie, de asemenea, necesitatea de a practica. Capacitatea de a fi fericit necesită antrenament. Este o alegere conștientă a persoanei. El nu este ușor, dar este posibil. Acesta constă în achiziționarea de lejeritate de a fi, capacitatea de a pas înapoi de problemele.

Cum de a face acest lucru, vă întreb? A face nici o greșeală: cautati motive pentru a sărbători. De-a lungul. În această respira, trăiesc, muta, contempla fenomene naturale. Înțelept Dalai Lama a spus: „Dacă problema poate fi rezolvată, nu vă faceți griji despre asta. Dacă problema este insolubilă, nu are rost să vă faceți griji. "

„Release“ problema ta, ai încredere în viață, iar apoi problema va fi rezolvată pentru tine cel mai bun mod. "

Nu-ți face griji, fii fericit!

«Nu te ingrijora, fii fericit» - sunt cuvinte în celebrul cântec. Este, dacă spunem în limba noastră, înseamnă: „Nu-ți face griji, fii fericit.“ Tratați viața mai simplă și mai ușoară, dezvoltarea unui simț al umorului, pentru că umorul - acesta este scutul nostru în fața tuturor probleme, le permite să le ia mai puțin în serios. Capul tău - fără coș de gunoi, ceea ce a permis să înscrie tot felul de gunoaie: resentimente, sentimente, temeri și așteptări. Scoring „deșeuri“ capul lui, pierdem energia pe probleme goale, vă lăsați favorabile schimbările din viața ta. Nu se agață de „gunoi“ sunt exceptate de la ea ca să nu se teamă de schimbare, cât mai curând posibil. Ele sunt întotdeauna mai bine!


Condiții de viață într-un stil de lumină

Alege pentru tine viața în stil lumină. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să numeri caloriile și pentru a aranja o zi de post. Aceasta înseamnă o atitudine ușor de viață. Descarcarea, fără probleme de încărcare și experiențe inutile mentale. Condiții de viață într-un stil de lumină - este tot felul de facilități, bucurie, distracție ... și zâmbete fericite pe fețele trecătorilor, vitrine pline de culoare, plimbare în oraș seara.

Respira profund!

Relaxați-vă. Calmează-te. Acum nu executați o cursă cu ea însăși, la linia de sosire nu este necesar să se judece, numărând în fiecare secundă. Tu - nu un maraton, nu un participant la competiții sportive și au tot dreptul să se odihnească. În caz contrar, pentru a termina cu siguranta nu o face. Găsiți liniștitor melodie și muzică de îmbinare, se dizolvă în ea. Ascultați respirația, aliniați-l, simt valul de căldură și răspândirea restul peste tot corpul. Învățați să vă relaxați și imaginați-vă că sunteți deja în viitor dorit. Ce este? Și ce sentimente în timp ce se confruntă? Merge cu un succes.

Aranja o sărbătoare!

șederea noastră în această lume muritoare este temporară, și este cunoscut pentru fiecare dintre noi. Am stabilit obiectivul de a lupta pentru ceva, de multe ori trăiesc zilele în agitația, uitând să se uite, ce frumos cer deasupra noastră, ceea ce oamenii de pretutindeni diferite. Toată viața - un miracol fără sfârșit, și ei nu pot opri aplauda.

„Deși viața nu este legată de arc, este ca un cadou“ (Regina Brett). Prin urmare sărbători șederea lui în această lume! Sărbători victoria ta! Gândiți-vă la toate plăcut, ce sa întâmplat cu tine, toate succesele și realizările lor, vă va da seama că trebuie să-i mulțumesc viață.

Și asta e ceea ce-mi place și mulțumesc viață:

Îmi place această viață pentru frumusețea,
Și pentru oportunitatea de a se bucure de ea,
Pentru gândurile de înălțime infinit
Și pentru capacitatea inimii de a rade ...

Pentru lumina zâmbete și o frenezie de întâlniri,
Pentru bucurie, vise, atingerea,
Mâinile care a atins umerii mei,
Pentru miracole, pentru momentele luminoase ...

Pentru lacrimi de bucurie, pentru lumina soarelui,
Recunoașterea Sincere pentru prima ...
Pentru fiecare minunat răsărit de soare
Și pentru sfânt este înțelegere ...

Nu cere imposibilul!

Fii fericit în prezent! În prezent - singurul lucru pe care îl aveți. Trecutul este în trecut, iar viitorul nu a venit încă. Fiecare moment al vieții tale este unic, neprețuit și unic. Bucurați-vă de ea!

Vă recomandăm să citiți mai mult: