Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

Din articol vă va învăța cum să trageți lanțul pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini. Deși se pare că este foarte ocupat, ceea ce este puțin probabil să se obține automobilist obișnuit, în practică este diferită. Toate lucrările privind crearea și ajustarea unității, puteți face destul de repede propriul. Acum, încercați să înțeleagă nuanțele procedurii.Cum să înlocuiască suzeta

Momentul sistem la VAZ-2107 are un dispozitiv cum ar fi un circuit amortizor. Acesta servește la amortizarea vibrațiilor și ale lanțului în timpul rotației sale. Dacă există o bătaie în metalul, la care se ajunge din unitatea, atunci cel mai probabil, se spune că tensiunea este prea slab sau amortizorul are o uzură foarte mare. În al doilea caz, aveți nevoie de înlocuirea completă a clapetei. Acesta este situat în fața motorului vehiculului. Când înlocuiți lanțul VAZ-2107, și este de dorit să se pună un nou amortizor.

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

Pentru ao înlocui, este necesar să se scoate capacul din capul cilindrului, și apoi să se stabilească amortizorul cu ajutorul unui instrument convenabil, cum ar fi o șurubelniță sau cheie. Apoi, deșurubați cele două șuruburi de montare care se face amortizor la unitatea de locuințe. Carcasa trebuie îndepărtate cu atenție. Instalarea unui nou în ordine inversă. Rețineți că partea de sus a șurubului are o dimensiune puțin mai mare. Este mai mult decât cea mai mică. Nu mai lanț caracteristici suzeta VAZ-2107 nu.

intinzator de lant

Acesta este montat pe partea dreaptă a motorului cu ardere internă, aproape de pompa sistemului de răcire. motorul depinde de cât de bine funcționează mecanismul de distribuție a gazelor. Lanțul de tensionare este necesar să se adapteze cutele mecanismului de antrenare. Cu cât este mai kilometraj de la un lanț de metal, mai mult se întinde. Din acest motiv, trebuie să știți cum să trageți lanțul pe VAZ-2107 pentru a scăpa de probleme cu ea. Creșterea sagging, poate chiar depășire pe arborele cotit și arborele cu came. Înlocuire este destul de simplu, puteți instala noul întinzătorul timp de câteva minute.

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

Pentru a face acest lucru, deschideți capota, folosind o cheie tubulară de 10 deșurubați cele două șuruburi care fixează dispozitivul de tensionare a motorului, apoi scoateți-l cu atenție. Vă rugăm să rețineți că există o garnitură pentru etanșare. În cazul în care sa deteriorat, este necesar să se instaleze unul nou. După îndepărtarea carcasei este necesară întinzătorul lanțului de distribuție să-l clemă în menghină, și apoi, cu ajutorul cheii 13 în centrul deșurubați piulița. Cu această acțiune puteți verifica dacă penseta blocare defect. În cazul în care există un eșec de biscuit, este necesar să se înlocuiască capacul sau ansamblul de tensionare. Și apoi la locul de muncă trebuie să știți cum să trageți lanțul pe VAZ-2107.Instalarea unui nou întinzător

Atunci când testul a tras lanțului de distribuție de tensionare, mai ales dacă aveți nevoie de un înlocuitor, aveți nevoie pentru a începe instalarea noului. Dar nu uitați că este necesar să se facă încărcarea mecanismului înainte de a începe instalarea. Pentru a face acest lucru, trebuie să se scufunde tot mecanismul de piston fel, și apoi țineți-l în această poziție, strângeți piulița de pe capac.

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

După aceea, trebuie să instalați corpul de tensionare și strângeți șuruburile. Nu uitați că aveți nevoie pentru a pune o garnitură nouă în cazul în care vechi este în afara de ordine. Prin intermediul unei chei speciale pentru dimensiunea roții de clichet 38 se rotesc la viteza arborelui cotit al motorului. La acest lanț de distribuție de antrenare este tensionat. Ai nevoie de un viraj, apoi eliberați piulița capac pentru a dezamorsa dispozitivul de tensionare. Apoi, din nou, este necesar să se strânge.

Cum sa faci tensiunea lanțului

acest lucru nu este procedura a complexului este efectuat de mașini clasice serie destul de repede. Este necesar să-l efectueze, în cazul în care există un circuit de înlocuire VAZ-2107 sau eliminarea acestuia. Pentru a strânge calendarul lanțului de antrenare, trebuie să utilizați o cheie de 13, deșurubați piulița, care se află pe dispozitivul de tensionare. Dar nu este nevoie să-l deșurubați la sfârșitul anului, suficient pentru a slăbi. Rotiți ușor arborele cotit cu ajutorul unei chei cu clichet.

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

Asigurați-vă că o forță este aplicată pârghiei. Când vă simțiți că trebuie să exercite o mulțime de energie, opriți și mențineți apăsată tasta, astfel că el nu este cotite. Este în această poziție, lanțul este tensionat, deci trebuie să fie reparat. Când tija pistonului va apăsa strâns întinzător de lanț, este necesar să se strânge piulița. Asta e tot de lucru este terminat. Iată cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107, o procedură elementară.

concluzie

Acum aveți o idee despre cum să efectueze lucrările cu calendarul lanțului de antrenare. Trebuie remarcat faptul că toată lumea ar trebui să știe cum să se strânge lanțul de VAZ-2107, deoarece este funcționarea vehiculului este tras treptat, uzura de metal. Monitorizarea stării momentului în mod constant nevoie. Nu te amesteca, și pentru a face întinderea imediat înainte de ajustarea reculuri în supape.

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

20 capcane turistice din Europa, care ar trebui evitate dacă mergi într-o excursie în Europa, ar trebui să acorde o atenție la unele dintre capcanele turistice.

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini

Cum de a trage lanțul de pe VAZ-2107 cu propriile sale mâini