Cum de a sigila lemnul unul de altul cu mâinile lor, a construi casa ta!

1. Ca și în cuie orice structură este ținut ferm împreună, ei mai bine conectați părțile, nu repara împreună pereții.

Tipul de lemn - are proprietăți, cum ar fi să absoarbă și să elibereze umezeala, astfel încât bara de conectare să fie mobil.Și unghiile caracteristică aparte de rugină, care pot strica în mod semnificativ pereții de lemn.

Cum de a consolida grinzile unul față de celălalt?

2. În cazul în care încă decide cum să sigileze lemnul unul cu celălalt?

Cum de a sigila lemnul unul de altul cu mâinile lor, a construi casa ta!

Cel mai potrivit este utilizarea de cuie speciale - da preferință la partea de sus de sârmă șase fără pălării.

Acestea trebuie să se încălzească unghiile lor. Înainte de utilizare trebuie să fie găurite prin grinda superioară. Pentru a face acest lucru, utilizați burghiul de obicei.

Cum de a sigila lemnul unul de altul cu mâinile lor, a construi casa ta!


3. Foarte des grinzi conectate cu dibluri - bare de lemn patrate. Lungimea poate fi diferit - depinde de scara preformă, poate fi diferit.

Face câteva găuri de foraj 20 mm, într-un model de tablă de șah, și lira diblurile în găurile.

Drill intenționat, pentru a face ca și găurile (aproximativ 20 mm), iar în ordinea de șah, pentru a conduce în găuri pentru dibluri. Puteți detalia prin lemn.

4. Mulți oameni se întreabă cum să sigileze lemnul între un mâinile svoїmi? O altă posibilă lipirea de lemn cuiere formă circulară, al cărui diametru este mai mic de trei centimetri.

De ce Nageli?

Pentru a împiedica deplasarea fasciculului în direcția orizontală în raport unul cu altul.

Și pentru a sigila pe mai multe rânduri Nageli ar trebui să fie plasate una deasupra celeilalte.

Când montați Nageli, nu uitați că găurile ar trebui să fie suficientă adâncime.

De asemenea, acestea trebuie să fie plasate vertical și același diametru. Woods Hole nu somnotsya, deoarece lemnul Nagel elasticitatea inerentă.

Cum altfel se poate sigila bar?

Există un ansamblu de primăvară, intitulată „The Power“. Se compune dintr-un șurub, care este construit pentru a comprima arcul.

Acest design asigură eliminarea tuturor tipurilor de autorizările între piese de lemn este conectat strâns. Acest sistem este utilizat pentru a echilibra contracția de coroane la structura.

De asemenea, ajută la prevenirea cracare și pentru a preveni începutul procesului de deformare. Ar trebui să fie o astfel de construcție nu este ieftin, dar asigură o calitate și fiabilitate.

După citirea acestor informații, puteți face propriile concluzii și să decidă modul în care propriile lor mâini pentru a interconecta placi.