Cum de a seduce o femeie de vițel blog-astrolog

Cum de a seduce o fată, născută sub semnul zodiacal Taur

Inutil să mai spunem, în mijlocul primăverii, sub acest semn zodiacal se nasc unele dintre cele mai frumoase femei, sub auspiciile zeita dragostei, Venus.


Iată câteva dintre ele: Odri Hepbern, Natalia Andreichenko, Dzhesika Alba, Penelope Cruz, Svetlana Svetlichnaya, Keyt Blanshet și altele.
De multe ori „fiice“ lor Taurul daruieste, nu numai frumusețe, ci și o serie de talente „acasă“, ceea ce le face mireasa de invidiat și amante scumpe.
Dar asta e cât de ușor este. și cel mai important, cum să seducă o fată Taur. cu privire la aceasta și va merge mai departe.

1. Introducere.

2. relațiile Start.

3. Cadouri.

„Minus“ născut sub acest semn va da este că ei, după cum sa observat deja, dragoste pentru bijuterii și îmbrăcăminte. Prin urmare, cadouri pentru ei vor trebui să-și petreacă destul, cel puțin, la început. În același timp, pune la îndoială ce anume de a alege între două sau trei opțiuni - îi acordă o preferință mai scumpe (nu se poate merge prost).
Flori pentru cadou alege nuante extrem de temnorozovyh cu tulpini lungi. Nu aveți nevoie de buchet de decorare prea mult, mai bine pentru a dona doar niște flori, fără beteala, panglici și arcuri.


Și, desigur, nu uita de multe ori le dau bomboane!

4. pofte culinare.

Adesea, aceste cute „telchihi“ prozhorami sunt adevărate, îmi place tot „delicios“, cu care, în opinia lor, în primul rând, sunt tot felul de produse de patiserie (de ce acestea sunt de multe ori supraponderali).
De aceea, omul înțelept, care a reușit să câștige inima unei femei Taur ar trebui să aibă grijă de iubita lui și timpul limita la ea, sărăcuța, atunci nu trebuie să te tortura diete și săli de sport (din nou, în detrimentul oamenilor, desigur).

Și, de fapt, cum să seducă o fată Taur. Sexual, femeile și femeile născute sub influența Taurul este foarte senzual. Ei nu pot sta în pat și agresiune iubește preludiu lung, sarut si partenerul mîngîiere. Toti suporterii Taurus sex clasic si orice experimente nu sunt pentru ei. Bucurați-vă de sex le dă numai cu cineva te iubesc.
Un element important al unei relații intime, în acest caz, este convingerea unei femei pe care omul ei apartine singura ei.

La final trebuie remarcat faptul că este foarte dificil de a câștiga aceste femei, dar mai târziu ei vor plăti înapoi omul ei nu este doar o dragoste sinceră, dar această loialitate. Cu toate acestea, nu ar trebui să ne uităm - înșelăciune și trădare ei nu vor ierta.

Mesaj de navigare