Cum de a seduce o fată de cuvinte

băieți tineri și bărbați maturi din când în când întrebam cum de a seduce o fată. Nu orice reprezentant al mai puternice face apel la sex psihologia în căutarea unui răspuns la această întrebare, cei mai mulți oameni acționează la întâmplare sau să se consulte cu prietenii.Seduction - acțiuni pentru a atrage și interesul modul în care, cauza simpatia sexului opus. Aceasta arta este o linie fină între manipulare și dezvăluirea aspectelor pozitive ale persoanei, în prezența unei fete atrăgătoare.

Manipularea pentru a profita de o femeie ca un obiect sexual - un act care provoacă daune psihologice victimei și manipularea și manipulatoare.

Valoarea pozitivă a seducției este considerată ca fiind crearea omului posibilitatea de a inspira încredere, interesul și simpatia pentru femeia.


Bashful, reticent, zakompleksovannym și oameni fără experiență este deosebit de important să fie în măsură să comunice, vorbească și să fie capabil de a seduce prin cuvinte. Un om cu intenții nobile, educat si discret pierde în comparație cu seducătorul, o femeie fascinanta cu complimente.

Proverb nu este nimic pentru a face ca femeile iubesc cu urechile lor. Dragostea sexul corect să asculte și să audă. Pentru ei complimente și cuvinte frumoase - dovada de dragoste.

Bărbații sunt obișnuiți să-și exprime fapte simpatie și acțiuni, vorbesc cuvinte de dragoste pentru ei este dificil. Prin urmare, arta seductiei cuvintelor pe oameni să învețe.

Cum de a seduce o fată de cuvinte

Cum de a seduce o femeie la prima comuniune

Lumea modernă necesită nu numai personal, dar, de asemenea, virtuale, comunicare la distanță și cunoștință.
Prima formă de comuniune:

În orice caz, cuvintele sunt importante și modul în care li se spune. În corespondența sensului cuvintelor este luată literal, este dificil de înțeles și ușor de a fi înșelați, văzând cuvintele scrise. Când cunoștință personală este nu numai verbală, ci și comunicarea nonverbală. Vorbind, oamenii de captură nu numai sensul, ci și intonația, tonul, viteza de vorbire.

Cel mai mare efect fetele ademeneau au o întâlnire personală tete-a-tete, într-o atmosferă de confort și intimitate.


În cazul seducție nu sunt numai cuvinte. Fetele, cum ar fi bold baieti, puternic, încrezător. Nonverbale semnale ale corpului, gesturi, atingere, îmbrățișări și sărutări provoca dorința reciprocă și atragerea de bărbat și femeie. Dar cum să câștige o femeie fără a atinge ea?

Recomandări pentru femei seducatoare cuvinte

 • pregătire în avans. Când mai întâi comunicarea cu fata nevoie pentru a improspata, uita-te curat, avea grijă de igienă orală. miros natural al corpului și respirația urât mirositoare joacă un rol important. Dacă un om miroase rău, femeia nu va pasa ce spune el.
 • Vorbire. Ar trebui să fie pe îndelete și în liniște.
 • Timbrul. voce profundă și joasă este bărbătesc și sexy.
 • Zâmbet. modalitate flexibilă de a se bucura de orice persoană - să zâmbească. Zâmbește se confruntă cu vopsea și dă un ton prietenos vocii.
 • Uită-te. Când vorbesc cu o fată trebuie să te uiți în ochii ei. Fără contactul vizual ochi imposibil de a atrage atenția și nada.


Cum de a seduce o fată de cuvinte

 • atmosferă confidențiale. Pentru a începe dialogul cu fata intr-un mod prietenos, nu intruziv, astfel încât să nu-i sperie. Pentru a încerca să-i arate că e specială. Ar trebui să se comporte politicos și curtenitor, dar în același timp, cu fermitate și curaj.
 • atmosferă confidențiale. Pentru a începe dialogul cu fata intr-un mod prietenos, nu intruziv, astfel încât să nu-i sperie. Pentru a încerca să-i arate că e specială. Ar trebui să se comporte politicos și curtenitor, dar în același timp, cu fermitate și curaj.

Exemple: Arăți minunat! Ai Seductive voce! Ai zâmbet fermecător!

 • Întrebări. La prima întâlnire un om este interesat de o fată pune întrebări despre viață. Solicitarea despre hobby-uri, interese, activități ca un om dă o femeie să înțeleagă că este de interes pentru el ca persoană. Întrebările ar trebui să implice un răspuns detaliat sau o poveste. întrebări suplimentare și clarificatoare nu trebuie să ceară. în cazul în care o fată nu este configurat să răspundă. Femeile place să fie ascultat cu atenție și interesate.

Exemplu: Ce dornici de pe? Cum îți petreci weekendurile?

 • Răspunsuri. Răspunsurile trebuie să fie scurt, să conțină informații pozitive. Nu ar trebui să vorbești prea mult despre tine pentru a păstra intriga și mistica, ci pentru a încerca să descopere aspectele lor pozitive și trăsături. Femeile se bucură de om de succes și autosuficientă.
 • Răspuns. Atmosfera pozitivă a conversației dă acordul și acordul de la sursa, subliniind asemănările, interesele și trăsăturile comune.

Exemplu. Și eu cred. Sunt total de acord cu tine. Tu și am puncte de vedere similare asupra vieții. Te-am înțeles, îmi place, de asemenea, acest lucru.

Cum de a seduce o fată de cuvinte

 • subiecte de conversație ar trebui să aleagă un neutru sau pozitiv. Conversația ar trebui să fie pe o notă optimistă. Femeile iubesc barbatii cu simtul umorului, astfel încât să puteți spiritual glumă. Gluma poate conține indicii de interes sexual, dar nu fi nepoliticos.
 • Sugestii. Când este setat să se încălzească și atmosfera confidențiale, complimente, cuvinte frumoase și glume pot fi cu ușurință indicii de condimente la dorința de a continua dialogul. Aceste sugestii ar trebui să sune romantic și sexy. Este necesar să se monitorizeze reacția fetei lor. Dacă ea roșește și zâmbește timid, cel mai probabil interesat în continuarea dialogului.

Puteți lua un risc și să facă aluzie mai explicit pentru a descrie sentimentele și dorințele lor, oferă doar pentru a continua relația.

Exemplu: Ar fi bine să se plimbe cu tine prin oraș, îmbrățișând. Când mă privești în ochi, pielea de găină pe pielea mea. Voi fi fericit dacă te văd o zi trezi în sus. Aș dori să se simtă sărutul tău, să te sărut. Imi place foarte mult ca tine.

Dacă ea zâmbește, ea deține o conversație, flirt, este de acord să continue relația, așa că a fost în măsură să intereseze și de a atrage.

Cuvintele au o semnificație pentru totdeauna. Nu uita să plătească complimente, nu ezitați să repete cuvintele de dragoste și acceptare.


Seducția fete ca un proces de a găsi un singur om fete adecvate nu ar trebui să devină o „colectare inimi frânte.“

Încrederea în sine și dorința de a găsi dragostea va ajuta la determinarea alegerea fetelor. Găsi iubirea reciprocă - fericire, față de care fiecare ființă umană.

Multumesc pentru articol util și interesant. Pentru a începe, aveți nevoie pentru a decide care fata iti place, ci mai degrabă identificate în mod specific, cu un fel de o fată care vă place mai mult decât altele. Uită-te la tine, pe care le poate da sau oferi fata asta, acest lucru nu este neapărat bogăția ta. Acest lucru poate fi bun simtul umorului, frumusețe, caracter perfect, de sex masculin și o mulțime de odihnă

Conținut legat de:

Cum de a seduce o fată de cuvinte

Cum de a seduce o fată de cuvinte

Cum de a seduce o fată de cuvinte

Cum de a seduce o fată de cuvinte

Mai multe Afișează mai mult