Cum de a rula ajunul on-line pe calculator, Rusia ajunul on-line

Cum de a rula ajunul on-line pe calculator, Rusia ajunul on-line

Mulți utilizatori instala o varietate de jocuri online de pe computer. Încă frecvent întâlnite întrebări cu privire la modul de a instala și rula pe PC-ul un anumit joc. Același lucru este valabil pentru EVE Online - în ciuda simplitatii sale aparente, incepatori au adesea întrebări cu privire la instalarea și lansarea nuanțelor pe calculator a jocului on-line. Cum de a rula EVE Online pe computer? Să examinăm posibile nuanțe începe clientul jocului.Principalele condiții lansarea EVE Online

Un bun punct de plecare pentru a obține un computer. Gluma =) imediat după joc a fost descărcat de pe serverul oficial sau cumpărat de la magazin, este necesar să se efectueze o serie de acțiuni. Acum, uita-te la modul de a rula EVE Online pe PC-ul?

  • Pentru a verifica conformitatea cu EVE Online cerințe de sistem de joc cu capacitățile lor proprii „de fier“. Aceasta - prima și cea mai importantă condiție este de a juca bine, „sa ridicat în picioare“ pe PC.
  • În cazul în care jocul a fost descărcat de pe Web, trebuie să verifice integritatea tuturor fișierelor. În primul rând, trebuie să verificați disponibilitatea lansatorul - un program special, prin care se execută jocul.
  • După pașii anteriori, puteți instala jocul pe computer. Acest lucru se face într-un mod standard - este instalarea fișierul .exe, asistentul de instalare începe.
  • În continuare, trebuie să urmați instalarea standard turn-based (selectați crearea director, prezența / absența software suplimentar), și apoi a finaliza procesul de instalare.
  • Lansatorul, care va fi pe player-ul este pornit prin dublu-clic pe spațiul de lucru, urmat de „Play“ buton este selectat din meniu.


Asta e tot ce este necesar pentru a rula jocul. Dar, chiar dacă executat corect jocul de acțiune nu poate rula pe PC-ul. De ce se întâmplă acest lucru?

Cum de a începe jocul EVE Online, dacă aveți probleme

Cum de a rula ajunul on-line pe calculator, Rusia ajunul on-line

Deci, încercați să rulați jocul EVE Online, dar în loc de conectare la server a eșuat. Cum de a începe jocul EVE Online pentru diferite defecte și de ce nu pornește?

  • Dauntaym. In fiecare zi, dezvoltatorii de joc reporneste serverul principal, astfel încât clusterul de jocuri de noroc într-o oră să nu funcționeze. Rezolvarea problemei - du-te la server mai târziu.
  • Necorespunzător set patch-uri client. Pentru a actualiza jocul, v-ați decis să utilizeze nici un lansator, și patch-uri terțe părți. Rezultatul - funcționarea necorespunzătoare a întregii Eva. Puteți încerca să scape de bug-uri prin curățarea jurnalele de joc.
  • Căderea clusterului. Desigur, există situații ca acest lucru este foarte rar, dar atunci când jocul mare luptă începe în mod serios să stea și poate chiar să apară întreruperi datorate supraîncărcării server.

Sperăm că a ajutat să găsească o soluție la problema modului de a rula EVE Online, și repara bug-uri existente, dacă este cazul.