Cum de a ridica moralul femeie

Dacă vă gândiți cum să înveselească fata, primul lucru pe care sunt susceptibile de a face - du-te în Internet. O cantitate mare de consiliere va cădea pe capul tău tânăr, așa că citiți câteva opinii și de a face concluziile corecte. Un lucru trebuie să ne amintim cu fermitate că ar putea exista sfaturi, care sunt potrivite pentru 100% pentru orice fată. Dacă știi mica ta dragă, vei fi destul de ușor de a decide dacă metoda propusă adecvate situației sau nu. Bazați-vă pe intuiția ta, și totul va fi bine.fată voioasă la o dată

Cum să înveselească prietena la o dată? Orice ai alege, ar trebui să nu artificial „stoarse“ de gluma in sine. Fie naturale, în sine, numai în acest caz, va fi interesat de fata. Dacă este trist, este posibil să o înveselească, care au prezentat un cadou - flori, bomboane de ciocolată, orice lucru pe care ea a vrut mult timp pentru a obține, cumpărături, o excursie la un loc interesant pentru el - un concert la grădina zoologică, în cafenele suburbane, etc Be. cred că o astfel de surpriză să fie plăcut fata, ea a fost ușor amuzat.

Dacă nu știi fată atât de bun pentru a oferi cadouri pentru ea, încearcă să afle de ce este trist. Ea, desigur, începe să spună că ea este de a face bine, dar indică doar faptul că ea vrea să înceapă să o convingă. Adresați întrebarea în moduri diferite și să încerce să afle cauza durere de câteva ori. De îndată ce fata favorizează, acesta va fi mult mai calm și mai fericit, si vei fi un prieten cu ea. Puteți ajuta, de asemenea sfaturi sau fapta ei, dacă poți.

La o întâlnire cu fata fiecare om se străduiește să creeze o stare de spirit pozitivă și pentru că încearcă să spună o anecdotă amuzantă, un caz de viață sau o poveste amuzanta, auzit de la prieteni. Este un lucru bun, trebuie doar să ne amintim că toate poveștile trebuie să li se spună cu ușurință și este de dorit pentru subiect de conversație. Dacă vă spun o anecdota, ca un poem învățat la școală, fata nu se poate ridica moralul pe gluma, și din genul tău absurd.corespondență veselă

În cazul în care fata este departe de tine, dar trebuie să-l instalați bună relație de încredere, vă puteți ridica moralul Woman Pen. umor pozitive și întotdeauna să contribuie la îmbunătățirea relațiilor și apropierea. Prin urmare, este necesar să învețe cum să scrie scrisori, care va seta fata pe emoții ușoare și plăcute. Ea trebuie să simtă că, în ciuda faptului că ești departe, aduci aminte de ea, de îngrijire, încercând să facă emoțiile pozitive.

Poate fi utilizat în corespondență amuzant și epitete afectuos, suna prietena ta „Zaikov“, „copil“ și alte nume afectuos. Crede-mă, după o astfel de scrisoare ea nu ar fi trist!

Femeia majorete prin SMS

mesaj SMS este perfect pentru cei ale căror relații încă nu au mers atât de departe încât este posibil de a apela de mai multe ori pe zi. Și dacă doriți mai des să-mi aduc aminte, te pot înveseli fata cu ajutorul mesajelor SMS. Cel mai bine este de a face un mesaj lung - o propunere, maximum două fraze scurte. Opțiuni de mesagerie pentru fete:

  • „Cum mi-am dori sa înserat, și ma invitat la o întâlnire!“;
  • „Poți să-mi promiți că vei asculta de mine, am învățat un cântec pentru tine?“;
  • „Dacă nu vedeți, apoi ieși din pat nu vor, nu există nici un soare pentru mine azi!“.

Amintiți-vă, blând și cuvinte jucăușe femeie majorete mult mai mult decât aforismelor programelor Comedy Club care nu-l va trata.

Comunicare în VC

Dacă - utilizatorul experimentat al Internetului, în cazul în care vă puteți face cunoștință cu diferite fete și chiar o dată. Și pentru aceasta trebuie să învețe cum să comunice cu fata în rețeaua socială și să poată să o înveselească.

Dacă sunteți familiarizat cu fata pentru o lungă perioadă de timp și au trecut printr-o mulțime de momente bune împreună, poate ridica moralul, amintindu-le. De exemplu, puteți trimite fotografia dvs. în comun, care a reprezentat fețele fericite de câțiva ani în urmă, în dumneavoastră orice caz, și să-l semnătura corespunzătoare.

Chiar mai interesant