Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele

Populare acum shellac pot crea rapid si manichiura perfecta fara probleme. Uneori, cu toate acestea, utilizarea sa nu aduce numai emoții pozitive.Multe femei au remarcat o deteriorare bruscă a stării de sănătate a unghiilor, după eliminarea acestui capac.

De ce este șerlacului are un impact negativ asupra stării unghiei și cum se poate restabili după shellac, discutat în detalii.

De ce este șerlacului poate deteriora placa de unghii

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Motive pentru împachetări frumusete probleme suplimentare sunt binevenite, o mulțime.

Uneori, nu are nimic de a face cu alegerea de manichiura, și indică posibile probleme în organism.

În primul rând, trebuie să aibă grijă de consolidarea reală a unghiilor, mai degrabă decât încercarea de a masca aspectul slabă a unei frumoase „fațadă“.

Principalele cauze de deteriorare a unghiilor, după shellac:

  • Tehnologia de aplicare incorectă. Mulți maeștri excesiv placă rasp de unghii, după care componentele active prin intermediul penetra suprafața sa. Acest lucru va conduce la faptul că unghiile devin nesănătoase, devin albe și fragile.
  • Metoda dezizolare barbară. Multe fete dispun de succese independente pentru a elimina shellac. Desigur, această procedură se realizează cu toate încălcările posibile, să nu mai vorbim exercitarea excesivă. Cel mai bine este de a încredința acest lucru pentru un profesionist, mai ales pentru că mulți maeștri are propriul său sistem flexibil de reduceri pentru astfel de lucrări.
  • infecții fungice. sterilizarea inadecvată a instrumentelor și doar o călătorie de rău la piscina sau solar poate duce la dezvoltarea de ciuperci de unghii. În acest caz, scoateți capacul și să acorde o atenție la tratament. Utilizați shellac următoarea dată când este recomandată numai după recuperare completă.
  • Procedura de abuz. Cu performanțe regulate a unei astfel de acoperire are nevoie de o pauză confortabilă pentru unghii ar putea „respira“ și de a recupera. Recomandări similare există pentru lac convenționale, deci nu neglija acest sfat.

Toate acestea neplăcute afișate negativ asupra stării unghiei. Eliminarea principalilor factori de risc, puteți face consolida și de a restabili unghii.

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Vă invităm să citiți articolul nostru cu design-ul de cuie pe picioare cu strasuri.

Detalii despre beneficiile și pericolele de glicerol se confruntă aici.

Metode de recuperare

În funcție de gradul de deteriorare, puteți alege două metode de bază pentru resurfacing.

Prima opțiune - să apeleze la profesioniști. Calificări sau maestru de cabină este de dorit pentru a alege comentarii, care sunt mult mai bune și informații mai fiabile de la cineva cunoscut personal.

A doua metodă este mai puțin costisitoare, dar necesită o anumită perseverență și răbdare. Este vorba despre procedurile de acasă, de recuperare a unghiilor.

Eficacitatea unei astfel de manipulare este practic aceeași, dar în momentul în care procesul de recuperare va dura un pic mai mult.

Proceduri generale pentru consolidare și reabilitare după placa shellac unghiilor descrise mai jos.

biogel Aplicație special destinate pentru reconstrucția unghiei. Încredințați această procedură este cel mai bun specialist. astfel încât aveți nevoie de a planifica pentru campanie și costul de facilități.

De obicei, după un curs de proceduri există o îmbunătățire, astfel încât o astfel de manipulare este extrem de eficient.

Aflați mai multe despre primer șelac și cum să-l folosească.

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Sigilarea ceara poloneză.

cuie de etanșare

O altă procedură extrem de eficient, care va asigura aplicarea stratului protector superior. În acest scop, un amestec special de aditivi minerali și ceară naturală de albine.

lac restaurarea

Această procedură poate fi utilizată la domiciliu.Pentru a face acest lucru, există o serie întreagă de agenți de reducere. Poate fi lacuri, uleiuri și compoziții simple, care trebuie să aibă loc în conformitate cu principiul de măști.
Cel mai bun dintre toate, o astfel de procedură va oferi un efect terapeutic atunci când este utilizat în mod regulat. asa ca alege instrumentele de dovedit, cu o bună reputație.

suc de lămâie

După utilizare repetată culoarea de acoperire poate schimba placa de unghii. De regulă, unghiile își pierd culoarea lor roz naturale și devin galbui sau lumină - maro. Scapă de astfel de defect cosmetic este foarte simplu.
Pentru a face acest lucru, în fiecare zi, frecați suprafața plăcii un pic de suc de lămâie. Acesta este un excelent agent de albire pentru pielea mâinilor.

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Lamaie pentru a restabili unghiile.

În plus, o astfel de citrice „terapia“ poate contribui la asigurarea de alimente cu vitamine și unghiile de întărire.

grila de iod

mod simplu și accesibil - pentru a „compensa“ cuie de iod obișnuit.
Această procedură se face pentru noapte. și în dimineața culoarea galbenă va veni, iar suprafața este fermă și netedă.

vitamina masca

Vand tot felul de complexe de vitamine nu este o problema la orice farmacie, astfel încât să puteți utiliza, de asemenea, această metodă.
Pentru recuperarea timpurie a unghiei trebuie sa fie freca regulat substanță lichidă (vitamina A, E și altele), în patul unghial.

Există centre speciale, în cazul în care toate elementele necesare sunt special selectate.

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Vitamina masca pentru restaurarea și consolidarea unghiilor.

În cazul în care o astfel de opțiune pare a fi prea scump, vă puteți cumpăra o capsulă farmacie vitamine, de obicei, costul este redus.

Nu uita despre primirea internă de vitamine importante, puteți face, de asemenea, tratamente simple și eficiente de acasă.

Bai cu un decoct de plante - un instrument excelent pentru a rezolva multe probleme. musetel decoct ameliorează inflamația și promovează vindecarea rănilor. Calendula calma iritarea si scuti oboseala. chiar și ace de pin pot fi folosite, care perfect tonifiata si ajuta la eliminarea infecțiilor fungice.

Reguli pentru luarea unor astfel de proceduri sunt foarte simple. Este necesar să se pregătească un decoct de plante adecvate, să se răcească la o temperatură confortabilă și se scufundă într-o mână container.

După 15 - 20 de minute, ștergeți ușor departe resturile de lichid hidratant și utilizare.

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Cade sale de baie pentru refacerea și întărirea unghiilor.

bai calde cu sare de mare - cele mai bune și dovedit de multe generații înseamnă. Fă-o astfel de procedură, puteți cel puțin în fiecare zi, în fiecare minut liber.
Pentru a spori efectul, puteți adăuga câteva picături de iod, sodă și uleiuri esențiale. Deja după câțiva pași, veți observa modul în care unghiile devin mai puternice și mai ferm.

În timpul verii, foarte ușor pentru a restabili sanatatea unghiilor din cauza surselor naturale de vitamine. Pentru a face acest lucru, utilizați toate fructe de pădure și fructe disponibile.

Principala cerință - un mediu acid, în care o cantitate mare de vitamina C.

Acest lucru poate fi coacaze, afine, cireșe și cătină. Suspensia măcinată trebuie aplicată degetelor pentru câteva minute.
Se repetă această procedură poate fi o bază aproape zilnic. Acesta va da un efect bun, și ca o măsură preventivă, în cazul în care utilizarea ei poate fi repetat săptămânal.

parafină

Împachetări parafină terapeutică au devenit o parte integrantă din tratamentele de înfrumusețare. Aceeași regulă se poate aplica pentru a consolida suprafata unghiilor.

Această procedură oferă cabina, dar după achiziționarea tuturor componentelor necesare poate fi repetată la domiciliu.

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele
Parafina pentru a consolida unghiile.

Ajuta uleiuri naturale

Nu subestima compresele de ulei. Ele sunt foarte ușor de realizat înainte de a merge la culcare.
Pentru aceasta aveți nevoie de un container la îndemână, un pic de ulei, și aproximativ 15 minute de timp liber.

Cum de a restabili unghiile cu unsoare:

Cum de a restabili unghiile după șerlacului în casă, în cabină decât să consolideze, mijloacele

  • Se prepară un pic de ulei.
  • Se încălzește la o temperatură confortabilă într-un cuptor cu microunde sau o baie de apă.
  • Jos în vârfurile degetelor de capacitate.
  • Este necesar să se mențină până când uleiul sa răcit complet.
  • blotul uleiul rămas cu un prosop de hârtie.

Cele mai eficiente au fost utilizarea de măsline și ulei de migdale, dar puteți lua parte pe cont propriu.

Pentru a spori efectele benefice ale ingredientelor naturale, puteți adăuga la amestecul câteva picături de ulei esențial.
Daisy Perfect (reduce inflamația), salvie (întărește și hrănește), precum și esteri de citrice și de pin (ajutor în combaterea unei ciuperci).
Foarte bine după procedura, masaj ușor pielea de pe mâini și zona din jurul patului de unghii.

Această creștere în continuare stimulează și ajută la consolidarea circulația sângelui.

Recomandat: de ce crăpate buzelor, cauze si tratament aici. ce să facă în cazul în care buzele bătut de vreme aici.

Shellac folosesc în mod constant, unghiile dupa procedura, dimpotrivă, doar mai puternică și mai ferm. La sfatul stăpânilor se „odihneasca“ la fiecare șase luni, timp în care încearcă noi metode pentru întărirea unghiilor. Cele mai eficiente, în opinia mea - vitamina masca.

Experiența mea de rău „dragoste“ cu șelac sa încheiat foarte negativ. Maestrul a primit toate krivorukost - unghiile SPIL jumătate mine aproape la pământ, chiar dacă am avertizat că acestea sunt în mea nu prea puternic. În cele din urmă, apoi a trebuit să aștepte până când crească din nou nervos pentru a ascunde mâna sub birou la locul de muncă.

Cea mai bună metodă de restabilire a unghiilor în opinia mea - băi de sare. Eu folosesc acest instrument pentru o lungă perioadă de timp, nu există contraindicații, iar eficiența este foarte mare. Pentru a spori efectele benefice, uneori, pot adăuga mai multe și sodă, precum și câteva picături de iod.

Consolidarea unghiei - procedura este necesara, daca gel de multe ori acoperire - lac sau șelac. Ea nu interferează cu ea, și la fel ca cosmetice de îngrijire obișnuită. De ce strica unghiile de la șelac și cum de a restabili structura lor după acoperire prin diferite metode descrise în acest articol.