Cum de a restabili setările vechi

Rula sistemul de built-in funcția Restore. Pentru a face acest lucru în Windows XP, deschideți versiunea principală a meniului de sistem prin apăsarea butonului „Start“, și să navigați pentru a selecta „All Programs“. Deschideți linkul „Accesorii“ și selectați „System Restore“ secțiune. O modalitate alternativă de a începe funcția dorită poate fi setată la "Help and Support„Start“și secțiunea de deschidere„Alegeți o activitate“din meniul principal. Introduceți comanda „Anulați modificările la computer cu System Restore.“ O altă metodă - a reveni la meniul principal „Start“ și să navigați la dialogul „Run“. Tip% SystemRoot% system32


eStore
strui.exe în linia „Open“ și confirmă lansarea utilitarului prin apăsarea butonului OK.

Creați manual un punct de restaurare. Pentru a face acest lucru, selectați „Creați un punct de restaurare“ și confirmați acțiunea selectată făcând clic pe butonul „Next“. Tastați punctul potrivit pentru a crea definiție în linia „de restaurare punct descriere“ și salvați modificările făcând clic pe „Create“.Faceți clic pe „Acasă“ pentru a reveni la fereastra principală de utilitate și selectați „Restore la un calculator mai devreme.“ Confirmați selecția prin butonul clic pe „Next“ și specificați data dorită, sau numele unui punct de restaurare în lista casetei de dialog. Confirmați acțiunea selectată făcând clic pe butonul „Next“ în fereastra vi se solicită, și să finalizeze procesul de recuperare. Un indicator al acestui sistem va reporni automat.

Rețineți că instrumentul prevede, de asemenea, posibilitatea de a anula o restaurare, în cazul în care rezultatul nu este satisfăcător, și selectați un punct de control diferit. De asemenea, trebuie amintit că programul pe care l-ați instalat după punctul de restaurare poate fi pierdut, așa că vă recomandăm să efectuați copii ale cererilor de pre-necesare pe un suport amovibil.