Cum de a restabili părul ars la domiciliu

Cum de a restabili părul ars la domiciliu

parul ars - cea mai frecventă problemă a acelor femei care iluminează în mod regulat peroxid de par sau de a folosi un redresor. Și, de fapt, și într-un alt caz, impactul negativ asupra firelor duce la faptul că ei au devenit, ca o miriște. Cu toate acestea, înainte de a intra în panică și dezgust să se uite la ea de reflecție în oglindă, să vedem dacă este posibil pentru a revigora părul ars și ce va dura?metoda radicală

Dacă ați ars vopseaua de păr sau utjuzhkom, cea mai apropiată cale de ieșire din această situație este într-o frizerie. maestru experimentat va ajuta întotdeauna și construit pe cap tunsoare la modă. Desigur, cu cele mai multe dintre parul va trebui să plece, dar va arata bine îngrijit, iar noi fire de par va creste din nou sănătos și frumos. Ca la data, vă puteți întoarce răsfățat și ars, să construiască fire artificiale, în cazul în care nu doriți să devină proprietarul unui coafura scurt.

Rețineți, de asemenea, că un maestru experimentat poate remedia situația de păr ars, eliminând doar capetele, care tind să se uite mai prezentabil. După ce au fost luate primele măsuri de resuscitare, puteți trece la restaurarea bucle acasă.

produse cosmetice medicale

Restaurare ajutor păr ars și produse profesionale pentru îngrijirea părului. Speciale de medicamente sampoane, balsamuri, spray-uri și măști pentru păr deteriorat - ceea ce este necesar în acest moment. Toate aceste produse sunt disponibile în departamentele de specialitate ale magazinului cosmetice sau de farmacie. De altfel, la fel (de la o farmacie) poate fi obținut ulei de brusture, ulei din semințe de struguri, vitaminele A și E în capsule și glicerină. Toate acestea vor fi utile pentru îngrijirea la domiciliu pentru păr. Ar fi, de asemenea, frumos pentru a apuca un complex de multivitamine, concepute pentru a consolida păr. La urma urmei, parul nostru are nevoie pentru a restabili nu numai in afara, ci în interior, de asemenea.metode de casă

Metodele tradiționale de restaurare de par - un alt mod minunat de a revigora părul ars. Cu cât ați achiziționat deja de la o farmacie toate ingredientele necesare. Toate rețetele funcționează pe același principiu: componentele de vindecare care acționează asupra structurii părului deteriorat, un fel de „lipici“ între un fulg, din care sunt compuse. Rezultatul este o dieta bogata in calorii, ceea ce face parul arata mult mai bine și mai sănătos. Deci, rețete mască pentru fire arse.

Masca pentru par ars numărul 1

Pregătirea și utilizare: se amestecă struguri și brusture într-un raport de 1: 3, adăugarea la amestecul de 2 capsule de vitamina E si aplica un toroane net. Top, purta un capac de duș și înfășurați părul cu un prosop. Se înmoaie masca timp de cel puțin o oră. Se clătește folosind o cantitate mică de șampon.

Masca pentru par ars numărul 2

Preparare si aplicare: 2 linguri ulei de brusture amestecat cu 2 lingurite glicerol și ciocan într-un amestec de gălbenuș de ou. Se amestecă bine ingredientele si se aplica pe parul uscat pe întreaga lungime. Izolați cu polietilenă și capac cald din tricot. Incubeaza masca aproximativ o oră și se clătește cu apă cu șampon. În cele din urmă, se clătește decoct de păr de ceai de musetel sau urzica.

Masca pentru par ars numărul 3

Preparare si aplicare: 1 lingura Se dizolvă gelatina în 2 linguri de apă și se amestecă până la fierbere, apoi, până când gelatina se dizolvă complet. Apoi așteptați până când amestecul sa răcit, și se adaugă la un balsam de păr puțin, 2 capsule de vitamina A și 1 linguriță ulei de brusture. Aplicați masca pe păr, să se încălzească și să aștepte timp de 40 de minute Efectul o mască similară cu folia de plastic profesionale.

În concluzie, trebuie remarcat faptul că, la momentul de refacere a parului Minimizarea lovitură de uscare, îndreptare și utjuzhkom culoare vopsea rezistentă. Dă părul, cum să se vindece. De asemenea, nu este recomandat pentru perioada de resuscitare să stea pe diete, deoarece stresul imens suferit parul tau este foarte relaxat, și deficit de nutrienți poate duce la pierderea de intensitate.

Ai grija de parul tau si sa fie frumos!