Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat

Fără îndoială, acoperirea laminat este cea mai practică în ceea ce privește durabilitatea. Cu toate acestea, în unele cazuri, aspectul poate fi răsfățat, și apoi trebuie să laminat reparații. O astfel de lucru este ușor de a efectua, și, după ce a citit acest articol, veți învăța cum să repare parchet laminat cu propriile mâini.Tipuri de opțiuni de daune și reparații

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat

Există o serie de defecte ale laminatului, care poate fi îndepărtată în mod independent. Pentru a face totul corect, trebuie mai întâi să înțeleagă motivele apariției lor.

În primul rând, uita-te la cele mai frecvente leziuni:

 1. Fantele între plăcile laminate.
 2. Zgârieturi pe suprafață.
 3. Fisuri, chips-uri, urme de lovituri.
 4. Balonarea sau umflarea scânduri.

Cauzele fisuri

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat
De ce să se abată de șipci

 • Prima apariție a acestei explicații defect constă în materialul de calitate proastă, nu numai de placi laminate, dar, de asemenea, substratul. Din păcate, nu toți producătorii produc produse de înaltă calitate.
 • Al doilea, care poate duce la exfolierea placi - este un laminat din loturi diferite sau de la diferiți producători. Chiar dacă achiziționați o producție de material, dar în magazine diferite, acesta poate fi configurație diferită. Ca urmare, blocarea zastegnotsya nesigure, și în cele din urmă va duce la formarea de fisuri.
 • Al treilea motiv este cel mai banal - instalarea pe podele denivelate. În acest caz, defectul nu se manifestă imediat, deoarece primele diferențele de timp vor compensa substrat.

Acorde o atenție! Principalul pericol al defectului constă în faptul că, dacă nu-l repara în timp, apoi în timp, decalajul se va extinde mai mult, și accesul liber la straturile interioare ale laminatului. Și având în vedere faptul că în interiorul acoperirii nu este protejat împotriva umezelii, se poate umfla, iar apoi să aibă nevoie de reparații mai grave.

Eliminarea lacunele din laminat

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat
Eliminarea lacunelor din laminat

În cazul în care fisuri în laminatul cauzate de denivelările podelei, apoi, în acest domeniu trebuie să fie demontate pentru a înlocui câteva plăci și substrat. Dar această metodă este relevant numai în cazul defectelor locale.

Dacă problema pe scară mai grave, apoi demontate toate de acoperire și nivelat șapă de beton.

Acorde o atenție! Astfel de probleme pot fi evitate prin instruiți în mod corespunzător pentru a efectua suprafața aspră.

benzi de împănare

Aceasta este o opțiune foarte bună pentru a elimina lacunele din laminat, dar este adecvată numai în cazul în care instalația a fost efectuată fără utilizarea de adezivi.

 1. Inițial demontate plinte cu laturile perpendiculare ale articulațiilor. Pentru fiabilitate, expertii recomanda pentru a le elimina din toate părțile.
 2. Apoi, trebuie să setați penele decalaj de deformare. Scorul ar trebui să fie precauți și trebuie să se potrivească benzi între ele, minimizând diferența.

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat
Utilizarea unui material de etanșare pentru laminat

Dacă această opțiune nu este acceptabilă, este posibil să se acopere de culoare decalaj de etanșare. Activitatea se desfășoară în conformitate cu următorul program. • Slots curățate de moloz și praf.
 • Apoi, lipite cu atenție benzi de bandă nevoie de margine, astfel încât să nu-i pata cu chit.
 • Putty este aplicat cu o spatula pe toată lungimea.
 • După uscarea benzii adezive este îndepărtată și suprascris totul cu o cârpă umedă.

Acorde o atenție! Având în vedere elasticitatea ridicată a materialului de etanșare, precum și faptul că nu se încadrează în afară în timp, acest lucru este un laminat de reparații este foarte ușor.

zgârieturi de reparare și chips-uri

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat

Aceste defecte sunt, de asemenea, adesea găsite în funcționarea acoperirii de pardoseală. Ele apar după căderea diferitelor elemente sau rearanja mobilierul. Acestea pot fi împărțite în două tipuri: profunde și superficiale - fiecare are propriul mod de a elimina.

două opțiuni pentru a elimina zgârieturile de pe laminat poate fi identificat astăzi.

 1. creioane de ceară.
 2. paste și pastă de ciment speciale.

Ceara Pastel - un creion mic. Datorită varietății de culori, puteți alege orice opțiune de culoare pentru acoperirea acesteia. Lucrul cu ei nu are nevoie de aptitudini speciale și se desfășoară după cum urmează:

 • Pentru a începe, repararea loc bine curățate de praf și moloz mici. Dacă acest lucru nu se face, ceara poate „muta departe“ de la podea și să fie din nou la zgârieturi vizibile.
 • creion va trebui apoi să-și petreacă cu atenție pentru zgârieturi. După aceea, la repararea fața locului este format ușor urme vizibile, iar o zgârietură va fi complet invizibil.
 • Pentru a finaliza lucrările și lustruire suprafața sa este necesară pentru a lustrui cu o cârpă uscată.

Această opțiune este potrivit pentru daune mici la zgârieturi adânci folosesc o pasta speciala.

zgârieturi de reparare paste

Lucrul cu acest material, aveți nevoie pentru a arăta atenție și îngrijire maximă. Ar fi mai bine să cumpere în magazin un kit special de reparații, pentru că în funcție de marca și culoarea laminatul poate lua mai multe culori diferite paste pentru reparații.

 1. Locul de reparare este curățat de murdărie.
 2. Pasta se aplica uniform spatula mici și se nivelează dacă este necesar. Când lipiți consistență lichidă trebuie să împingă mai întâi în crăpătură, și apoi un alt strat de vopsea peste pana cand un strat neted.
 3. Excesul de material trebuie să fie îndepărtate cu grijă, cu un burete sau o cârpă moale.

Acorde o atenție! Atunci când repararea zgârieturi adânci și chips-uri, există un avertisment: prima dată nu se va dovedi să închidă, deoarece, la uscare, material de etanșare „dă contracție.“ Pentru a obține o suprafață plană, procedura va trebui să fie repetate de mai multe ori.

Suprafața Repaired va fi gata pentru utilizare după 2-3 ore.

Cum să se ocupe cu benzi de umflare

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat
Cum să se ocupe cu benzi de umflare

Pentru a corecta acest defect în mod corespunzător, este necesar să se afle cauza. Experții identifică două opțiuni.

 1. Instalarea necorespunzătoare. În principal, acest lucru afectează în mod necorespunzător atunci când furnizează decalajul tehnologic între acoperire și pereți. Dacă modificați condițiile în laminatul camerei se poate extinde și crește, în unele locuri. Randament: reduce mărimea șipci montate între pereți și laminat.
 2. Expunerea la umiditate. Dacă sunt inundate vecini, sau varsă lichid, acesta poate fi absorbit în acoperire. Acest lucru va duce la umflarea materialului și umflarea acestuia. Ieșire. Mai întâi trebuie să se usuce suprafața. În cazul în care, după ce acest material este aliniat, este necesar să se demonteze șinele și să le înlocuiască. Dacă nu ați achiziționat un laminat în stoc, puteți încerca să-l repare.

Se pune placa pe o suprafață plană și apăsați partea de sus cu ceva greu. Sub presiunea el trebuie să rămână timp de 5-7 zile. După aceea, puteți verifica rezultatul muncii și a stabilit bara în loc.

grijă de acoperire

Cum de a repara propriile lor mâini laminat - reparații laminat

În ciuda creșterii caracteristicilor de uzură, parchet laminat se confruntă în mod constant de stres, și poate forma o varietate de defecte. Desigur, acoperire 100% sigur nu este posibil, dar cu respectarea anumitor reguli, puteți prelungi durata de funcționare.

 1. Încercați să evitați căderea pe suprafața obiectelor grele și dure.
 2. În cazul în care camera va fi grele de mobilier pe picioare este mai bine pentru a face tampoane speciale, fabricate din plută sau cauciuc. Aceasta este o modalitate buna de a face cu încărcare statică.
 3. Dacă există mobilier pe roți trebuie să fie înlocuit pe cauciuc. sub greutatea materialului plastic are un impact negativ asupra acoperirii.
 4. Înainte de a intra în cameră, să stabilească un covor. Acest lucru va proteja capacul împotriva pătrunderii prafului și a nisipului care pot provoca zgârieturi fine.
 5. Pentru curățarea cu ajutorul unui laminat care nu conțin particule abrazive.
 6. În cazul în stare lichidă pe suprafața sa nu se șterge imediat. În general, materialul nu ar trebui să fie o lungă perioadă de timp în contact cu apa.

Orice reparație supărătoare și este mai bine să previi decât să recurgă la măsuri drastice. În cazul în care reparația este încă necesară, sfaturile de mai sus-menționat și materialele alese în mod corespunzător pentru a vă ajuta să dea laminatul într-o formă originală.