Cum de a reduce umerii fetei și înapoi trebuie să facă acasă 4 metode de modul în care să reducă lățimea și

Cum de a reduce umerii fetei și înapoi trebuie să facă acasă 4 metode de modul în care să reducă lățimea și

Multe fete supărat umeri largi, precum și greutate în plus în centura scapulară.

Poate o fată face față cu această problemă și cum de a reduce umăr, fără intervenții chirurgicale și proceduri costisitoare? Noi va prezentam metodele de lucru, dintre care cele mai multe se poate face la domiciliu.O varietate de metode pot veni în ajutorul nostru - exercițiu, nutriție adecvată, precum și o reducere vizuală în brațe cu ajutorul hainelor alese în mod corespunzător și accesorii.

Cauzele de grăsime în acest domeniu

Printre principalii factori sunt următoarele:

 1. Putere mare de calorii alimente. Aceasta conduce la faptul că excesul de calorii sunt stocate sub forma de grasime in diferite parti ale corpului, inclusiv umerii și brațele. O dieta echilibrata si exercitiu fizic - o cheie pentru rezolvarea problemei.
 2. factori ereditari. tip Moștenit de formă în cazul în care locurile preferate ale depozitelor de grăsime sunt în primul rând, zona umerilor și brațelor. Schimbarea obiceiurilor alimentare de familie și un set de exerciții sunt ideale pentru a scăpa de grăsime în zona cu probleme.
 3. mușchii subdezvoltat. Când fracția masei musculare este mic, iar procentul de tesut adipos este destul de semnificativ. Pentru a reduce țesutului adipos din organism, aveți nevoie pentru a pompa muschii.

Top 4 metode pentru a reduce deltele

Numai o abordare cuprinzătoare nu va ajuta doar pentru a face umeri deja, dar va permite fetei să mențină rezultatele obținute. Am ales 4 metoda cea mai eficientă pentru reducerea zona cu probleme.

1. Mănâncă dreapta

Începeți cu utilizarea de dieta adecvata. Utilizați în meniul său acele produse alimentare și acele norme de aprovizionare, care vă vor ajuta să facă față cu a fi excesul de greutate, și a scăpa de umeri largi.

Cum de a reduce umerii fetei și înapoi trebuie să facă acasă 4 metode de modul în care să reducă lățimea și

 1. Includeți în dieta dumneavoastră pe o bază de zi cu zi o mare varietate de feluri de mâncare. Dintre alimentele pe care le mancam, corpul nostru ia toate substanțele nutritive. În cazul în care orice - nu este suficient de nutrienți, afectează toate sistemele corpului nostru. În plus, acest lucru se reflectă în aspectul.
 2. Baza meniul din dreapta trebuie să fie: fierte sau coapte de pui și pește, o cantitate mică de pâine de porumb sau de pâine crocantă, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, nu uita de legume crude - toate tipurile de varză, morcovi, salată verde, roșii, castraveți, ardei, ridichi și ridichi. Încercați ca să piardă în greutate, mănâncă mai puțin garnituri - cartofi, cereale și alte alimente care conțin amidon. O dată pe săptămână - este de ajuns.
 3. Nu puteți încerca în mod constant să-și imagineze diferite diete - o mare provocare pentru organism, ceea ce duce la o încălcare a schimbului de substanțe și a obezității.
 4. Este necesar să se renunțe la produse de cofetărie, alimente prajite, chips-uri, nuci și alte alimente bogate in calorii.
 5. Metoda de înlocuire de tratament termic al produselor. Toate alimentele prajite, înlocuim fierte, coapte si compot (fara ulei!) Produse. Deci, putem reduce aportul de calorii dieta lor de zi cu zi aproape sa dublat.

Important! Trebuie să fie de mai multe ori pe zi (aproximativ de cinci ori!) În porții mici. Atunci foamea nu se va aduna, și nu vei mânca prea mult.

2. Alegeți un cardio

O astfel de formare oferă o sarcină crescută, mușchi bune de lucru și de a ajuta femeile lupta impotriva depozitelor de grasime, si, prin urmare, poate reduce cantitatea de arme și dimensiunea mâinilor în general. Asigurați-vă alegerea în favoarea placut opțiunea:

Cum de a reduce umerii fetei și înapoi trebuie să facă acasă 4 metode de modul în care să reducă lățimea și


 1. Banda de alergare. Una dintre cele mai populare și comune tipuri de simulatoare. Clase ajuta să se pună rapid într-o formă fizică bună datorită funcționarea grupele musculare majore.
 2. Exercitarea bicicleta. arde calorii excelente, ajută să câștige volum musculare. Iubitorii de ciclism pot face acest lucru la domiciliu.
 3. Ellipsoid. Mulți oameni aleg acest tip de formare, deoarece acestea dau o tulpina armonioasa asupra muschilor, articulatiilor si ligamentelor. Dacă ai probleme cu genunchiul, este mai bine să alegeți un elipsoid, deoarece oferă o sarcină mai moale pe acea parte.
 4. Stepper. Acest simulator are un număr foarte mare de fani și utilizatori. Înseamnă numărul unu în lupta împotriva stilului de viață sedentar. substitut excelent pentru rularea sau drumeții.
 5. Exerciții cu o frânghie. O frânghie simplu salt poate ajuta să o parte cu excesul de greutate, lucra toate grupele musculare și să dea sarcina „de a transpira“.
 6. În pas de dans. Dancing aveți nevoie pentru a practica cu regularitate. Acest lucru vă va ajuta să plece cu a fi excesul de greutate, câștiga postura regală și linia grațioasă a brațelor și a umerilor.
 7. Înot. Este util pentru toată lumea, indiferent de vârstă și de aptitudini fizice. Vrei sa ai o siluetă subțire, mâini frumoase și umeri - să acorde o atenție la înot. Suficient să se angajeze în două - trei ori pe săptămână, timp de o oră.
 8. nordic walking. Recent, a devenit foarte popular, și nu întâmplător! Bazarea pe stick-ul face posibil să-l folosească în reabilitare după leziuni. încărcați ușor grupele musculare majore, ajuta la arderea caloriilor, ajută la stabilizarea rezultatelor pierdere în greutate. mâini complete - nu e pentru tine!

Sfat! nordic walking oferă o uniformă și sarcină moale asupra sistemului cardiovascular și a mușchilor, astfel încât să puteți la orice vârstă de a se angaja în ea.

3. Asigurați-vă că pentru a efectua exerciții de rezistență

Activitatea fizică și nutriție bună - ingredientele necesare pentru a atinge obiectivul. Toate celelalte fonduri sunt complementare. O astfel de formare ca cele mai bune ajutoare ale fetelor de pe drumul spre reducerea dorită în spate și umeri. Fetele sunt uneori ezită să facă exercițiile cu gantere la nivelul umerilor. și dacă cifra lor similară cu masculul nu ar fi? temerile tale sunt nefondate - necesită mult timp și greu de a lucra cu greutăți. Acest complex este selectat în așa fel încât să formeze o linie perfectă a brațelor și a umerilor:

Cum de a reduce umerii fetei și înapoi trebuie să facă acasă 4 metode de modul în care să reducă lățimea și

 1. Dumbbell banc de presă în picioare. Acest exercițiu este foarte popular și este încorporat în multe complexe de puterea de formare pentru femei. umflă rapid mușchii brațului, ceea ce face se potrivesc curelei de umăr.
 2. Reproducție gantere în timp ce în picioare în poziție verticală. Exercitarea runde umăr, ceea ce face ușurare mușchii. Se potrivește foarte bine în orice program de formare: pentru începători și pentru cei care sunt implicați în permanență.
 3. dilutie mână cu gantere în pantă. Unul dintre cele câteva exerciții care lucrează pe suprafața posterioară a umărului. Sarcina se duce, de asemenea, la mușchiul dorsal mare, formând o siluetă subțire și trim. Executarea ar trebui să înceapă cu utilizarea de greutate minimă.
 4. Împingeți departe de perete. mușchi de lucru a centurii de umăr. Un exercițiu de mare pentru începători. Efectuarea de exercitii fizice regulate va permite o bine pentru a întări mușchii și încheieturile mâinilor.
 5. Clasic push-up-uri. O formă mai complexă de push-up-uri, disponibile pentru cei care sunt în formă fizică bună. După ce a stăpânit acest tip de exercițiu poate fi construi rapid muschii umerilor și brațelor.
 6. prindere largă pull-up-uri. mușchi de lucru a centurii de umăr, volum bun musculare construi. Pentru cei care încep studiile lor, pentru prima dată, este recomandat să întărească mușchii prin efectuarea unei „push-up-uri pe perete“ și „halteră în picioare banc de presa.“
 7. În mod alternativ de strângere. Realizate din una sau de altă parte. crește foarte mult sarcina pe de o parte, crește perfect volumul de mușchi.

Simțiți-vă liber să urmeze sistemul de mai sus, chiar dacă sunteți în vârstă de 37 de ani sau mai mult.

Atenție! clase regulate - cheia succesului! Orice sarcină neregulată, din păcate, nu va avea nici un efect.

4. Alege hainele potrivite

Pentru a sublinia demnitatea figurii și ascundă slăbiciunile sub forța de haine selectate în mod corespunzător. Aceasta va ajuta la umeri vizual înguste și de a crea silueta perfecta. Este posibil să fie ghidat de sfaturile și recomandările de designeri de moda:

Cum de a reduce umerii fetei și înapoi trebuie să facă acasă 4 metode de modul în care să reducă lățimea și

 1. Utilizați accesorii - lanț lung, un șir de mărgele. Acesta va decora imaginea și de a reduce vizual linia umerilor.
 2. Tops ar trebui să fie de culoare închisă. Acest lucru va reduce linia umerilor. Pentru partea de jos, puteți folosi culori luminoase, cușcă, flori - se va extinde linia de șolduri și de a echilibra silueta.
 3. Tie o eșarfă în jurul gâtului sau o eșarfă cu capete lungi. Acest lucru trage vizual silueta, iar dacă aveți kilogramele in plus - face mai subtire.
 4. În garderoba ei o bună utilizare a cămăși, bluze, cardigane de tip alungit. Ele pot fi purtate cu o largă
  centura.
 5. În cazul în care partea de sus strâns, în partea de jos ar trebui să fie tăiate liber, care va da volumul coapselor.

Toate obiceiurile rele și bune - obiceiuri replace care beneficiază! Noi conducem un stil de viață activ, exercitarea, mânca rațional, să aloce suficient timp pentru somn. Corect ridica haine frumoase și bucurați-vă de viață!

Asta e tot, până când ne vom întâlni din nou!