Cum de a reduce presiunea intraoculară la domiciliu

Reprezintă tensiunea a globului ocular, care este creat de corpul fluid și vitros intraoculare. presiune intraoculară asigură funcționarea sănătoasă a ochiului. Ascensiunea sa în majoritatea cazurilor, devine o cauza de glaucom și tulburări vizuale. Cum este posibil, în mod independent, pentru a reduce presiunea din interiorul ochiului?Pe eyedrops

Acesta a fost lor cel mai des folosit pentru a rezolva problema. Oftalmologi prescrie pacientilor lor la aceste tipuri de picături pentru ochi:

medicamente diuretice

Medicamentele, diuretice sunt folosite pentru a stimula eliberarea lichidelor in exces din organism, inclusiv cele ale organului vizual. Redistribuirea fluid datorită izolării sale mai mari de urină și scade presiunea din interiorul ochiului. Cel mai adesea numit ca un diuretic Furosemid. Oftalmologi au prescris în spital ca o injecție intravenoasă, un remediu poate fi administrat intramuscular sau de a lua forma de tablete. medici ochi prescrie medicamente diuretice, și pentru a preveni atacurile de glaucom. Este de dorit să se combine cu picături pentru ochi.

Pe populare metode de reducere a presiunii intraoculare

Prevenirea glaucomului și a presiunii crescute din interiorul ochiului poate nutriție adecvată și un stil de viață sănătos. Trebuie să ne mișcăm mai mult. În special, atunci când glaucomul este util să înoate, face yoga. Doza de acțiune de activitate fizică este de a îmbunătăți circulația și furnizarea corpului, scăderea presiunii intraoculare. De asemenea, util ar fi masaj și gât, după locul de muncă sau de stres o zi grea.Ajuta la prevenirea problemelor de nutriție adecvată - și anume, prezența de calciu in dieta, vitaminele C, A, D, E, PP. Dar, la băuturile tari, inclusiv alcool și cafea, este de a uita, de altfel, și sare, care reține apa în organism.

Pentru a preveni creșterea presiunii intraoculare poate fi insuflat în ochii sucul de ceapa, jumatate diluat cu miere.

Aur mustață - o plantă medicinală, al cărui suc, de asemenea, ajută la reducerea presiunii intraoculare. Este necesar să se sape ochii suc proaspăt sau umed acolo tampoane de tifon și a pus pe pleoapele închise. Pentru a rezolva problema este, de asemenea, utilizat păduche de lemn. Din ea sucul presat este diluat cu alcool într-o proporție de 100 ml suc per 200 ml de alcool. Acceptat o linguriță de două ori pe zi înainte de mese.

Aloe, de asemenea, se descurcă bine cu reglarea presiunii intraoculare. Este necesară 3-4 frunze de pisa plantă bienală, se toarnă 250 de grame de apă clocotită, se lasă timp de o oră. După tensionarea comprese gata pentru perfuzie. Păstrați-le în ochi ar trebui să fie nu mai mult de zece minute.

O altă versiune a soluției interne la problema - infuzie de frunze de mesteacăn, coada calului, merișorul, pătlagină, luate în proporții egale. Ierburi sunt amestecate. amestec linguriþã se toarnă o jumătate de litru de apă clocotită. Infuzat timp de 35-40 minute, tseditsya. Este beat pe tot parcursul zilei.

Cand botanisti glaucom recomanda combinarea tratamentului intern cu procedurile locale pentru ochi pe un fundal de un stil de viață sănătos.