Cum de a reduce nasul la domiciliu

Cum de a reduce nasul la domiciliu

Mici și, în același timp, partea cea mai vizibilă a feței, care crește pe tot parcursul vieții - nas. Femeile sunt, de obicei nemultumiti de forma sau dimensiunea acestuia, încercând să le corecteze prin orice mijloace. O opțiune mai bună este rinoplastia de corecție. dar dacă nu se poate face, puteți încerca mai multe moduri cum de a reduce nasul la domiciliu. La alegerea unei tehnologii este important să se evalueze cu luciditate situația și pentru a evita să devină o victimă a fraudei.Este posibil de a reduce în mod semnificativ nas acasă?

Doar 2 tehnici cunoscute, utilizarea de care ar trebui să ajute la corectarea dimensiunea și forma nasului - aplicarea corectorului (Rinokorrekt, NoseUp) și efectuarea de exerciții speciale (feysbilding).

Prima opțiune este de a monta pe nas clemei de plastic și uzura zilnic în termen de numai 2-3 ore. Furnizori astfel de dispozitive promit femeilor efect proporțional cu rezultatele angioplastie. Acesta include o reducere a lungimii și lățimii nasului, chiar eliminarea lui de curbură și o cocoasa mică.

De fapt, clemele descrise complet inutil. Nasul este o structura osoasa-cartilaj, este imposibil de a schimba presiunea pe termen scurt. Pentru corectarea necesită o expunere lungă și continuă. De exemplu, pentru corectarea coloanei vertebrale necesare timp de mai multe luni să poarte, nu scoate, un corset special.

De asemenea, nu fi naiv să ai încredere numeroasele comentarii incântati de reglare din plastic, inclusiv punctele de vedere ale „profesioniști onești“, și a fotografiilor „înainte și după“. Datele de imagine sunt pur și simplu copiate de pe site-uri clinici avansate de chirurgie plastica si rinoplastie sunt un efect dovada, și nu poartă un material plastic „cuie“.

Feysbilding, de fapt, singura modalitate de a repara nas, fără o intervenție chirurgicală. Exercițiile au ca scop consolidarea muschii mici, care sunt situate în apropierea nari.Este important să ne amintim că sala de sport nu este, de asemenea, o procedură magică, ajută la corectarea numai anumite defecte:

 • nas lung;
 • vârful avântate;
 • nas larg;
 • nari mari.

Colmatare și disponibilitatea nu pot fi rezolvate de bizon, acest lucru va ajuta doar un chirurg calificat.

Exercitarea va face defecte mai puțin vizibile, iar nasul devine mai precis vizual. Dar nu uitați că este nevoie feysbildingom de a practica în mod regulat și în mod consecvent. Odată ce gimnastica încetează toate defectele reveni treptat.

Cum pot reduce și ridica vârful nasului în casă?

Cele mai bune exerciții pentru a facilita corecție rapidă și precisă a lungimii nasului, dezvoltat de Carol Maddzhio. Acest feysbilding ajuta ridica un mic sfat și de a îmbunătăți aspectul, pentru a face o mai ordonat și mai scurt.

Iată cum puteți reduce nasul este prea lung în casă:

 1. Două degete de la mana dreapta (degetul mare și index) pentru a încheietoare nari și lor bine clema. Pastila de degetul arătător de la mâna stângă plasat pe vârful nasului și ridicați-l în sus. Rezultatul este ridicat și buza superioară.
  Cum de a reduce nasul la domiciliu
 2. Țineți apăsat degetele în poziția descrisă, tulpina buza superioara si inferioara ea, un nas rezistent la muschi.
  Cum de a reduce nasul la domiciliu

Exercitarea trebuie repetată de 40 de ori în fiecare zi.

Cum de a reduce nari mari la domiciliu?

Asigurați-vă nările mai precise, iar intregul nas - elegant și mai puțin lată, ajută masaj special desigur feysbildinga Carol Maddzhio. Trebuie făcută zilnic, de preferință într-o stare de relaxare, de exemplu, în seara.

Iată cum de a reduce dimensiunea lățimii nasului la domiciliu:

 1. Degetul mare și degetul arătător poziționat pe nas în același mod ca și în exercițiul anterior.
  Cum de a reduce nasul la domiciliu
 2. degetele inclestate, le-a condus de-a lungul nasului, deși încet frecare.
  Cum de a reduce nasul la domiciliu

Se repetă de 45 de ori în sus și în jos.

Exprimarea rezultatelor va apărea după 2-3 luni de feysbildingom exercitii fizice regulate.