Cum de a reconstrui peretele unei case private

Judecând după descrierea în cauză, problema este greu legată de lipsa de căldură, amintiți-vă casa de caramida (de exemplu, în satele abandonate, decontări) care de zeci de ani sunt fără ferestre și uși, desigur, fără încălzire și pereți sau se întâmplă ceva.Caramida este un material durabil.

Poate că problema în subsol, casa a fost construită fără un proiect, fără calcule, sarcina pe fundația sa dovedit a fi prea critic.

Poate că fundația îmbibat cu apă de apă de ploaie, acest lucru se întâmplă atunci când există probleme cu zona orb sau zona orb, în ​​general, este absent.

Există încă o serie de motive care duc la formarea de fisuri.

Înainte de închiderea fisurilor trebuie să fie eliminate și de a descoperi cauza apariției lor.

tencuiala Departed nu este critică, aș fi plâns să bat în jos pe deplin.

Și apoi, deja crapa de fapt, reparații.

Dacă fisurile nu sunt mari, ele sunt perfect sigilate cu un mortar de ciment-nisip convențional, proporția de la unu la trei, patru.Crack brodate anterior, praful este îndepărtat, fisura este amorsat cu uscare.

Apoi, umple cu atenție fisura cu o soluție și să dea timp să se usuce.

Și apoi o uscare grund, plasă de ipsos,

Cum de a reconstrui peretele unei case private

balize și tencuieli noi, care consolidează, de asemenea, peretele.

În cazul în care fisurile sunt mari, puteți utiliza placa de strângere, suportul de fixare, a se vedea situația mai bine.

Mai mult stres, încă o dată, fără a dezvălui motivul pentru care, fisurile apar în mod constant și începe procesul de încălzire (cracare) nu se va opri.

Materialul din care a făcut casa? Cât de adânc fisuri? De ce este important să se cunoască, chiar și pentru lipsa pe termen lung a peretelui de încălzire, astfel, nu pot fi distruse. Începe cu faptul că eliminarea în totalitate tencuiala. În cazul în care se dovedește că sub ea tot ambreiajul, poate fi acest lucru va fi suficient. Dar dacă fisurile sunt profunde la ambreiajul, uita-te pentru cauza. Verificați de scurgere, în cazul în care peretele podmyta dacă fundația sa scufundat.

Cum de a stabili. Localizați și a elimina cauza distrugerii peretilor, fisurile adanci si se amesteca soluția de armare. Poshtukaturte din nou, puteți tencuiala pe grila de siguranță.