Cum de a reconcilia fata

Conflicte și certuri aproape inevitabile în orice, chiar și relațiile cele mai idilice. În cazul în care conflictul în mod corespunzător, nu depășească anumite limite, apoi se pune în sus și apoi nu trebuie să - toate neînțelegerile pentru a clarifica și de a soluționa imediat. Dar dacă toate la fel a existat o ceartă serioasă și nu doriți, în același timp, pierde un iubit-o, există sfaturi simple despre cum să alipite.Cum de a reconcilia fata

După cum spune proverbul, este de a pune primul care este iubire mai puternică. Fii primul, acest lucru nu este un semn de slăbiciune, și mărturie a puterii de spirit și iubire. Generozitate, abilitatea de a admite că au greșit, sau iartă slăbiciunea celuilalt, dorința de a ajunge mai întâi - o calitate excelenta, care nu poate fi apreciat de un dragi.

Dacă înțelegeți că voi - cu siguranta cearta vinovatul nu face-o pe cea a iubit să sufere insulta cât mai repede posibil pentru a cere iertare. O defecțiune a mărturisit jumătate este redresată, din nou, oamenii spun.

Găsiți curajul de a-mi cer scuze pentru cuvintele dure, luată în căldură, chiar dacă nu te simți vinovat din cauza unei dispute. Vorbeste despre sentimentele tale cu cineva te iubesc calm, binevoitor. Fii sincer, nu-ți fie frică să spui că îl iubești și modul în care este greu să fii la cuțite.

Dacă știți despre temperamentul unei persoane dragi, nu inițiază reconciliere imediat după un argument, lăsați-l să se răcească. În caz contrar, s-ar putea provoca din greșeală o nouă izbucnire de furie.Dacă cineva iubit a fost ofensat pentru o lungă perioadă de timp, apoi au răbdare și tact. Poate pentru un timp ce este cel mai bine lăsat în pace. Atunci dă-i semnele pe care le sunt gata pentru dialog și reconciliere, poate chiar un armistițiu.

Un buchet de flori - un tradițional, dar nu mai puțin o modalitate foarte bună de a reconciliere rapid cu prietena lui! Și vă puteți arăta imaginația și de a folosi tehnici neobișnuite: de exemplu, să calce în picioare pe zăpadă sub fereastra pe care femeile dragi o declarație de dragoste sau de servicii de comandă alpinist cu flori sau un buchet de baloane.

Orice relații sunt de neconceput fără certuri și neînțelegeri. Psihologii cred că fata este mult mai ușor să se împace cu prietenul ei, ca persoana pocăiește imediat capabil să se topească inima chiar și tinerii cei mai impenetrabil. Cu toate acestea, femeile sunt adesea primul pas de așteptare pentru tânărul din cauza mândriei sale, temeri sau experiențe. Cum se poate iubi persoana dreptul de a face cu partenerul tau?

Cum de a reconcilia fata

Dacă rândul nu este foarte gravă sau există un vid, fata nu este necesar să se ascundă frustrarea și doar da o mână de iubit. Tânărul va înțelege că, pentru o fată de cearta lor nu este mai puțin dureroasă și va lua cu siguranță mâna întinsă, și acolo să îmbrățișeze nu departe.

Aceasta este urmată de scuze sincere și pentru a preveni orice alte formalități. În cazul în care atmosfera este încă tensionată, situația trebuie să se schimbe ceva. Cel mai simplu - este de a schimba poziția corpului. Dacă sunteți ședinței, apoi se ridice în picioare, dacă nu au fost statice, apoi mers pe jos. Dar discuția de probleme serioase este mai bine să se deplaseze în ziua următoare.

Dar dacă o ceartă mai serioasă, iar apoi chiar a venit la încetarea de comunicare, trebuie să luați alte măsuri.