Cum de a reconcilia fata - blog-ul cel mai bun căile omului

Într-o relație, chiar și cele mai remarcabile, nu totul este perfect. Din când în când există tot felul de neînțelegeri în comunicare cu fata. Astfel de momente pot apărea ca din vina ta, și pentru ea.De multe ori, situația merge prea departe: juri, și apoi gândiți-vă cum să facă pace.

Cum de a reconcilia fata - blog-ul cel mai bun căile omului

Cum de a reconcilia după o ceartă

Dacă certat cu fata, și nu vorbești, trebuie să stai mai întâi în jos și să analizeze cu atenție situația. Și anume, pentru a determina vina cui a existat o ceartă. Am pus accentul pe cuvântul „atent“, nu fără motiv, deoarece căldura din momentul în care se poate evalua în mod corect situația și să creadă că ea este vinovată. Și, de fapt, ea poate fi invers.

Cum de a reconcilia fata, daca ea te-a rănit și vina.

Dacă a existat un scandal din cauza acțiunilor tale sau declarații necugetate, atunci poți vorbi în condiții de siguranță la fata, să își ceară scuze. A spune că a greșit, greșit, dar pentru a trage concluzii. nu este nimic să-ți fie rușine. Este, dimpotrivă, ca un om: ai dat seama de greșeala ta și sincer recunosc. Ea va aprecia, și sunt susceptibile de a merge la o întâlnire.

Un alt lucru, atunci când fata se provocând astfel o situație de conflict care te simți vinovat. Aceasta este manipularea de sex feminin făcut omul a simțit un sentiment de vinovăție și a încercat să ispășească pentru ea, înainte de fata. Pur și simplu pune, inițiază conflictul, și extrage din ea beneficiază.Cum de a face pace, dacă ea este vinovată.

Dacă ea este vinovată, dar nu a făcut intenționat, și din cauza gândirii sale se crede că vina ta, sau pur și simplu nu doresc să pună în sus și să ia primul pas, ar trebui să se comporte ca aceasta: să inițieze o conversație, încercați să descrie în mod obiectiv situația și să încerce să o facă să înțeleagă că a fost greșit. Ea fie de acord cu tine, sau vor continua să fie jignit.

Cum să se împace cu prietena dupa despartirea

În primul rând, trebuie să decideți în ce scop aveți de gând să pună cu ea. Pot fi două opțiuni.

  1. Tu certat și despărțit. Întoarceți-vă la ea nu doriți, dar nu doresc să fie dușmani.

În acest caz, el decide să conversație din nou curajos și sincer. Mol, și așa mai departe, tot ce a fost, dar să încercăm să ierte reciproc să rămână prieteni, nu doresc să facă rău reciproc.

  1. După un argument ați plecat, dar doriți să o ducem înapoi.

Cum de a reconcilia fata - blog-ul cel mai bun căile omului

Bonus: reconcilierea originală cu prietena

Acum am să-ți spun o caracteristică foarte cool, care va permite să rezolve problema, indiferent cine este de vină. Dar trebuie să fie făcut corect în timpul unui argument.

Rândul său, să facă sex cu ea. Da, acest lucru este cel mai tare lucru pe reconciliere, care poate fi. Când juri, emoțiile merg sălbatice, puteți bate chiar și feluri de mâncare. Dar, la un moment dat emoțiile negative, devin atât de numeroase încât mintea include un mecanism de protecție și pendulul leagăne alt mod.

Efectuarea unui experiment. Am ceartă cu fata, pentru a urmări evoluția situației. Atunci când emoția a atins punctul culminant, și tocmai a început să se calmeze, vino, imbratiseze si seduce ;-). În funcție de situație, puteți face acest lucru cu pasiune.

În viață nu există doar situații pozitive. Prin urmare, ar trebui să ne tratăm cu calm negativ. Nu permite ca el să stăpânească gândurile și acțiunile tale. Acest lucru face posibil să se gândească la un cap rece și pentru a găsi cel mai bun mod dintr-o situație dificilă.

Imi doresc femeile mai pozitive și înțelegere în viața ta, cu care nu doriți să se certe doar 🙂