Cum de a pune o fotografie în capodoperele fotografice ale fotografiei

Recent, o mulțime de tehnologii „inteligente“, care ajută la novice la amatori să stăpânească toate hobby-uri noi de divertisment. Acum, multe cu plăcere fotografiat și de a face fotografii minunate. Uneori este necesar să se combine două sau mai multe imagini într-una singură. Și atunci există o problemă: cum să pună o fotografie în fotografie?Cum de a pune fotografii pe o fotografie sau introduceți o parte dintr-o imagine în alta - această sarcină nu este dificil pentru cei care sunt familiarizați cu Photoshop. Dar, uneori, există dificultăți în lucrul cu acest program chiar și pentru utilizatorii cu experiență, și nici măcar nu se poate conecta imaginea sau suprapunem una pe cealaltă.

Luați în considerare câteva opțiuni pentru a pune fotografia în fotografie.

Cum de a pune o fotografie în capodoperele fotografice ale fotografiei

Pe exemplul de imagini de dimensiuni mici sunt suprapuse pe fundal. Fiecare imagine este situat pe un strat separat și se suprapune parțial stratul inferior. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie pentru a deschide toate imaginile în Photoshop. În funcție de ce versiune a programului, va fi ferestre vizibile cu linii orizontale sau verticale, care reprezintă numărul de imagini. Selectați fereastra dorită.Cum de a pune o fotografie în capodoperele fotografice ale fotografiei

Rămâne acum de a pune o fotografie în fotografie. Imaginea este transferată complet, astfel încât începe cu prima imagine pe care doriți să o aplicați pe fundal. În panoul Straturi, puteți vedea doar o singură imagine. Mouse-ul strangeti prea tare imaginea dorită pe stratul de fundal. Click pe imaginea de fundal, devine activ, iar pe acest strat va fi vizibil în fundal, cu o fotografie mică pe ea. De asemenea alte imagini strangeti prea tare și să le aranjați în ordinea.

Dacă fotografia este prea mare, sau invers, un pic, atunci are sens pentru a reduce sau mări. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe imaginea inserată, selectați opțiunea Edit, apoi Transformare liberă sau prin apăsarea CTRL + T, trăgând sau întinderea markeri, pentru a obține rezultatul dorit.

Cum de a pune o fotografie în capodoperele fotografice ale fotografiei

Cu toate că Photoshop poate impune o fotografie la alta, sau pentru a insera o porțiune dintr-o imagine în altă imagine. Pentru a face acest lucru, taie o parte dintr-o fotografie și plasată pe o imagine o altă imagine. Aceasta are ca rezultat compoziții care necesită colaj sau montaj.

fragment poate fi utilizat pentru alocarea cu acuratețe a imaginii pe fond transparent, - a bridei, precum și centrele de detenție, care sunt situate pe un fundal negru sau alb.

Cum de a pune o fotografie în capodoperele fotografice ale fotografiei