Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

prețurile abilă aragaz-maker, care se poate construi un cuptor bun, în zilele noastre greu de găsit și de lucru sunt destul de ridicate. Prin urmare, mult mai sigur și mai practic să se ocupe de problema ei înșiși. Acest lucru este posibil, dacă aveți cel puțin o înțelegere superficială a zidăriei. Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini, ce instrumente și materiale necesare pentru acest lucru pot fi găsite în literatura de specialitate sau citite de mai jos.Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

Înainte de a începe instalarea, trebuie să alegeți un loc mai bun, care va oferi încălzire acasă de înaltă calitate.

Cum de a alege un cuptor

Înainte de a începe colectarea materialelor necesare în mod direct la construcția, trebuie să selectați mai întâi locul corect. case de mai multe cuptor este, de obicei, astfel încât căldura toate camerele, cu peretele cuptorului termic trebuie să fie conforme cu dimensiunile camerei.

Cuptorul este, în acest caz, din bucătărie sau hol. Singura-camera adaposteste cuptorul este aranjat astfel încât cuptorul a ieșit la bucătărie.

Atunci când se decide în cazul în care pentru a instala cuptorul cu mâinile trebuie să ia în considerare toate regulile de securitate la incendiu.

De exemplu, coșul de fum trebuie să rămână în așa fel încât între grinzile se suprapun la distanță a fost de cel puțin 12 centimetri în fiecare direcție.
Pentru a determina locul exact și corect în cazul în care trebuie să treacă conducta, este necesar să se stabilească rând uscat de rulare de testare de cărămizi, iar cel de sus pentru horn. Redus la colțurile de acoperișuri vă pentru a determina exact dreapta, și dreptul de trecere a conductei.
cărămidă

Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

plasarea cuptorului Schema în clădire.

Dacă aveți o cărămidă veche, îl puteți folosi pentru a construi cuptorul, numai în măsura în care aceasta este în stare bună. Desigur, ar trebui să fie curățate de mortar vechi și funingine, fă-o cu grijă, astfel încât să nu împartă cărămidă.

Cuptorul este de obicei prevăzută afară din cărămidă roșie de ardere normală. Pentru cuptoarele utilizate refractar sau cărămidă refractară, uneori normală. Dar trebuie să fie foarte atent selectate, proprietățile sale de rezistență ar trebui să fie la cel mai înalt nivel.

Înainte de a începe să se stabilească în sobă, prima cărămidă înmuiate în apă timp de câteva minute. Caramida refractara nu este îmbibată cu ea, pur și simplu se poate îndepărta praful cu o cârpă umedă sau clătire.

Selectarea și pregătirea cărămizi, ar trebui să aibă grijă de dispozitive cuptorului, calitatea de care depinde în mod direct de ceea ce se întâmplă, ca urmare a cuptorului.

 • ușă de incendiu;
 • ușă în cenușă;
 • ușa pentru curățare.

Dimensiunile tuturor dispozitivelor trebuie să corespundă dimensiunii cuptorului. Toate echipamentele sunt verificate pentru calitate și sunt proiectate astfel încât după instalare, ați descoperit brusc că ușa din anumite motive mecanice ermetic închise sau blocate.

Fundația: Caracteristici de erectie

Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

Schema unitate cuptor de încălzire.

Merită să se clarifice faptul că pune cuptorul pe o temelie a casei, în orice caz, este imposibil, este contrar tuturor normelor de tehnologii de siguranță și de construcție. Erecting o fundație a cuptorului sau moloz convențional cărămizi roșii.

 1. Pentru a determina adâncimea de fundație va avea propriul dvs., în funcție de adâncimea de îngheț a solului. Dar nu poate fi mai mică de o jumătate de metru. Lățimea fundației se determină volumul cuptorului, aceasta nu trebuie să fie mai puțin de 5 centimetri pe fiecare parte.
 2. Dacă sunt alese ca o piatră de material de construcție moloz, este necesar să se acționeze după cum urmează. Pietrele sunt prevăzute straturi și umplute cu o soluție lichidă, dar este necesar să se asigure că soluția umple toate golurile.

Astfel de umplere adâncimea solului, se trece la construcția cofrajului. Fă-o în forma unei cutii fără fund, după instalare, să continue să lucreze în același mod. Înălțimea fundației este determinată de distanța la podea finit, acesta trebuie să fie egală cu 14 centimetri.

După solidificare completă a fundației este așezată peste șirul de cărămizi cu mortar și stelă două straturi de impermeabilizare.

Ca impermeabilizare poate alege un material pentru acoperișuri sau pâslă de învelitoare. Suprafața este curățată și amorsate cu asfalt lichid, și a pus un alt rând, care ar trebui la același nivel cu podeaua.

Marcarea proiectarea viitorului

După finalizarea fundației este posibilă pentru a începe marcarea contururile cuptorului viitorului. Pentru această etapă și să lucreze în continuare aveți nevoie de următoarele instrumente: • sfoară;
 • în general;
 • grebla;
 • pătrat;
 • fir cu plumb;
 • cuie - 150 mm;
 • burete, cârpă, o găleată de apă;
 • Secțiune cablu 5-6 mm;
 • cleme din oțel;
 • mistrie;
 • tablă de oțel.

Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

Aparate de cuptor rusesc.

Conturarea contururi este de a produce un control prin: cărămizi pus uscat (fără soluție), ca și în varianta cu țeava. Asigurați-vă că pentru a verifica nivelul ambreiajului.

Luați în considerare locul îmbinării viitorului, care este de aproximativ 5-6 mm, începe de stabilire a deschis peretele exterior, folosind un pătrat, apoi intermediarul. Peretele intermediar este convenabil să se alinieze cu ajutorul normelor.

Șirul verifica distanța dintre colțurile exterioare, la o diferență mai mare de 5 mm este necesară pentru a schimba diferența dintre cărămizi. După verificarea poate fi pus pe soluția, din nou, folosind doar nivelul.

Cuptor cu propriile sale mâini

Cărămizi pentru a stabili cât mai plate posibil, atunci când se stabilesc necesitatea de a urma anumite reguli, care, fără îndoială, familiar pentru oricine care a lucrat vreodată în acest sens.

Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

Proiectarea unui gaz de furnal din cărămidă.

Aranjarea deschiderea interioară a cuptorului și focul, nu folosiți părțile metalice. Pentru a face o suprapunere pe problemele, fac lățimea deschiderii într-o cărămidă. Numai cărămizi refractare pot fi utilizate pentru garnitura camerei de ardere.

Caracteristicile de temperatură diferite de cărămizi refractare convenționale și să dicteze condițiile impuse care se confruntă și direct cuptorul în sine nu trebuie să fie conectat rigid.

Trasarea cuptorul cu propriile sale mâini, o atenție deosebită trebuie acordată seifurile. Aici este necesar să se efectueze în mod corect îmbinări de legare. Pentru a face acest lucru, face cu atenție plățile la numărul de rânduri este impar.

Prin numărarea și împărțirea la numărul de rânduri din cod, veți obține numărul de la care doriți să luați unul, împărțiți doi. Numărul rezultat va determina numărul de rânduri pentru fiecare parte. Este important să încercați să vă asigurați că cusăturile inferioare au fost drepte. Imprastiati ambele părți simultan nu este recomandată.

Mai bine să se ocupe de unul, și numai apoi se trece la următoarea petrecere. În acest stadiu, Focar incalzire centrala. Într-un loc în care se stabilește călcâi arc, zidărie asigurate cu legături de sârmă.

Cum se instalează dispozitivele aragaz cu propriile lor mâini

Pentru a instala în mod corect dispozitivele, veți avea nevoie de unele de calificare. Mai întâi trebuie să ia lungimea firului de aproximativ o jumătate de metru, și să-l firul în gaura de sus pe colțul cadrului. Un loc în cazul în care aveți de gând să instalați ușa, verificat cu atenție nivelul pe orizontală și soluția blanketed.

Punerea în locul ușii, trageți capătul liber al firului și apăsați în jos cu cărămizi, acesta va păstra ușa în loc în timp ce nu a pus ambreiajul. După verificarea verticalitatea plumb și, dacă este necesar, ajustarea poziției ușii, pentru a face fixarea ușii și îndepărtați pozarea sârmă.

Cum de a pune cuptorul cu propriile sale mâini în special de montaj

aparate de aragaz Schema.

Ușă Cuptor montat folosind cleme din oțel, care sunt montate pe rama. Montat pe o soluție de argilă nisipoasă, asigurați-vă că sigiliul este fabricat din azbest.
usa cleanout, ca cenusa-groapă, atașat la sârmă, ale cărei capete sunt fixate în zidărie.

supape Vyushechnye și amortizoare sunt ele însele suprapuse pe canalele corespunzătoare, soluția pătate anterior.

Orizontală coșului de tăiere
Un punct important în această etapă este lucrarea la secțiunea de deschidere inferioară coincide exact cu secțiunea transversală a țevii sub tăiere. Ulterior, secțiunea transversală va trebui să crească la un pas egal cu lățimea de zidărie, adică 7 cm, o lățime în etapa a secțiunii 4 centimetri. Extensia totală trebuie să fie de 12 centimetri pe fiecare parte.

etaj mansarda

Pentru mansarda, veți avea nevoie de:

Este în această ordine și a creat un etaj mansarda. Când acest strat de umplere ignifug trebuie să fie de cel puțin 10 centimetri.

horn

Hacking tubulatura cuptorului sunt dispuse la o grosime de așezare nu mai puțin de o jumătate de cărămidă. În timpul construcției mai multor cuptoare ar trebui să facă o țeavă radicală, care va fi conectat cu toate mâneci cuptoare de comutare.

Pentru a asigura o distanță corespunzătoare de grătarul de împingere ar trebui să fie de cel puțin 5 metri. În același timp, încă mai trebuie să ia în considerare faptul că ar trebui să fie deasupra crestei cu cel puțin o jumătate de metru. Toate unghiurile și încovoierea pentru a îmbunătăți tracțiunea, ar trebui să fie rotunjite.

Chiar deasupra acoperișului este o îngroșare a pereților țevii. Acest lucru este necesar pentru a proteja podul de ploaie. Este un așa-numit guler pentru închiderea decalajului din tablă de oțel. Tub de stabilire final deschis, la partea de sus a capului, cu o pantă lay spre exterior. Mai sus este acoperit în mod necesar cu mortar de ciment.

Cuptor cu un coș de fum metalic

La instalarea țeavă de metal cu mâinile sale, de asemenea, trebuie să respecte anumite reguli. De exemplu, conducta de metal poate fi coborâtă în canalul de evacuare nu este mai mică de 10 centimetri.

Toate autorizațiile necesare sunt acoperite cu lut. reglementările de siguranță împotriva incendiilor necesită găsirea unei conducte de metal de la toate obiectele și structurile inflamabile nu mai puțin de 70 de centimetri. O distanță de 50 de centimetri este permisă în cazul în care obiectele inflamabile și construcții.

Termina cu mâinile: caracteristicile

După construcția cuptorului trebuie să fie tencuit. Pentru o mai bună tencuieli face mai bine pe o suprafață caldă în conformitate cu toate normele și utilizând material de calitate.

Sub Plumb instalat balize prin soluție suprascrisă răzătoare perete. Tencuire este produs în mai multe straturi, fiecare dintre care se aplică numai după uscarea completă a celui precedent.

Costume cuptor cu dale de bijuterii pot fi, de asemenea, rula independent. Acest lucru se face în etapa de stabilire.

Veți avea nevoie pinii din sârmă, a căror lungime este determinată de înălțimea de țiglă. Poansoanele sunt introduse în găuri Târtiță. La capetele și răsuciți suplimentare PIN-ul de mijloc atașat de sârmă, de asemenea, dar numai moale. Capetele răsucește sunt atașate în zidărie și Rump umplut cu un amestec de lut cu o soluție de amenzi moloz. Coastele sunt o serie de plăci ținute împreună cu paranteze din oțel.

Noțiuni de bază privind construcția cuptorului, este demn de amintit că acest lucru este obiectul a crescut gradul de pericol. Corectitudinea și calitatea muncii va depinde de securitatea celor dragi și dumneavoastră.

Numai cu încrederea deplină pe care le-ați pătruns în toate nuanțele și să înțeleagă esența, puteți ajunge la locul de muncă. Asigurați-vă că pentru a lua în serios toate etapele de funcționare - de la selectarea materialelor de finisare.