Cum de a promova un drum liber și auto-Instagram

Salutări tuturor instagramschikov! Hai să facem cunoștință și voi începe.

Am putea face un curs de plătit pentru promovarea și avansarea Instagram, dar a decis că va pune toată experiența și cunoștințele lor pentru drum liber, să-mi pună la moarte pentru aceasta, cei care fac astfel de cursuri :)O nouă coloană Voi începe cu lucrurile de bază cu privire la modul de promovare a Instagram, care ar trebui să știe toată lumea.

De ce este necesar să se untwist Instagram?

Conform audienței de activitate am avea, în primul rând.

Iar publicul este acolo, datorită conținutului viu, mai deschis și adecvat.

Ceea ce nu recomand!

Promovarea Instagram - acesta este un proces continuu, nu este necesar să se angajeze tipi care vă promit un timp scurt pentru a prinde o mulțime de abonați.

Dacă nu aveți timp să se angajeze în auto-promovare, angaja o mai bine pe postoyanku angajat la distanță - manager de Instagram, care va face de lucru pentru tine, păstrați publicul și să aducă noi clienți.

Instagram cum să te promovezi?

Trebuie să spun că eu sunt numerele irecuperabile nu este interesat (abonați), de la care nu există, de obicei, nu are sens. Încerc să colecteze audiență numai în viață și activă.

În cazul în care pentru a începe?

Aaa? A! - Urmaritori! Primul pas.

Ce naiba, ai de gând să se angajeze în instagramma promovare? Câștigați? Cred că 95% sunt interesați de această întrebare este de ce.

Apoi, pe ceea ce aveți de gând să câștige? Care este clientul dvs.? Că el ar fi interesat? Ce va ajuta la rezolvarea problemei lui, are nevoie? Dacă aș putea spune așa.

De exemplu, scopul meu - pentru a transmite oamenilor că această lucrare la distanță. modul în care aceasta poate ajuta la a face viața mai interesantă, liber, începe să călătorească. Pentru a le ajuta să facă primul pas - să stăpânească o viitoare carieră promițătoare la Internet.

de multe ori am scrie, pune întrebări, oferi feedback. Știu că am o acoperire largă audiență de la 17 la 70 de ani. Dar obiectivul - este de 21 de copii - 35 de ani care doresc să crească, să învețe, să învețe ceva nou și visul de a călători în lume.

Acești 3 pași simpli - este:

Cum de a decora profilul?

Cum de a promova un drum liber și auto-Instagram


Câteva recomandări scurte:

Prin acest link în profilul dvs. vine aproape tot traficul de la instagrama. Pozițiile sunt, de obicei doar scrie „apel la acțiune“ - du-te la ea. Pentru că în posturi nu are nici un sens pentru a insera o legătură, acestea sunt inactive, și nimeni nu va trece prin ele.

Cum de a publica posturi?

După cum se spune, de conținut - rege!

Postările - este principalul factor care va cârlig un om al abonatului vizitator și abonat - într-un prieten sau un client, și va ține timp de mai mulți ani.

Câteva recomandări pentru cei care sunt implicați în promovarea paginilor lor personale, creează marca proprie în Instagram. Cine conduce afacerea de a vinde bunuri și de cumpărături on-line, în principiu, aceeași abordare.

Dacă doriți să promoveze Instagram, formați adepți vii și activi, care publică doar fotografiile și gândurile lor. Uneori, rar, ele pot fi diluate cu unele imagini sau infografică cu ceva util.

Instagram - acesta este albumul tău. numai pe internet și acces deschis. Fă-l, astfel încât ați fost mulțumit de mers și urmăriți fotografiile.

Cum de a promova un drum liber și auto-Instagram

Cum de a atrage noi abonați?

Ne întoarcem acum la metodele pe care le va observa si putea interesa oameni care trăiesc.

Repet că toți acești pași vă va permite de a elibera gratuit Instagram. Fa-te sau angaja un manager.

Cum de a promova un drum liber și auto-Instagram

Care sunt modalitățile plătite de promovare?

În mod ideal, desigur, a plătit mod de a lucra, cum ar fi:

3. Software-ul plătit pentru instagrama promovare.

Aceste servicii și programe care mimează activitatea. De exemplu, acestea vor fi pentru tine fotografii laykat automat pe anumiți parametri, sau de a face alte activități. Acum, ia în considerare ceea ce este.

Cererile de instagram promovare

M-am bucurat foarte mult de ceea ce, a trebuit să evalueze mai mult de 20 de programe și servicii care funcționează on-line pe Internet populare. Aici sunt cele mai bune dintre ele.

Masslayking și massfolloving:

Ele sunt plătite, dar nu sunt scumpe în comparație cu cantitatea de timp pe care salvați.

Achiziționarea și punerea în aplicare a diferitelor acțiuni:

Pe acest subiect, voi scrie mai multe articole 2:

În ele, vă spun mai multe detalii despre activitatea filialei pentru promovarea programelor și site-uri.

concluzie

În concluzie, vreau să rezuma întreaga vyshenapisannogo cu privire la modul de a face Instagram dvs. populare:

Unwinds, face brand-ul recunoscut, câștiga și să trăiască în Buzz. Toate succes!