Cum de a plăti on-line, prin intermediul unei bănci de telefonie mobilă Sberbank

Banca de Economii românească permite clienților săi să plătească pentru orice servicii prin intermediul serviciilor de la distanță. Și mulți, probabil, cred că pentru a trimite plata este necesar pentru a intra în zona membrilor Online Economii Online, dar nu este, există și alte modalități. De exemplu, aveți nevoie urgent să plătească internet, dar nu ai nici o legătură cu ea în acest moment, puteți utiliza cu ușurință serviciul de Mobile Banking. Luați în considerare următoarele, cum să plătească on-line prin mobile banking prin SMS Sberbank.Cum de a plăti on-line, prin intermediul unei bănci de telefonie mobilă Sberbank

Cum de a plăti pentru servicii prin SMS

Toată lumea știe cum să folosească banca de telefonie mobilă, pentru aceasta trebuie doar pentru a trimite comenzi la numarul scurt 900. Asta este de a plăti pentru orice serviciu trebuie doar să formeze în mod corespunzător cererea și trimite un mesaj.Vă rugăm să rețineți că plata serviciilor prin SMS, puteți doar acele companii care au încheiat un contract de servicii cu Sberbank.

Deci, de exemplu, aveți nevoie pentru a trimite plăți către principalii furnizori de servicii de comunicații - Rostelecom. Veți avea nevoie pentru a trimite o solicitare SMS cu textul următor: Cod Litera (nume în litere latine) - numărul de cont - suma - ultimele patru din numărul cardului. Dacă vă înscrieți pentru doar o singură carte, numărul de telefon nu poate fi administrat.

modem de plată

Cum de a plăti on-line, prin intermediul unei bănci de telefonie mobilă Sberbank

Vă rugăm să rețineți că o confirmare a tranzacției banca trimite un mesaj de răspuns, și mai mult un singur lucru - banca nu trimite clienții la eșecul operațiunii, este escrocii, contactați linii de asistență telefonică de service.

Deci, să plătească pentru Internet prin SMS mobile banking pentru Sberbank nu este dificil. În plus, aveți posibilitatea să efectueze astfel de tranzacții, în orice moment al zilei și indiferent de locația dvs., nu aveți nevoie de acces la Internet, operațiunea se realizează exclusiv prin intermediul comenzilor SMS.