Cum de a plăti ipoteca prin banca de economii on-line cu instrucțiuni complete

Cum de a plăti ipoteca prin banca de economii on-line cu instrucțiuni complete

Fiecare debitor este conștient de consecințele în caz de întârziere de rambursare a împrumutului. Efectuarea unui acord de împrumut, rareori se gândească la metodele de calcul, se concentrează pe estimări ale veniturilor personale și evaluarea oportunităților de soluționare cu banca. Cu toate acestea, experiența arată că modul corect de plăți către creditor economisește timp și bani a debitorului. Când este vorba de împrumuturi ipotecare în cazul în care sumele și lung mare, întrebarea cum să plătească ipoteca, trebuie să fie luate în considerare în designul său.Vom explica metoda de calcul a ipotecare prin intermediul Sberbank online, discuta argumentele pro și contra acestui serviciu și să facă recomandări cu privire la utilizarea acestuia.

avantaje

Băncile oferă clienților mai multe modalități de soluționare a împrumutului. Puteți depune bani în contul prin intermediul casierului sau terminalul, a pus cardul printr-un bancomat, transfer de e-mail, trimite bani de la o altă bancă, folosiți serviciul de internet. Versiunea clasica pentru bani, mulți debitori este asociat cu o linie constantă la bancă. Dar, în același timp, mulți fac dreptate beneficiile acestei metode: clientul plătește banii direct la casieria băncii creditoare și devine documentat.

Toate transferurile de bani din contul clientului în cadrul băncii efectuate imediat. Confirmarea tranzacțiilor sunt disponibile în format electronic, sub forma unor chitanțe de plată. Dacă este necesar, acestea pot fi imprimate. Astfel, călătoria tradițională la sucursală a unei bănci poate fi înlocuită cu o vizită la site-ul său.

Cum se conectează Sberbank online are instrucțiuni detaliate și numeroase articole. Nu vom insista asupra acestui subiect, menționând că numărul de metode de conectare, și fiecare este disponibil utilizator de Internet chiar novice.

Economii Bank oferă clienților săi acces la un serviciu de internet pentru a face plăți către alți creditori. Vom spune mai multe, cum să plătească ipoteca prin intermediul Sberbank On-line la orice altă bancă.

Destinatarii ipotecare Banca de Economii prevede un program de plată cu condițiile de plată. În plus, utilizatorii de mobile banking vin în mod regulat la SMS-alerte cu privire la sumele și datele de plată viitoare. Informații brute împrumut există în Internet banking. Cu un astfel de suport de informații, debitorul este obligat numai să furnizeze o cantitate suficientă pentru data dorită și mențineți debitul.Pentru plata următoarei tranșe de credit ipotecar Sberbank trebuie pentru a actualiza contul dvs., din care anularea. Conform acordului, ipoteca este rambursat rate egale annuitentnymi. Din contul debitorului în fiecare lună dedusă automat o anumită sumă. Este necesar să se controleze reaprovizionarea contului în perioada de anulare (de obicei 5 zile, de exemplu, de la 20 la 25 th th).

Algoritmul de acțiuni de plată a ipotecii Sberbank prin intermediul internetului:

Pentru a obține confirmarea introducerii următoarei plăți, aveți nevoie pentru a merge la online banking într-o zi (în această perioadă banca va organiza tranzacție), și du-te la profilul de credit. „Făcând clic“ pe link-ul de ipotecare, puteți vedea toate modificările: data și ora operațiunii, soldul curent. chitanță de plată ar trebui să fie salvate sau imprimate.

Cum de a plăti ipoteca de către o altă bancă

Dacă sunteți un client al mai multor bănci, și printre ei, Sberbank, problemele cu rambursarea creditelor de la alte instituții nu. un algoritm simplu:

 1. Biroul personal deschide transferuri și plăți cheie și un link „Rambursarea creditului cu o altă bancă“;
  Cum de a plăti ipoteca prin banca de economii on-line cu instrucțiuni complete
 2. Faceți clic pe link-ul și lista băncilor de a alege pe cel potrivit. Puteți introduce sub forma structurii de credit BIC, și căutare automată va găsi rapid creditor;
  Cum de a plăti ipoteca prin banca de economii on-line cu instrucțiuni complete
 3. În meniul care trebuie să introduceți numărul de cont al destinatarului și cantitatea de date ale titularului de cont (împrumutat). După aceea, programul va cere să aprobe plata.
  Cum de a plăti ipoteca prin banca de economii on-line cu instrucțiuni complete

  Cum de a plăti ipoteca prin banca de economii on-line cu instrucțiuni complete

Ce ar trebui să știe să facă plăți către alte bănci

În primul rând, calendarul de înscriere în conturi în alte structuri diferite de la una până la trei zile. Prin urmare, aveți nevoie pentru a trimite bani în avans, pentru a evita să fie prins în arieratelor ipotecare.

În al doilea rând, nu este operațiune gratuit: taxa este de 1% din suma. La prima vedere, dimensiunea colecției nu pare a fi critică. Dar, dacă vă imaginați că într-un an, va fi transferat 1 milion. Ruble, plățile privind costurile se ridică la 10 de mii de ruble. Și dacă există o alternativă gratuită și convenabil, ar trebui să-l utilizați.