Cum de a planta o lamaie la domiciliu

Cum de a planta o lamaie la domiciliu

Cine dintre noi cel puțin o dată în viața lor nu au încercat să crească o lamaie acasă? Stick un os într-o oală, care este deja în creștere unele flori acasă și să aștepte, dacă proklyunetsya. Apoi, bucurați-vă că a apărut încolțesc și să înceapă să aștepte pentru flori, și poate să crească o lămâie? Dar minunea nu sa întâmplat din cauza crescut cu oasele de la magazin plante de lamaie ceva sensibil nu poate merge.Pentru lamaie cu fructe, acesta trebuie să fie altoite. Și apoi, chiar și la scurt timp după grefarea nu este necesar să se aștepte rezultatul. Uneori, este nevoie de câțiva ani pentru a planta inflorit. Deși există soiuri care infloresc în anul vaccinării, și fructe - pentru anul următor. Acest Meyer lamaie si Dioskuriya. Dar cum să planteze acasă o lamaie, deci cu fructe - despre el și să vorbească.

Cum de a planta o lamaie, deci cu fructe?

Există mai multe modalități de cum să planteze o lamaie la domiciliu:

  • inoculare în decupaj în formă de T;
  • înmugurire vpriklad;
  • vaccinarea în rasschel;
  • kopulirovka dublu;
  • altoire butași la Altoi folosind sectorul inocul.

Și nu poți vaccina în mod necesar de lamaie, dar, de asemenea, în portocaliu, mandarină, kumquat, Pamela și alte plante citrice. Chiar și care a fost cultivat din semințe.

Înmugurire - o pastă luat din ramurile de rinichi cu un strat subțire de lemn în scoarța stocului. Acest rinichi este oarecum similar cu ochiul, pentru că așa-numitul (de la oculus latin -. Ochi). Această metodă este folosită foarte des.Altoirea mâner (portaltoi) implică utilizarea de mai multe ramuri și frunze. Se poate insufla în rasschel și scoarță de copac.

Kopulirovka - aceasta este una dintre soiurile de butași de altoire, dar în acest caz, portaltoi și altoi trebuie să fie de aceeași grosime.

La întrebarea dacă să se vaccineze de lamaie, cultivate din semințe, și dacă sensul de ea, puteți răspunde la acest lucru: trebuie să insufle o tulpină are pomi fructiferi, o lamaie pot fi cultivate în casă, dar nu și invers.

Deci, ne întoarcem la ceea ce modul de a insufla o lamaie la domiciliu. Pentru a face acest lucru trebuie să taie cu fructificare (încă o dată subliniez acest punct) de tăiere copac, făcându-l de dorit imediat înainte de procedura de altoire. În cazul în care între aceste acțiuni vor avea în mod inevitabil ceva timp, atunci ai nevoie să-și încheie cel puțin în sus, fotografiază cu o cârpă umedă.

Se taie portaltoi la o înălțime de 5-6 cm, pe vlăstarul (ia butași) părăsesc partea superioară 3 a frunzei, restul -. Eliminați. De-a lungul Top inch foaie de foarfece sale obișnuite de tăiere face tăiat și procesul de teren de grădină. secțiunea inferioară face vaccinare foarfece de grădină. Este extrem de important să nu se atingă mâinile felii.

Introduceți altoiul în portaltoiul, pentru un maxim de combinare a Cambium (țesut în tulpina), înfășurați grefa banda grefa de sus în jos.

Pe altoiul trebuie să taie sau să reducă frunzele lor. Este recomandabil de a pune planta la banca sau într-o pungă de plastic transparentă. Aerisirea acest „teplichku“ ar trebui să fie de două ori pe zi.

Cum de a planta o lamaie la domiciliu

O săptămână mai târziu, a atins ușurel pețiolele - în cazul în care acestea sunt separate cu ușurință, aceasta înseamnă că vaccinarea a avut succes.

Pentru a mări șansele de succes, aveți nevoie pentru a alege stocul dreapta. Nu încercați să insufle o lamaie pe trifoliatu, deoarece aceasta planta are prea puțin de-a face cu citrice. Se pare bine, dar iarna aruncă coroana sale frumoase, din moment ce nu este vesnic verde și, în general, se referă la un alt gen.

Pentru incepatori, cel mai bun portaltoi va fi portocale sau grapefruit. Și este de dorit să se utilizeze un portaltoi pitic că pomul nu este foarte crescut cu timpul.