Cum de a organiza o mișcare de voluntariat, fondul de caritate - casa

Acasă »Articole» Cum de a organiza mișcarea de voluntariat

Cum de a organiza o mișcare de voluntariat, fondul de caritate - casa
Cuvântul „voluntar“ în limba franceză reprezintă voluntar și anume cineva care poate ajuta pe alții. În cazul în care un ajutor voluntar, nu este posibil, o astfel de sarcină se va efectua o întreagă echipă de voluntari, ci mai degrabă întreaga mișcare de voluntariat. Dar cum să organizeze propria lor organizație să furnizeze una sau alta de asistență nu știu totul.Cum de a crea propria lor organizație de voluntari

Desigur, este necesar să se înțeleagă că voluntarii oferă asistență în mod gratuit, deoarece crearea unei astfel de organizații este necesar să se găsească în primul rând oameni ca-minded. Dacă ați planificat să facă ceva neobișnuit, deoarece majoritatea voluntarilor specializati in a ajuta case de copii, animale, oameni abandonate, case pentru persoanele în vârstă.

planul de acțiune

 • concerte de caritate,
 • expoziția de animale.

Participați nu au timp, dar toate la fel va fi eficientă, mai ales dacă imprimați cărți de vizită le și le va da oamenilor, acestea ar putea fi interesat de ajutorul dumneavoastră și vă va contacta.

Asigurați conexiunea cu mass-media. Trebuie să faci o notă a apărut în mass-media despre tine.

Cum de a organiza o mișcare de voluntariat, fondul de caritate - casa
Cheltuie activități interesante, vă puteți negocia cu casele de copii, pe care le-au petrecut pe teritoriul lor de concert, astfel încât să puteți aranja și spectacol de câine, atrăgând atenția asupra problemei animalelor care au rămas fără un acoperiș deasupra capului lor. Apropo, mass-media va fi interesat de noul complot, și va fi ea are avantajul că oamenii să știe despre tine.Deschide un cont bancar, acesta este un aspect foarte important, pentru că în acest fel, toți cei care doresc să ajute poate face acest lucru. Prin deschiderea unui cont, veți vedea că oamenii sunt într-adevăr interesați de afacerea ta.

Alegerea modului de a deschide un cont bancar, este necesar pentru a determina sistemul de calcul, care va fi util în cazul în care donatorii au fost nedumerit de faptul că transferul de bani pentru a efectua nu este atât de simplu.

Asta e tot ce a mai rămas doar un pic de efort, care va curând, fără îndoială, va aduce beneficii întregii societăți, și veți obține de la această satisfacție morală, pentru că ajutorul este întotdeauna frumos!

 • Cum de a organiza o mișcare de voluntariat, fondul de caritate - casa
  Cum de a organiza un concert de caritate
De multe ori, nu toată lumea înțelege corect ce înseamnă adevărata poartă un concert de caritate. La urma urmei, acest eveniment încurajează publicul pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ea.
 • Cum de a organiza lucrul cu tinerii Pentru a corecta și modalitate eficientă de a organiza lucrul cu tinerii, este necesar să se utilizeze nu numai experiența de experți, dar, de asemenea, niște bani. La urma urmei, ar trebui să înțeleagă.
 • Cum este mișcarea socială a persoanelor cu handicap în Ucraina? În Ucraina, a existat o situație foarte dificilă în ceea ce privește politica invalidă în ultimii ani. Deși, dacă te uiți, că societatea aloca o sumă substanțială pentru persoanele cu handicap.
 • Cum de a organiza și a organiza un eveniment de caritate

  case de tip familial sunt o bună alternativă la instituțiile de stat pentru orfani. În astfel de case, copiii sunt crescuți cuplu, pentru care este fixat.

 • Caritate „Mama Casa“ Fundația

  Cum de a organiza o mișcare de voluntariat, fondul de caritate - casa

  Ei au nevoie de ajutorul nostru