Cum de a opri un om gelos pe toți, cu dragoste

Bună ziua, dragi prieteni! Astăzi ne vom concentra asupra modului de a opri fata gelos la trecut sau ceilalți băieți. Vom analiza în detaliu această întrebare după ce a citit acest articol, o dată pentru totdeauna încetează să mai fie gelos pe fata lui preferată pentru nimic. În plus, puteți citi, de asemenea, cum să faci o fată gelos. să se îndrăgostească de ea chiar mai mult la viață.Favorit început să se întâlnească mai des cu băieții, prieteni. Poate că ea a fost în mod constant amânată după locul de muncă, sau nu a răspuns atunci când apelați. Tensionează situația pe care, probabil, nu știu nimic, și se devorează din interior prin construirea de speculații și presupuneri. Nu sunteți sigur dacă ea te place?

Cum de a opri un om gelos pe toți, cu dragoste

Gelos sau nu gelos?
Omul Gelos dezvăluie din greșeală că el are stima de sine scazuta si da fata unei myslevirus corespunzătoare. Acum, ea începe să creadă că acest tip nu este demn de ea. Astfel, într-adevăr începe să arate că între voi există o prăpastie în valoare, iar fata din acest moment începe să găsească mai multe dovezi ale acest lucru va fi pusă la îndoială. „Dacă crezi, poate fi, de fapt, nu sunt demni de ea.“ .- Despre astfel de gânduri va vizita și se poate și se ajunge departe de tine.
exemplu în viața reală:
Am avut prieteni. Cuplul, care sa întâlnit, probabil, deja de opt ani. Omul, în loc de a opri fată gelos a fost teribil de gelos, și gelos pe prietena lui pentru mine, chiar dacă n-am fi sărutat.

Desigur, fata asta este ea însăși a început fără să vrea, acordând o atenție la mine, pentru că prietenul ei este de fapt el însuși ei stimulat să facă acest lucru. În fruntea fetelor au fost de aproximativ următoarele gânduri: „Dacă prietenul meu este gelos pe mine să-l, apoi Serghei ceva mai bun decât el. Și dacă e mai bine, ar trebui să-l caut. " Acesta este un sistem închis.

Cum de a opri un om gelos pe toți, cu dragoste


Așa cum am lucrat în relație.
Am luat o dată o decizie de a nu fi gelos niciodată. Când a întâlnit o fată, am fost complet gratuit. Ea sa întâlnit cu băieții, prieteni, și nu am reacționat la ea.

Într-o zi am mers până la ea și a spus, a arătat nici o gelozie, și anume, a spus calm, „Știi, ești încă fata mea, iar eu nu sunt deosebit de confortabil atunci cand mergi cu ceilalti. Știu că ei sunt prietenii tai, dar eu nu fac deosebit de frumos. Fă după cum știți, dar trebuie să înțelegeți că eu fac, de asemenea, câteva concluzii. "

După această conversație, i-am spus că voi merge pentru o plimbare cu un prieten. Ea a spus că motivul este că ea, de asemenea, nu ar fi foarte frumos;) De atunci, relațiile noastre vor îmbunătăți. Adevărul odată ce ea ma păcălit și sa întâlnit cu un prieten, apoi i-am spus că trebuie să trăiască separat. Dar asta e altă poveste.

Cum de a opri un om gelos pe toate.
Este important să înțelegem că gelozia nu schimbă nimic. Se poate exacerba numai starea actuală a lucrurilor. Este important să vă obține un pumn de fier și de a ridica stima de sine. În acest scop, am un fel de filtru de înaltă și joasă stima de sine. Adică, orice cuvânt sau o frază, putem spune de la poziția înaltă și stima de sine scazuta.

Cum de a opri un om gelos pe toți, cu dragoste

Când sa dus să se întâlnească cu un tip, suntem dintr-o poziție de stima de sine scazuta se poate spune că ea a mers să se schimbe. Dacă ne gândim la aceeași situație cu poziția de mare stima de sine, va arata ceva de genul: „Ei bine, schimba pot. Sunt cea mai tare, deci este probabil vechiul ei prieten. " Chiar și în astfel de cazuri, am început jiving Femeia:

  • Știați că prietenia dintre baieti si fete nu se întâmplă?!
  • Ești prieten cu el, și el îndrăgostit de tine. Și toate gândurile pe care le doriți.
  • Bietul om, te rupe inima.

Această conversație am submina la distanță față de sine, arătând că el este demn de om ei. Aici puteți citi cum să aibă grijă de fată.

Abstracts - ajută.
Sper că au devenit mai clare ca să înceteze să mai fie geloasă pe prietena lui. Apropo, este vectorul foarte bun de comutare atenție la alte fete. Aceasta metoda I, iar Consiliul nu în același timp.

Schimbarea?
Un alt sfat acei tipi cărora le place să meargă la stânga și gelos. Cum să se oprească gelos ex-prietena? Trebuie doar să meargă mai puțin la stânga, la fel ca în acest caz, va judeca pentru tine. Și acei oameni care nu se schimbă, practic, și nu gelos. Nu mă crezi? Doar încercați. Nu pierzi nimic.

Asta e tot. Dacă aveți întrebări, scrieți-le. Sunt bucuros să răspundă și puneți toate pe locurile.

Mi-ar fi foarte recunoscător, dacă vă împărtășesc articol făcând clic pe butonul „Share“.