Cum de a opri un început gelos om cu tine, blogul omului

Dacă puneți o întrebare „cum să se oprească fata gelos? „Aceasta este deja pe drumul cel bun. De ce este gelozie - acesta nu este bun? Și oricum, ceea ce este gelozie și de unde provine?Să începem de la început.

Ce este gelozia?

Gelozia - acel sentiment atunci când te îndoi de loialitatea și dragostea de prietena lui. Observați cuvântul „îndoială“. Atunci când o persoană se îndoiește, nu era sigur de el însuși.

Cum de a opri un început gelos om cu tine, blogul omului

De ce o fată gelos tip toate într-un rând?

Gelozia apare din mai multe motive:

De ce este gelozie - un sentiment de rău?

Fie că aceasta poate, fata gelos nu este necesară, iar noi ar trebui să scape de acest obicei prost. La urma urmei, gelozia este nici un avantaj în viață și pozitive și poate decât să agraveze situația și să strice relațiile.

La urma urmei, gelozia - este scandaluri showdown, o mulțime de negative, din care ambii parteneri într-un cuplu de foarte obosit.

Dacă crezi că gelozia - este un mijloc de a speria fata de la încercarea de a comunica cu ceilalti, atunci esti profund greșită. Este pur și simplu va respinge și mai mult de la tine doamna în brațe tineri necunoscuți.

Cum să nu mai fie fată gelos?

Această secțiune ar trebui să fie împărțită în 2 părți. Căci gelozia este de 2 tipuri:

  1. Rezonabile. Cand o fata este absolut clar dă un motiv de un astfel de sentiment. De exemplu, Firts deschise cu alți tipi.
  2. Ipohondru. Atunci când un tip este gelos pe partenerul său la toate într-un rând, fiecare coloană, așa cum se spune.


Să înțeleagă cum să se comporte în caz de gelozie justificată.

Cum de a opri un început gelos om cu tine, blogul omului

În primul rând, dau seama că fata - nu e proprietatea ta. Ea - un om liber. El poate merge unde vrea și să facă ceea ce vrea. Și nu ai nici un drept să restricționeze libertatea ei. Cu toate acestea, așa cum este a ta. Dacă ați văzut-o în mod deschis flirtezi cu un alt tip, trebuie doar să vorbesc cu ea. Liniștit. Aerisiți gândurile tale: de ce este ea însăși, astfel încât să spodviglo să facă acest lucru, și că nu vă place comportamentul ei, și nu doriți să vedeți mai multe din aceste motive de gelozie din partea ei.

Dacă ascultați-l, explică totul și sunt de acord cu argumentele și sugestiile dumneavoastră, sau chiar cere scuze pentru comportamentul său - toate în scopul de a continua relația. Dacă fata va reacționa agresiv și spune, bine, nu e treaba ta, mă comporta ca vreau - să rezolve situația este mai complicată. Acesta ar trebui să explice ceea ce nu va tolera astfel de poznele și dacă văd din nou o astfel de situație - rasstaneshsya cu ea. Principalul lucru este într-adevăr să fie gata să o facă, și că ea a simțit că încrederea. Altfel, de ce vrei o fată care flirteaza cu alți bărbați, iar obiecțiile tale te-a trimis?

Cum să nu mai fi gelos dacă gelozie fundal, nefondate.

Merită să se întoarcă spre interior. Și anume, să se simtă încrezători. Recursul său. La urma urmei, pentru un motiv oarecare, fata a început să iasă cu tine. Deci, vă place de ea. Sper că nu din cauza banilor.

Prin urmare, să accepte faptul că ea poate comunica cu ceilalti, acest lucru poate fi la serviciu, hobby-uri și așa mai departe. La urma urmei, pentru a vă mai bine decât ei, și de aceea ea a fost cu tine. Fără nici un motiv de ce aburul.

relații armonioase, bazate pe încredere reciprocă. Nu ar trebui să fie gelos pe fata la ceea ce nu există. Vorbeste cu ea și să dezvolte o relație.

Dar, de îndată ce această încredere este în mod clar subminată, atunci acesta va fi o altă poveste.