Cum de a opri griji cu privire la relațiile și pur și simplu să se bucure

Când ea prea se confruntă cu relația cu un tip (și, de multe ori este specific fetelor), se sperie Man. El mi place? Dar serios totul? Și dacă nu ponravilyus părinții lui? Poate că a încetat să mă iubești? Și așa mai departe și așa mai departe. Și în spatele acestei uitați să se bucure de relația ta.Am fost o. Fiecare din întâlnirea noastră a fost pentru mine să nu fie fericit, și încercând să înțeleagă cum se simte, și, astfel, să se liniștească. Dar, de fapt nu mi-a dat încredere și claritate, și forțat să fie și mai nesigură.

De fapt, numai atunci când vă opriți să vă faceți griji, vei fi liber și să dea relații complete - nu pentru a construi tactici de comportament, fără jocuri sau manipulare. Nu ar trebui să controleze nimic. Tu doar împreună și e incredibil de rece.

Cum de a opri griji cu privire la relațiile și pur și simplu să se bucure

Dar cum de a realiza acest lucru? Cum de a opri griji, pentru a reduce te nebun - și de multe ori în mod greșit?

1. să înțeleagă că nu poate duce la nimic.

Experiențele tale sunt ineficienți. Mai degrabă, rezultatul va fi, dar cel mai probabil lamentabil - probleme de relație, o lovitură mare pentru stima de sine. Când vă faceți griji, sunteți fără să vrea setarea te pentru un anumit rezultat. Ai pus toată energia, totul să fie așa cum trebuie. Și dacă dintr-o dată ceva nu merge bine, este un foarte te bate pe căi greșite.

Nu este o evaluare a tine, acest lucru nu este ceva care aduce fericire si creste stima de sine. Nu că relația nu poate face acest lucru, ei pur și simplu nu sunt proiectate pentru asta. Acest lucru nu este un fel de element de listă pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi membru cu drepturi depline al societății. Acesta nu este un statut în rețeaua socială. Nu este scopul.

Relația - o experiență de colaborare cu o altă persoană, experiența pentru a le da și să fie capabil de a primi dragoste. Nici o experiență nu se va schimba faptul că ați venit la unul pe altul sau nu. Tu sau un cuplu sau nu. Și la revedere - este doar o modalitate de a învăța.Pentru că începe doar o relație și comportă mult mai bine, dar atunci există una din cele două lucruri: veți obține toate, sau nu funcționează. Și dacă nu, atunci este normal - atunci pur și simplu nu se potrivesc împreună. Acest lucru nu înseamnă că faci ceva greșit, pur și simplu nu abur. înțelegeți că, uneori, uneori - l. Când realizezi această relație adevăr, va înceta să vă faceți griji.

3. Stabiliți-vă niște termene.

Nu intrați în panică și nu vă faceți griji înainte de timp.
De exemplu, începe datând un tip, totul este minunat, și apoi dintr-o dată el nu a scris și nu necesită o zi sau două, și veți începe imediat să panică. Ce am făcut greșit? Ceea ce nu am spus asta? De ce sunt tipi care imi plac, eu mereu arunc? Și, ești sigur că nu se va întoarce.

În timp ce tipul, poate doar un blocaj la locul de muncă, iar el pur și simplu nu a avut timp pentru nimic. În mintea lui, el a avut totul perfect într-o relație cu tine, și el așteaptă cu nerăbdare când proiectul se va încheia, pentru a vedea. Dar când te întâlnești în cele din urmă, deși se va simți ușurare că „a revenit“, va avea o alta. Poți fi stresant, dar dacă nu, frumoase dinamica relației dumneavoastră este deja rupt, și poate împiedica să continuați să se bucure de o dată.

Pentru că doar setați-vă termene - caseta, atunci când puteți începe griji. Dă-te de instalare: „Eu nu am de gând să vă faceți griji despre asta până și o astfel de zi.“ Și să încerce să elibereze mintea de gânduri intruzive. Acest lucru va ajuta pentru a controla gândurile. Și, în general, orice problemă pe care ați dorit să experimenteze imediat să fie decis înainte de termenul limită!

Problema principală este că, în timpul întâlnirile nu sunt complet sunt prezente acolo, dacă vă capul în nori gândurile sale, încercând să le înțeleagă și să-l. Crezi că despre viitorul tău, îngrijorat dacă el va fi cu tine. Destul deja! Vino înapoi pe pământ, să-l. Fii aici și acum. Ar trebui să se bucure întâlnit cu el, pentru a consolida relația. Nu te uita semne dacă te place. Dacă el e acolo cu tine, dar apoi, asta e tot. Cu cât te gândești la relația ta, și nu faci ceva pentru ei, cu atât mai puțin probabil ca visele tale vor deveni realitate.

5. Nu te mai gândi ce înseamnă.

Multe femei percep relația ca un indicator al lor de sine. Este adevărat că societatea noastră percepe femeile: E un tip? - Bine, să aibă loc. No Man? - Îmi pare rău pentru tine. Și dacă tipul merge, atunci femeia nu este în valoare de ea, nu este suficient de bun, etc.

Dificultatea de a schimba programul în mintea oamenilor, dar trebuie să încercați. Rețineți că numai să definiți stima de sine. Acesta nu este determinată de om și de prezența sau absența relațiilor. Crede in tine si ceea ce face față cu tot ceea ce nu va ieși din relația ta.