Cum de a opri fie fată gelos - Psiholog

Cum de a opri fie fată gelos - Psiholog
Cum să nu mai fie fată gelos? Tot mai mulți oameni a pus o întrebare similară. Anterior, cele mai multe femei au fost gelos pe bărbații, lăsându-se pe tot parcursul vieții, în anumite privințe, că era imposibil să se rupă, deoarece a fost pedepsit de condamnarea morală la violență fizică. Dar acum, cu sexul femeilor egalitatea au devenit activi, pretinzând dreptul de a schimba partenerul liber. Fetele vor doar să indice în ceea ce privește nevoile personale, gata să caute un om, care va îndeplini așteptările lor. Într-o relație nu a reușit sau ea vrea să plece astăzi, raportarea partener de rupere, sau va fi implicit simpatic la băieții din jur de până la infidelitate.Este posibil pentru a rezolva problema de gelozie, în cazul în care partenerul nu-i pasa, si doriti sa consolideze alianța, dar motivele eterne invidioși îngrijorat ordine? Sau, dacă vă simțiți că gelozia ta merge dincolo de reacție sănătoasă este excesivă și instinctivă în natură. Vom descrie modalități de a elimina problema de gelozie în prezent și în relațiile din trecut acum.

Cum să nu mai fie gelos fosta prietenă?

Relația nu a mers, te desparți, dar care nu poate uita complet și de a opri gelos pe fetele care au fost, o parte din trecut pentru tine. Ce poate ajuta în această situație? Mai întâi trebuie să te înțeleagă, de ce trăiesc în trecut, ceea ce este valabil și pentru tine în această viață anterioară din stânga? Poate că în tine o licărire de speranță pentru a restabili relația anterioară. Apoi, gelozia ta va avea o alimentare constantă, din cauza pauză emoțională sa întâmplat, încă mai cred despre fata care a trăit despre o relație, modul în care suma este acum viața ei, cu cine și unde este. De la care nu i-ar fi procedat despărțire inițiativă, în orice circumstanțe, a existat o pauză - ar trebui să termini această situație, Gestalt, cum este numit terapeuți Gestalt. Este necesar pentru a supraviețui relații din trecut, pentru a răspunde pe deplin la emoțiile lor. adesea contradictorii, complexe, lăcrimare te. Cea mai grea parte, în cazul în care aceste emoții nu sunt recunoscute, nu vor fi acceptate de către voi înșivă, atunci în cazul în care sabotorul, ei vor submina inconștient dvs. bunăstarea psihologică, inclusiv un set de apărare psihologice și tot ceea ce distanțarea de a accepta-te și se bucură de viață.

Ar trebui să știi că orice situație de despărțire emotional aproape de a trai cu durere și trece prin etapele acestei experiențe. Recunoaste ca ai investit mult în relațiile din trecut au anumite așteptări, momente vesele comune - acum perfect naturale pentru a experimenta o stare de contrast de frustrare. Dar, amintiți-vă - nu este etern, dimpotrivă, cu atât mai natural pe care se va comporta acum, permițându-emoțiile sale, cu atât mai repede va fi capabil să uite trecutul, revenind la o viață activă. Vă mulțumim ex-prietena pentru tot binele pe care a avut loc între tine și eliberarea internă pentru a construi o viață separată de tine, și tu - ta. Ei bine, puteți face acest lucru prin vorbind cu un psiholog, care este specializată în cazare de durere, chiar dacă durerea ta un pic, nu proporțional cu pierderea unei persoane dragi sau răsturnări majore de viață.

Cum de a opri un om gelos pe toți băieții?

Problema poate fi răspuns, iar fetele se. Pentru ei, ar suna astfel: „Cum de a opri gelozia determina tipul?“ În ce condiții ea nu caută să provoace în mod specific gelozie, și chiar dimpotrivă - este încercarea de a calma lucrurile? Motivația sexului frumos de a obține tip gelos, de dorința de a obține atenția. Pur și simplu pune, motivul este lipsa de atenție! Dă-l mai mult timp personal, încercați să ghicească ce este ea vrea, și poate chiar și declară în mod deschis pentru tine, dar tu scuze sau o promisiune? „Să mergem apoi,“ „vom merge cândva“, „pentru a vorbi despre“ - astfel de răspunsuri fată o dată atât de plictisit, și ea a recurs la artilerie grea. Dacă numai inclusiv de sex masculin, cu sentimente rănite. Străduindu-se să nu cedeze, se poate obține doza necesară de atenție - este gelos pe tine, aparent, nu au din nou.

Cum de a opri un om gelos pe toți băieții? Dă-fata atentia ei, suna mai des, scrie, face cadouri frumoase, chiar și mici - crede-mă, aceste lucruri mici, s-ar părea să vă atât de important pentru ea! Din cauza semnelor de atenție se simte - într-adevăr o iubești.

Dacă sunteți pregătit pentru măsuri mai serioase înainte - întreb ce calități ea vrea să vadă în tine? Ce este omul perfect pentru ea? Da, nu ar trebui să se deda la femei obraznic, dar așteptările fetele pot fi foarte realist și chiar util pentru tine, deoarece ajuta dezvaluie potentialul personal. În caz contrar, ea chiar și inconștient, dar va continua să caute prinț pe un cal alb - atât timp cât nu îndeplinește. Fetele particularități proprii vedere idealistă a relației, în scopul de a construi o relație de vise, ea este gata să aproape toate. Este mai bine pentru tine, chiar dacă fata în mod specific, sfidător te provoca la gelozie - atunci este pe acest lucru, și se va opri de așteptare pentru răspunsul dumneavoastră, dar acesta este motivul real pentru gelozie acolo. Intrebati-i ce calitati ea este în tine este negativ, discutați acest lucru cu ea. Fii calm și să încerce să judece cu sobrietate. Și dacă o fată dorește ușoară, încercați să le tempereze singur, adus în loc să le calități pozitive.Fii o singură minte, să păstreze întotdeauna în fața unui obiectiv important. Fetele iubesc băieți motivați, nu laxe. Du-te pentru un vis, vorbind despre ea, face în fiecare zi ceva să-l efectueze, știți că vă aflați în câțiva ani va deveni că, să depună eforturi pentru. Dezvoltarea abilităților care vor fi utile în viitor. Crede-mă, fata ta va aprecia. Este important să se simtă în siguranță, ceea ce va contribui la responsabilitatea dumneavoastră și dorința de ao proteja.

Și asigurați-vă că pentru a lăuda lauda lui prietena pentru tot. În cazul în care ea a purtat o rochie frumoasă - face un compliment, nu uita să-i spun despre asta. Crede-mă, dacă vă va concentra pe cele mai bune momente ale prietenei sale, ea vrea doar să facă mai mult decât vă rugăm să vă și problema „cum să se oprească fata gelos pe toți băieții?“ Va dispărea de la sine. Prin urmare, lauda, ​​complimente de o inimă curată, fetele observă sinceritatea. Ia destul de laudă și atenție, partenerul dvs. pur și simplu nu dorește să le caute undeva, deoarece va fi completat și îndeplinite în liga ta.

Urmând aceste sfaturi, va fi capabil de a elimina rădăcina problemei, îndepărtați cauza sursă de gelozie, care poate crea o fată. Și să dificil să le pună în aplicare într-o zi, dacă într-adevăr să le ia la locul de muncă, atunci rezultatul nu va dura mult timp. Fii responsabil, proteja prietena lui, iubire, aprecia, atunci ea nu s-ar uita la nimeni, și nu vei mai fi un sentiment de gelozie.

Cum de a opri fie fată gelos - Psiholog

Gelozia - nu este doar o emoție care te împiedică din viața de zi cu zi. Este, de asemenea, o emoție care somatiziruet foarte mult problema care poate provoca o serie de tulburări în organism. Gelozia - o frica foarte puternica de a fi lăsat în pace, să fie neapreciat. gelozie patologica este specific zakompleksovannym puternic oameni care sunt atât de importante pentru a obține confirmarea în afara de semnificație personală și în cazul în care partenerul are cele mai mici motive să fie gelos, este perceput imediat ca o umilire, ca și în cazul în care identitatea lor este zdrobit. Aici șterse psihologic distincție între Femeia ca o persoană separată, independentă, care nu este proprietatea ta personală, și o femeie ca o parte din el însuși. Fata de aici este un obiect în structura psihicului gelos, un indicator al său stima de sine.

De ce tipi reacționează atât de diferit într-o situație în care prietena lui un compliment? Unul va fi calm și poate găsi plăcută chiar și pentru ei înșiși, pentru că dacă o fată apreciază, prin urmare, eu sunt bun ca un om. Celălalt descompune. poate chiar fată nepoliticos și să încerce să limiteze contactul ei cu alte persoane, ajunge chiar să stea acasă.

Este gelozie sănătoasă și nesănătoasă. Dacă vorbim despre gelozie nesănătoasă, ea are o pasiune puternică, a cărei sursă se află în complexul de inferioritate, format în copilărie. În cazul în care un tip într-un copil umilit, bătut, batjocorit - se va forma un complex în care fata și unele valori nu sunt doar importante pentru el, și supervalorizarea. În cazul în care încalcă, o astfel de persoană este capabil de a utiliza chiar și forța fizică. Acest comportament necesită o ajustare psihologică. Rezultate bune aici arată terapia rațional-emoționale legate de abordarea cognitiv-comportamentală, care este recunoscut chiar și structurile guvernamentale ca fiind cele mai eficiente în mai puțin timp.

Tipul care nu are probleme cu gelozie, poate fi, de asemenea gelos, dar că gelozia este trecătoare, iar când apare acesta va încerca să vă asigurați că ceea ce situația este, de fapt, ceea ce este motivația prietena lui, și dacă există motive să fie gelos. Omul sănătos înțelege că, dacă partenerul dorește să se schimbe, se va face indiferent de gelozie lui. În cazul în care un tip este încrezător, se simte avut loc - nu va merge în jos pentru a neîncredere prietena lui. Acest tip de asemenea, se va simți instinctiv de la oricare dintre ceilalți bărbați ca un bărbat există o amenințare, dar din ceea ce nu este, care este încorporată la început biologic. Sănătate și gelozie va îndeplini funcția foarte specifice pentru a proteja teritoriul său. Spre deosebire de bărbați, nu sunt încrezători în setările lor, se confruntă din această gelozie, baza fricii - tipul chiar daca schimbarile psihologic sanatoase nu va experimenta prăbușirea persoanei, viața lui este de peste, deci este capabil de a vorbi cu calm și în mod rațional despre comportamentul prietenei sale.

Sănătos ca un om, chiar și cu plecarea unei fete poate înțelege că ea a schimbat doar gustul, nevoile, prioritățile. Unele griji și cum să înceteze să mai fie gelos fata la trecut. De asemenea, ea dictează termenii începutul nostru biologic, ca un om însușește o femeie, temându-se că ea ar fi fost altcineva, nu în întregime lui, nu numai el. Dar, în acest caz, tip psihologic echilibrat, trebuie să se uite cu luciditate la instinctele lor și să le alinieze cu realitățile actuale ale unei societăți libere. Gândindu cum să se oprească fată gelos în trecut, este necesar să se realizeze că vina sau răutate acolo în viața ei, ceea ce este de a iubi cu tine a fost necesar să se respecte viața sa, care este o condiție prealabilă de respect, în general, între parteneri.

Mesaj de navigare

Bună, Vadim. Este puțin probabil ca o femeie te va lua de darul dacă ea se teme de tine, fugi și sună la poliție. Luând un cadou de la tine va însemna reconciliere și că, evident, nu vrea.
„Spune-mi ce să fac să se întoarcă dragostea ei“ - Fiecare femeie este imaginea omului perfect - ai nevoie de ele să fie, și apoi să fie încă în măsură să arate o femeie pe care le-ați schimbat.

Fobiile populare

  • Cum de a opri fie fată gelos - Psiholog
    Hemofobie sau frica de sânge - este frica de necontrolat la puternic Panich.
  • Cum de a opri fie fată gelos - Psiholog
    Fobia sociala - este o teamă irațională, frica incontrolabilă orice obschest.
  • Cum de a opri fie fată gelos - Psiholog
    Ergofobiya - este frica de munca, ceea ce face orice acțiune concertată.

consultări

Participă la sondajul nostru