Cum de a oferi fetei pentru a satisface

Cum pot să o invit să o cunosc? Deci, întrebarea este ridicată de mulți bărbați tineri care nu au multă experiență în afacerile de dragoste. Cu toate că această întrebare este destul de ușor de înțeles, dar nu e mare. La urma urmei, dacă urmați câteva sfaturi simple, vă poate oferi pentru a satisface absolut orice fata fara probleme.


pregătire

Deoarece o astfel de propunere este un pas destul de gravă, este destul de ușor de înțeles că înainte de a face, trebuie să se pregătească cu atenție. Dar, în același timp, nu trebuie să faceți acest eveniment cazul de-a lungul vieții sale.

1. a face alegerea potrivită
O mulțime de tipi care doresc să ofere pentru a satisface fetele lor preferate, imediat după apariția unui anumit simpatie

Cum de a oferi fetei pentru a satisface
persoanei. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, în orice caz, este imposibil, pentru că astfel de sentimente pot fi înșelătoare. Înainte de a oferi o fată relații, trebuie să fiți sigur că pentru a verifica ordinea de atitudinea lor față de doamna. Deci, tu cu siguranta va fi sigur că face ceea ce trebuie să facă.

2. Testul apelor
Există unele tipi care nu oferă fetele relația din cauza fricii de respingere banal. Și dacă vă confruntați, de asemenea, această problemă, înainte de a oferi fetei să se întâlnească, asigurați-vă că pentru a testa apele. Ai nevoie să dau seama cum să vă trateze logodnicei dumneavoastră. Și dacă vă asigurați-vă că o faci ca tine, nu ezita să ofere relații de ei.

3.Vyberete modul cel mai potrivit pentru a oferi
Există o mulțime de opțiuni, cum să ofere fetei pentru a satisface. Fiecare dintre aceste opțiuni are avantaje și dezavantaje. Prin urmare, fiecare persoană tânără care vrea să propună o fată relații poate alege metoda cea mai potrivită pentru a face acest lucru.

4. Asigurați-un plan
După ce a definit cu modul în care aveți nevoie pentru a face un plan. De la începutul relației este o problemă destul de serioasă, planul în acest caz, trebuie neapărat. Cu el va fi mult mai ușor de a face o propunere.

5. Mai departe
După ce ați decis cu procesul de recunoaștere și de a face un plan de a începe imediat să acționeze. Nu este necesar să întârzie procesul pe termen nelimitat, pentru că s-ar putea rata șansa.

Cum să propună pentru a satisface: moduri

Astăzi, fiecare tip are o selectie foarte mare de tot felul de moduri, cum de a oferi relația fată. Prin urmare, orice persoană tânără poate alege pentru ei înșiși cursul de acțiune care va satisface numele lui.

2. Comunicare
Un alt mod de popular cum de a oferi uvertura fata. Caracteristica principală a acestei metode este că tipul nu a avut de spus nimic. Prin urmare, probabilitatea ca ultima dată când va preda înapoi, este extrem de mic. Este suficient pentru a scrie fata un mesaj care-i spui cum te simți și de a oferi pentru a satisface. Acest lucru ar fi suficient.

4. Data Romantic
Dacă comunica bine cu o fată și doresc să aducă relația la un nivel cu totul nou, a invitat-o ​​la o dată. Prin definiție vă arată doamna cum te simți în legătură cu asta. atmosferă romantică este ideal pentru a vorbi cu fata despre relația. Prin urmare, puteți alege în condiții de siguranță această metodă.

5. Surpriza
Puteți merge chiar mai departe și aranja pentru fata o adevărată surpriză. Cum anume up fată surpriză la tine. De exemplu, puteți pur și simplu să scrieți mesajul sub ferestrele ei. În general, puteți afișa un zbor real al fantezie.

6. ajuta reciproc
Toată lumea are prieteni, care pot veni în ajutor în orice moment. Pe baza acestui fapt, puteți cere prietenul dvs. să vă ajute în această problemă dificilă. De exemplu, prietenul dvs. poate vorbi cu cele alese, deschizând calea pentru oferta. Mai mult decât atât, el poate spune toate cuvintele din locul tău, așa cum vorbesc despre sentimentele celeilalte persoane este întotdeauna mai ușor decât pentru a deschide inima.

7. Flirtul
Nu este necesar să vorbim fata de intențiile sale imediat. Puteți începe să flirteze cu ea, astfel încât ea, ulterior, a înțeles totul. Cu toate acestea, nu este necesar să întârzie flirt, ca doamna poate înțelege greșit intențiile. Cu toate că dacă faci totul corect, atunci ea te va intelege fara probleme. Aceasta este flirtezi ar trebui să fie explicit.8. Sugestii
Dacă nu sunteți dispus să-i spun direct, fata despre sentimentele ei și despre ceea ce vrei să lovească o relație cu ea, atunci puteți veni în ajutorul bune indicii vechi. Cu ajutorul lor, vă pot spune o persoană absolut orice informație, inclusiv ceea ce doriți să înceapă o relație cu el. În același timp, indicii ar trebui să fie subtil, dar clar. La urma urmei, dacă vorbești fraze înflorite, care sunt ușor de înțeles numai pentru tine, ca tu cu siguranta nu se va realiza nimic, pentru că ea pur și simplu nu înțelegi. Prin urmare, trebuie să vă analizați indicii pentru a vă asigura că într-adevăr înțeles.

9. Îmbunătățirea treptată a relațiilor
Astăzi, nu este necesar să se ofere fetei să se întâlnească pentru a lovi o relație cu ea, pentru că ei pot începe fără cuvinte. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a îmbunătăți treptat relația cu fata. Și într-o zi voi doi va da seama că te cunosc. Astfel de exemple există o sumă incredibil. Așa că această metodă funcționează cu adevărat.

10. Cadou: pentru a da sau nu?
Atunci când un tip de fată prezintă un dar, cel mai adesea aceasta înseamnă că el simte o anumită simpatie pentru ea. Este clar modul în care băiatul și fata. Prin urmare, dacă nu știi cum să indiciu doamnă despre sentimentele ei, trebuie doar să dea un cadou de ea. Cu toate acestea, dacă o alegeți în acest fel, va trebui să dea nu numai fata de prezent, dar, de asemenea, să vorbesc cu ea.

Ce trebuie să faceți

O mulțime de tipi care nu pot oferi fata pentru a satisface, deoarece ei pur și simplu nu știu ce trebuie să facă pentru asta. Cu toate acestea, în acest caz, nu este nimic dificil.

1. Principalul lucru - nu se grăbesc
Există unele tipi care stimula prea eveniment. Acestea oferă pentru a satisface fete, care este aproape nu știe. Acesti tipi da imediat naștere pentru a vorbi despre relația fată, atunci când simt o anumită simpatie pentru ea. Cu toate acestea, acest lucru nu este necesar. După primele sentimente pot fi înșelătoare. De aceea, nu se grăbesc să ofere imediat relația doamnă, dacă nu vrei să-i facă rău mai târziu.

2. Găsiți un om
Înainte de a lega relația doamna, este neaparat la fel de bun posibil. Poate că e pur și simplu nu omul tău. La urma urmei, știm un număr mare de cazuri, atunci când un tip sa despărțit de fata, aproape imediat după începerea relației. Acesta este un semn că oamenii pur și simplu s-au grabit. Prin urmare, dacă nu doriți să repetați același scenariu, apoi să înceapă să găsească o doamnă, și numai apoi oferă relațiile ei.

3. Fiți pregătiți pentru orice răspuns
Există unele tipi care sunt profund convinși că, dacă le place o fată, ea trebuie neapărat să răspundă la ele în schimb. Cu toate acestea, acest lucru este complet neadevărat. Faptul că nu doamna nimic nu trebuie să. Deci, chiar dacă recunoaște fata din sentimentele sale și cere pentru a lega o relație cu tine, atunci puteți refuza cu ușurință. Trebuie să fii pregătit pentru un astfel de scenariu.

4. Dă timp fată să se gândească
Unii baieti, fata a recunoscut sentimentele ei necesită imediat răspunsul ei. Dar a face acest lucru nu este necesar. Dacă o fată vrea să se gândească, după cântărire toate argumentele pro și contra, da-i de data asta. Acest lucru nu este de aproximativ cinci minute, și cel puțin o zi. Cu toate acestea, nu lasa-l trage răspunsul, pentru că se poate amâna pentru câteva săptămâni.

5. alege momentul cel mai potrivit pentru sugestii
Într-o astfel de problemă gravă ca la începutul unei relații cu o fată, totul este important, inclusiv atunci când o cere să se întâlnească. De exemplu, dacă o fată vă spune despre unele dintre problemele tale, atunci nu se poate ea în acest moment pentru a oferi pentru a satisface. Se va arata o prostie și nepotrivit. Deci, încercați să alegeți într-adevăr momentul potrivit pentru o astfel de propunere. Adevărul este, că poate depinde de modul în care va răspunde la tine doamnă.

6. Discuție cu ușurință
O mulțime de băieți, spunându-i de sentimentele sale, foarte experimentat. Și acest lucru este de înțeles, deoarece pentru mulți oameni este un pas destul de serios. Cu toate acestea, se simte emoție în vocea lui și să servească omul, care ar putea afecta reacția fată. Deci, arunca toate temerile și spune-fata ce vrei să-i spui.

Unii oameni tineri, în scopul de a scuti de tensiune înainte de a propune alcool relație băutură. Dar nu se poate face acest lucru. Cu toate că alcoolul nu va elimina toate frica, dar ea nu poate fi în măsură să te înțeleagă. Deci, este mai bine pentru a depăși emoția fără ajutorul alcoolului.

7. Nu vorbi pe frunte
Există unele tipi care sunt pregătiți pentru a spune o fată despre sentimentele ei și oferă relațiile ei. Pe de o parte este bine, deoarece la astfel de tineri nu au nici o teamă, și nu vor amâna recunoașterea în dulap. Dar, pe de altă parte, astfel de cuvinte pot lovi fata prost. Deci, dacă v-ați decis să propună pentru a satisface fata, mai bine începi să vorbești cu ea, cu cele ale abstracte, se deplasează treptat la vasul principal.

8. Stai pe cum bine împreună
Dacă sunteți deja o lungă perioadă de timp pe chat cu o fată și vă sunt bune pentru a petrece timp împreună, menționarea obligatorie a acestui într-o conversație cu alesul său. Să-l va analiza situația și să înțeleagă ceea ce foarte distractiv și bine împreună. Realizând acest lucru, doamna răspunde cu siguranță la tine în schimb.

9. Recunoaste în sentimentele sale
Pornind de o conversație despre relația cu fata, nu uita sa ne spui despre ceea ce simți pentru ea. Faptul că o propunere nu poate fi suficient pentru a satisface. Deci, în mod necesar spune-i ce simți pentru ea.

10. Nu strângeți
Unii atât de mult ei înșiși și angajamentul lor că acestea sunt pregătite de luni de zile pentru a întârzia conversația cu fata îndoiască. Dar, în acest caz, nu este necesar pentru a strânge. Într-adevăr, într-o zi te poate auzi de la fata, ea te invita la nunta ei.

Interdicții

Oferind o fată relație, unii baieti fac o mulțime de greșeli care pot strica totul.

1. Dacă sunt respinse, nu impun
Nu - aceasta înseamnă, nu! Acest truism trebuie să-și amintească fiecare tip. Dacă ai spus fata a refuzat, apoi, în orice caz, nu-l impun ei înșiși. Astfel, vei realiza exact nimic, dar pierde doar timp, energie și nervi.

2. accepta Calm eșec fată
O mulțime de tipi prea violent femeile se confruntă cu respingerea. Dar trebuie să înțelegeți că, dacă sunteți chiar dacă ați respins fata pe care le place foarte mult, nu este sfârșitul lumii. Deci, să fie pregătit să accepte respingerea absolut calm. În orice caz, nu arată lor fata de emoții. Acest lucru va demonstra puterea și durabilitatea lor.

Pagini secrete pentru bărbați