Cum de a lustruit manual mașină

KakImenno.ru cum să rezolve problemele versiunea completă

Sparkling corp masina curata cu o vopsea de luciu profund va fi întotdeauna o sursă de mândrie și admirație pentru proprietarul său masina altora. Acesta va fi caracterizată de către proprietarul mașinii ca un proprietar grijuliu care vă faceți griji, nu numai cu privire la aspectul mașinii, dar, de asemenea, cu privire la siguranța sa. Pentru a ajuta în acest proprietarii de automobile sunt numite fonduri speciale autochemistry numite polishuri de corp, timp de mulți ani, reprezentate în gama foarte mare pe piață.Înainte de masina de lustruit pentru a spăla și se șterge uscat. Nu ar trebui să lustruiască mașina în soare și vânt. După poloneză de contact de pe cauciuc și plastic care are nevoie pentru a le șterge, fără a aștepta pentru uscare, deoarece apoi frecați poloneză uscat va fi foarte dificil.
Ceara ține pe vopseaua mașinii creează un film protector care adaugă luciu de vopsea, închide porii și daune de praf, apa si rugina sale. De asemenea, tratate ceara de suprafață este umezit cu apă este mult mai rău. Picăturile de apă pe el să se rostogolească rapid, ceea ce va contribui la vremea ploioasă, noroi corpului mai puțin stropire. Chiar dacă spălați mașina cu șampon auto cu ceara, sunteți încă de dorit, cel puțin de două ori pe an pentru a efectua un corp de lustruit manual. Cum să lustrui o mașină?
Se aplică o porțiune selectată de dimensiunea mașinii nu este mai mult decât un mic burete cantitate 0,5h0,5m lustruire, bundled cu lac. După uscare freca oja pe zona a corpului cu o cârpă moale, fără scame. Pentru aceste scopuri, un foarte bun scutece se potrivesc. După procesarea o secțiune la următoarea trecere. Nu lăsați să nu ceară de ras pe suprafețe mari, după cum se poate usca grav si apoi va fi dificil să se pisa.


Nu aplicați forță excesivă la măcinare și urmați la suprafața de lucru nu se încadrează praf și nisip, deoarece acestea zgârieturi ei mari.
Dacă lustrui pe mâini pentru a putea utiliza o mașină plictisitoare de lustruit cu discuri de spumă. procesul de lustruire este recomandat la viteze mici.
Un avantaj suplimentar de lustruire este de a elimina mici pete de bitum de pe suprafața corpului, care puternic vizibile pe culori luminoase.

Ce fel de poloneză de a alege?
Puteți alege un polonez pictura pe piață sub culoarea mașinii. De asemenea, să acorde o atenție la ce fel de tablou este interesat de tine poloneză. De exemplu, există un polonez special pentru pictura de tip metalic. Renumitul producător de diferite pentru lustruirea este Turtle Wax, sau cum este adesea menționată ca un bug, din cauza prezenței imaginii ei pe malul unui polonez.
Care sunt polishurile?
Există lustruire cu abrazive, care sunt utilizate pentru a elimina micile zgârieturi pe suprafață prin îndepărtarea unui strat de lac. Această operațiune se efectuează numai de mașini speciale de lustruire, după cum este necesar pentru a elimina manual un strat de lac este foarte greu. Pentru a crea un strat protector pe suprafața vopsită și oferindu-i un non-abraziv pentru lustruirea strălucire aplicat. Aceste pentru lustruirea pot fi aplicate atât cu utilizarea de mașini de lustruit sau manual.
După cum se poate vedea în procesul de lustruire a corpului de protecție nu este nimic dificil. Avem nevoie doar de o cantitate mică de timp liber, răbdare și diligență. Vă garantăm că, după finalizarea acestuia, veți experimenta un mare sentiment de mândrie și admirație ca aspectul mașinii, precum și munca sa făcut.