Cum de a lucra cu cărțile la domiciliu - revista online pentru femei

Dnepropetrovsk
TRC "Apollo", ul. Titova, 36, etaj 1.
TRC Bridge City Center Street. Glinka, 2

Makeyevka
Magazinul "Daisy", ul. Lenina 46/28.

Cardul descris un lucru, el are o culoare strălucitoare. Sub imaginea este scris numele subiectului. Bright culori poate atrage atentia bebelusului si de a dezvolta concentrarea. Toate detaliile subiectului în mod clar. Dimensiune carte mare. Nume element este semnat în format tipărit mare și în roșu.Cum de a lucra cu cărțile la domiciliu - revista online pentru femei
În cazul în care pentru a cumpăra cartea de Glenn Doman?


Primul lucru de făcut - este să se calmeze, nu te învinovăți și dau seama că oamenii nu sunt perfecte. Uneori este un eșec în orice relație


Când un copil învață numele cărți, du-te la familiarizarea faptelor, și apoi la jocurile. Dacă ați cumpăra cărți de case, pe partea din spate, acestea pot conține faptele de joc. Turn de învățare într-un joc interesant.

Carduri pentru predarea citirii trebuie să fie mare. - 50-10 cm Textul ar trebui să fie de culoare roșie. Carduri moderne în plus față de textul de pe verso conține imagini, dar în metoda originală nu este necesară imagini Doman pe carduri pentru citire.

orar:

Ksyusha. 02.10.05 01:18

Este încă o dată că am nevoie de o astfel.MashaIvanova. 05.10.05 13:56

Lyon. 06.10.05 04:45

Anitu. 05.12.05 22:27

Cine stie unde se poate descărca pentru a imprima carduri Doman?

Și totuși, pentru detalii citiți recomandările cu privire la această metodă, cum și în ce ordine pentru a face? Sau în cazul în care pentru a cumpăra o carte? Care este numele?

Anitu. 09.12.05 20:13

Ei bine, cel puțin cu puncte pentru cărți de învățare cont?

Poate cineva știe unde puteți vedea exemple? punctul de dimensiune, dimensiunea hârtiei și ce altceva?

Ei bine, eu nu doresc să cumpere un set de scump, atunci când este posibil să se tragă pe computer și imprima toate. Asta pur și simplu nu va înțelege cum să.

Naska. 09.12.05 23:18

Descărcați nu știu unde, cred că nicăieri (ea o dată căutat).

Scrisori ar trebui să fie trase pe foaie de hârtie cm 10x50, înălțimea de litere 7,5 cm, cu o lățime de 1,5 cm. I-am cumpărat A3 hârtie de desen, o foaie este suficient pentru 3 cărți, pentru scris folosind cerneală roșie și cea mai largă pene poster. Noi trebuie să înceapă cu cuvintele cele mai simple (mama, tata, baba). Prima zi arată 5 cuvinte de 3 ori pe zi, pe traseu. zi se adaugă la cele cinci 5 cuvinte noi a obține 6 sesiuni de pe pista. O altă zi + 5 cuvinte noi - 9 clase. În general, pentru a primi 15 de cuvinte, acestea ar trebui să arate 5 zile, atunci fiecare set de cuvinte ar trebui să fie adăugat un cuvânt nou, și un cuvânt din setul de curat (de exemplu, să înlocuiască treptat seturi de cuvinte).

Este necesar să se umple cunoștințele copilului bagajelor de zi cu zi și arată, în plus față de familiare și mai multe cărți noi. Apropo, aceeași imagine nu este recomandată pentru a arăta mai mult de 3 ori pe zi. Clasele ar trebui să fie regulată și sistematică. Ei au nevoie să se oprească, chiar înainte de copilul se plictisesc cărțile de joc. Și toți copiii place când părinții lor se bucură violent în succesele lor. Deci, nu uitați să laude încă o dată tânărul student.

3
cuvinte pe o bază de zi cu zi, câte unul din fiecare set de cuvinte,
1 propoziție simplă, teza 1

dorim
succes pentru tine si copilul tau!

tu
Nu vrei să faci acasă pe propriile lor carduri?
Acum poti cumpara beneficii de-a gata
Acasă magazin online „mama în rețea!“