Cum de a lua amprentele digitale acasă răspunsul aici!

Dacă decideți să acasă pentru a juca detectiv, atunci in mod natural esti curios să știe cum să ia amprentele digitale la domiciliu.

Pentru a face acest lucru, există modalități diferite. Totul depinde de cazul în care aveți nevoie pentru a elimina amprentele digitale - cu obiecte sau mâini.Dacă trebuie să eliminați amprentele digitale în casa de la suprafața oricărui obiect, va trebui să bandă, negru de fum și o perie moale. O perie muiată într-un negru de fum și se aplică cu precizie un strat de negru de fum în loc. cu care doriți să eliminați marcajul. Loviturile departe excesul de funingine. Apoi, cu atenție lipite pe bandă și marcați-o în ușor exfolia. Amprenta este gata!

De asemenea, în loc de negru de fum poate fi utilizat talc, făină, pudră. La domiciliu, amprentele sunt cel mai bine îndepărtate cu suprafețe netede lustruite.Dacă trebuie să eliminați amprentele digitale acasă cu mâinile omenești, trebuie să luați pantofi poloneză burete de curățare pantofi și 2porolonovuyu. Ai nevoie să se scufunde un burete în cremă de pantofi și se pisa pe un deget, împingându-l ușor în jos. Apoi, încet, se deplasează dintr-o parte la celălalt deget, pad deget este rulat pe o foaie albă de hârtie.

Cealaltă opțiune. Iei un negru de cenușă mic, uscat. foaie albă de hârtie pentru a da de a organiza cu unul printuri shot. Apoi se toarnă cenușă pe hârtie, așa cum au fost, l cernere. Rezultatul este imediat vizibil. Singura întrebare pentru a consolida.

Dacă aveți un scaner, puteți elimina amprentele din această unitate.

În primul rând bine ștergeți geamul scanerului, și apoi lăsați-l pe amprentele tale, atunci ai nevoie pentru a pune în aplicare capacul și oglinda pentru a scana. imprimare este gata.