Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

Bărci din PVC, utilizate în prezent pentru pescuit mai des. Motivele pentru această popularitate sunt multe. În piață a reprezentat o mare varietate de ele: Puteți alege o barcă de orice dimensiune și configurație. barci PVC produse sunt de bună calitate și durabilitate. Acestea sunt compacte și ușoare: dezumflat potrivi cu ușurință într-un rucsac și să-i nu este greu.Și cel mai important, că, în caz de deteriorare a bărcii în apă, aceasta nu se dezumflă rapid. Această caracteristică constă în designul său: barca este împărțit într-un număr mare de camere, astfel încât, dacă acesta este deteriorat, aerul din celelalte celule nu ar lasa chiuveta ei, și de ceva timp se va menține pe linia de plutire. Și vă permite să ajungă în siguranță la țărm, face verificat și reparat, dacă este posibil.

Provoacă leziuni la barcă și tipurile lor

Cauzele depresurizarea barca poate fi o mulțime:

Cel mai frecvent motiv este străpunge. Ele apar prin utilizarea neglijentă a cârligului de spinnerele, cuțitul. Puncție pot fi obținute în timpul eșuării deliberate a bărcii, deregla situat pe malul unui obiect ascuțit.

Zgârieturi sunt considerate a nu fi astfel un fel de pagube serioase, dar ele sunt pline de pericole. Momentul cel mai neașteptat atunci când utilizarea continuă poate duce la ruperea materialului.

Bucăți apar la contactul cu orice instrumente de tăiere, cum ar fi depozitarea sau transportul necorespunzătoare.
Întrerupe barca nu poate fi exclusă într-o coliziune cu proeminente din obiectele de apă. În cazul în care nu sunt stocate în mod corespunzător pot apărea găuri zdrențuite mușcați de rozătoare mici. Ei sunt atrași de mirosul de pește rămase și alimentele neconsumate.

Burn-prin barca se poate ajunge foarte ușor, ca PVC-ul este sensibil la un material la temperaturi ridicate.

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

Atunci când o scurgere, barca ar trebui să efectueze o examinare aprofundată a ei:

 1. Verificați starea supapei. Ar trebui să fie închis și capacul deschis. Pentru a elimina transmiterea supapei de aer, este necesar să se toarnă apă în el și de ceas pentru bule să apară. Dacă nu, problema depresurizarea trebuie căutat în altă parte. În cazul în care apar bule, verificați supapa de moloz, interferarea aproape cât mai bine. Acest lucru poate fi ascuțite lovituri de supapă lovitură a pompei. Atunci când supapa permite aerului din lateral, atunci cel mai probabil este relaxat și este necesar pentru a trage cheia. Dacă acest lucru nu rezolvă problema, valva trebuie să fie înlocuit.
 2. Aplicați burete spuma sau o perie pe zona din jurul supapei de apă. Când bulele de aici, este necesar să se ridice supapa.
 3. Verificați partea de jos a bărcii, pentru a evita apariția acesteia. Pentru a face acest lucru, în interiorul barca este umplut cu apă.
 4. Controlați interiorul balonului. Pentru acest studiu a folosit o apă spumă. Se aplică pe suprafața interioară a cilindrului și este inspectat pentru apariția de bule.
 5. Pentru a detecta locația de defect poate fi fonetic. Este suficient barca pompa mai multe dintre regulile și în tăcere pentru a asculta șuieratul. Pe acest sunet poate indica cu precizie zona deteriorată.

Materiale pentru reparații

Ca urmare a descoperirii cauzelor de depresurizare a bărcii puteți începe să le abordeze. Pentru a elimina daunele detectate rapid și eficient va fi nevoie de:

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

 • Kit de reparare, care este inclus în cutie cu achiziționarea de o barcă.
 • Foarfece sau un cuțit.
 • Roller sau placă din metal (plastic).
 • Creion.
 • Perie.
 • Solventul sau acetona.
 • Clay.

Mulți pescari au de multe ori pentru a face față situației când adezivul din kit-ul se ingroasa sau se usuca. Deci, va trebui să-l cumpere singur. O atenție deosebită trebuie acordată alegerii adezivului. Pentru aceasta trebuie să îndeplinească anumite cerințe:

 • posedă rezistență la căldură (acest lucru este important în eliminarea problemelor în timpul verii când suprafața reparată este foarte cald);
 • au nivelul de flexibilitate;
 • să fie rezistente la coroziune.

Din experiența pescarilor, putem concluziona că partea adezivă a kit-ul de reparare este adecvat numai pentru îndepărtarea de urgență a daunelor, care este de a repara în condiții de teren. Dacă ați folosit acest lipici, apoi reveniți la repararea de bărci de pescuit deteriorate mai bine remake-ul.

La selectarea unui adeziv ar trebui să acorde o atenție:

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

 1. În compoziția sa. În cazul în care acestea intră în rășină, atunci achiziția ar trebui să fie abandonate, deoarece cresc tackiness și fixând scade calitatea.
 2. Pe tubul de adeziv conține informațiile pe care un adeziv rezistent la căldură. Sub influența căldurii solare, materialul PVC este încălzit, iar plasturele sub influența căldurii decojit.
 3. Notă cu privire la tubul „speciale“, mai degrabă decât „universal“. Adeziv special, având în vedere caracteristicile materialului, țineți mai bine suprafața lipite.
 4. Informații cu privire la un tub de „poliuretan“. O astfel de adeziv asigură calitatea și durabilitatea repararea orice deteriorare.

Nu trebuie să folosiți adeziv pentru repararea seriei „Moment“ și „Superglue“, datorită faptului că în timpul operației de fisuri strat adeziv și prin fisuri care începe să iasă aer liber. Acest lucru va conduce la faptul că foarte curând va fi necesar să se facă reparații repetate. Rezultate bune dau adezivi reparații Marci de "RC-2", "Maestrul de lipici", "Ur-mono", "Vinicola-1520", „900i», «PENOSIL Fix Du-te» lipici -poliuretanovy, precum și adeziv durabil și reutilizabile «KERNIL “.se recomandă adăugarea unui aditiv lipici „poliizocianat (Grad B)“ sau „Desmodur“ Pentru a oferi patch-uri adezive de înaltă calitate și în zona afectată.

Amestecarea adezivului și aditivul selectat este ținut într-o proporție de 95-98% clei și numai 5,2% aditiv în volum.

Cum de a sigila barca cu mâinile lor

Orice tip de reparație începe cu pregătirea:

 • barca deteriorate dezumfla;
 • locul leziunii trebuie curățate bine și se usucă;
 • extinderea în continuare a zonei deteriorate albastru (sub ea pentru ușurința de reparații poate pune o placă) să-l degresa, folosind solventul sau acetonă.

Și dacă aceste fonduri nu a fost la îndemână, ele pot înlocui benzina, kerosen și alcool convențional.

În cazul în care suprafața deteriorată este bine pregătită, puteți trece la etapa principală pentru a elimina daune.

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

 1. Dintr-o bucată de material din PVC, care este inclus în kit de reparare, taie plasturele forma dorită. Dimensiunea acesteia trebuie să fie mai mare decât prejudiciul 4-5cm. Dacă nu există nici un patch din kit-ul de reparații, este bine pentru a înlocui o bucată de cauciuc subțire sau mat dens.
 2. Plasturele preparată trebuie, de asemenea, degresate.
 3. In aplicarea porțiunii reparate și plasturele adeziv, după 3-4 minute, pentru a le apăsa strâns unul cu altul.
 4. Aplicați un plasture la site-ul de prejudiciu și să se rostogolească ceva greu. Această procedură este necesară pentru a elimina tot aerul din sub plasture.
 5. Aceasta este urmată de barca pompa, dar numai până când se dobândește forma și lăsați-l în această stare timp de 2-3 ore. Dacă nu se poate umfla barca, fără a îndoi materialul la locul de deteriorare, acesta ar trebui să fie pliat cu grijă și se lasă să se usuce.

Atunci când repararea o barca poate fi utilizat de mai multe moduri de lipire.

 1. Pe zona deteriorată, iar adezivul preparat este aplicat cu un plasture perie. După 3-4 minute, suprafețele lipite sunt presate unul pe altul. Metoda descrisă este rău, pentru că este potrivit doar pentru reparații în condiții de teren și de scurtă durată. Dacă este posibil, se recomandă să înlocuiți plasturele furnizat pe unul nou.
 2. Stratul adeziv este aplicat pe suprafețele de legare. După prima aplicare de clei, după aproximativ 8-10 minute, se aplica un al doilea strat al acestuia. Aplicați plasturele la locul leziunii și laminate cu un obiect greu, stoarce aer.
 3. Bun al doilea strat de adeziv uscat pentru a finaliza pierderea adezivității lor, apoi aplicați plasturele în zona afectată. Pentru începerea adezivului, acesta trebuie să fie încălzit la o temperatură de anii 60-80 (utilizate pentru a încălzi uscător de păr de uz casnic). Apoi, plasturele este rulat. Pentru a aplica această metodă de lipire este posibil și într-o secvență diferită. Plasturele și zona avariată sunt încălzite uscător și apoi sunt atașate la fiecare alt mod și prokatyvayutsya.Takoy la încleierea cea mai optimă și calitate, dar durează mai mult timp. Deci, este utilizat în repararea bărcilor numai la domiciliu.

Cum de a prinde mai mult?

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

Timp de 7 ani de hobby-uri de pescuit active, am găsit zeci de modalități de a îmbunătăți muscatura. Aici este cel mai eficient:

Caracteristicile de reparații în diferite tipuri de daune

Există situații în care daune semnificative și să se alăture exact materialul de margine discontinuitate (cut) înainte de lipire este dificilă. Prin urmare, se recomandă:

 • zona afectată se spală și se usucă;
 • descompuse pe suprafața plană și degresate;
 • înainte de lipire marginile deteriorate le face mai bine împreună, și abia apoi să iasă la etapa principală de lipire.

Cu o astfel de fantă largă și discontinuităților eliminarea este de dorit să se stabilească doar două patch-uri. Aceasta este o reparație mai complexă, dar pentru a face față singur sub acțiunea forței. Unul dintre patch-uri au aderat în interiorul și alte daune în afara. Pentru a facilita lipirea de patch-uri în interiorul barca, puteți utiliza cârligul special.

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

îndepărtarea completă a supapei prin orificiul cu ajutorul unui cârlig, primul plasture adeziv. Ea a fost întotdeauna lipit în interiorul bărcii, iar apoi se lipeste numai de patch-uri în aer liber. După reparație, este necesar să se asigure că interiorul peretelui cilindrului dintre ele nu sunt lipite una de alta datorită contactului cu adezivul. În cazul în care, cu toate acestea, are loc un astfel de probleme, imediat trageți ușor rezervorul trebuie să fie de partea opusă.

Pentru a elimina roadere de bărci peste partea exterioară a patch-uri este mai bine să lipici suplimentar cel mai mare patch-uri. Se pare că, la locul partea exterioară a prejudiciului două patch-uri este respectat. Dar pentru a lipi a doua nu este nevoie să se grăbească. Numai atunci, când adezivul se usuca bine cu patch-urile anterioare, puteți lipi un al treilea.

Caracteristicile de reparare a bazei. Deteriorarea partea de jos destul de specifice. Principalele lor vinovații se găsesc în apele de Driftwood, ramuri de copaci mari, crengi de armături metalice. Astfel de reduceri zdrențuite și au o configurație complexă. În efectuarea reparației ar trebui, de asemenea, pune patch-uri interne și externe. Un compus pentru margini precise deteriorate pot fi folosite pentru coaserea firului. Însăși Ordinea lucrărilor este aceeași ca și pentru repararea penelor obișnuite.

Caracteristicile de reparare a îmbinării. sigiliu uscat și grăsime bărcii și zona din jurul ei pe ambele părți, se taie un petic dimensiunea un pic mai mult decât lungimea îmbinării deteriorate. Un strat subțire de adeziv aplicat plasturele. Ea apoi imediat lipit și cu un rulou. Vorbind adeziv în exces poate fi îndepărtat cu un șervet muiat solvent. După uscarea adezivului pe primul plasture, taie o alta. Dimensiunile sale sunt mai mari decât primul, dat fiind faptul că a fost posibil să se facă o curbă în direcția opusă. După lipire este de asemenea necesar să se laminează zona deteriorată.

În cazul în care repararea de sudură este terminat, pentru a verifica calitatea muncii, este necesar să se umfle barca. Aplicarea de apă cu săpun, să le trateze într-un loc de reparații și verificați de ieșire a aerului. Dacă totul este bine și soluția de săpun nu este otravă, de 24 de ore mai târziu, barca poate fi folosit pentru pescuit.

În cazul în care repararea propriile lor mâini ar trebui să fie abandonate

În cazul în care deteriorarea barca este destul de vastă, și lacrimi sau bucăți sunt mai lungi de 20 cm, iar ei au o configurație complexă, cu propriile lor mâini este o reparație de calitate este imposibilă. Într-o astfel de situație dificilă, cu problema de reparații este cel mai bine pentru a contacta centrul de service și asigurați-vă că, după finalizarea barca, de asemenea, durează destul de mult.

În plus, este mai bine să aibă încredere în profesioniști cu experiență și dacă nu există nici o experiență și încredere în efectuarea de reparații de calitate bărci deteriorate.

Blitz-sfaturi

 1. În timpul executării lucrărilor pentru a curăța zona afectată nu pot fi utilizate șmirghel.
 2. Stick banda de mascare pe circuit marcat, în vederea adeziv nu ajunge la restul barca.
 3. Dacă în timpul depozitării adezivului este ușor uscat, trebuie diluat cu acetonă.
 4. Înainte de a instala patch-uri de pe zona afectată cu o configurație complexă a marginilor, puteți coase marginile primului fir.
 5. Atunci când încălzirea este imposibil să se utilizeze o sursă deschisă de foc, ca material poate fi ușor deteriorate sau se pot aprinde.

Braconierii captură 317 kg de pește nu au fost pedepsiți

Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini
grup de pescari în timpul interogatoriilor dezvăluit numele unei momeală secrete.

Categorie: News Regional.

 • Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

Valve pentru bărci PVC - cum să înlocuiască

 • Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

  Fly-pescuit rod - modele populare

 • Cum de a lipi barca PVC - video de acasă și cu propriile sale mâini

  Aparat foto pentru fotografiere subacvatică - modele populare