Cum de a învăța fată frumoasă râs

râde frumos atrage și atrage imediat toți cei din jur. Dacă este prea tare sau nepoliticos, este, dimpotrivă, se poate respinge. Și cum să facă dvs. de râs frumos și contagios?Ce ar trebui să fie râsul femeii?

Cum de a învăța fată frumoasă râs

Cum se poate și ar trebui să fie râs fată?

  • În primul rând, cu o voce joasă. Tare multe râsete enervant și foarte enervant, în afară, poate interfera cu alte persoane.
  • În al doilea rând, reținere. Desigur, distractiv neîngrădit - este grozav, dar numai în compania prietenilor vechi și nu într-un loc public.
  • În al treilea rând, femininul. râs feminin Rough - acesta este un indicator de prost gust.
  • În al patrulea rând, este frumos și elegant. În timpul râsul nu ar trebui să audă sunete de orice tip pohryukivaniya străine.


Cum de a identifica deficiențele?

Pentru a modifica și corecta râsul și să-l frumos, este necesar, în primul rând, a determina ce trebuie schimbat, adică, să se identifice deficiențele. Puteți face acest lucru în mai multe moduri. Prima - o conversație sinceră cu prietenii, familia sau cei dragi. Doar întrebați pe cineva care te cunoaște pentru o lungă perioadă de timp și nu se teme să-ți spun adevărul, descrie râsul tău. Să-i spun ce este plăcut și că, în schimb, enervant sau jenant.

Cum de a învăța fată frumoasă râs

Cum se schimbă de râs?

Cum de a învăța fată frumoasă râs

Cum să învețe să râdă frumos?

Învață să râzi feminin și frumos și să nu vă faceți griji cu privire la modul în care te uiți.