Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Femeile sunt create pentru dragoste, și „război“ omul de afaceri. Și la fel ca pe baza declarației sale este adevărat, dar astăzi nu este rar, și reprezentanților sexului „slab“ trebuie să se descurce singuri. Cu toate acestea, ca fata învață să lupte acasă, dacă nu ai încercat?







fete drăguț, fete, femei, în acest articol vă vom oferi un informații specifice, relevante, care vă va ajuta să se ridice în picioare pentru tine.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Vor beneficia de acest articol?

De fapt, cel mai probabil, ea ar putea dori să învețe cum să lupte pentru al 2-lea motiv. Primul este atunci când doare și trebuie să fie protejate și nimeni să se ridice în picioare pentru ea. În al doilea rând, este doar o dorință de a învăța cum să lupte și dragoste pentru arte.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

În general, nu putem spune că lupta nu este feminin, in MMA greutate azi fete, care este mult mai tehnic și talentat decât bărbații. Problema este de calificare ta, este doar o chestiune de timp.

Ca o fată să învețe să lupte

Lupta și tehnica de lovire

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

După cum arată practica, lupta este mult mai eficientă în lupta unu la unu. Dar, dacă aveți mai multe infractori, în timp ce rola una, este ușor să profite de alții.

Tehnica de șoc mai puțin eficace în lupta singur. Cu toate acestea, dacă aveți mai multe atacatori, puteți rupe prin intermediul unu, doi, trei, și va da un efect mai mult decât lupta.

De aici putem trage concluzia că, în mod ideal, ar trebui să dezvolte și să se lupte și udarki.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Box, Thai box, kick Koksing, karate, Wushu Sanda, Taekwondo.

Sambo, grappling, jiu jitsu, lupte, lupte greco-romane, judo

Ce poți să faci singur acasă

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Șocul tehnicii de box, cel mai important lucru nu este mâinile și picioarele. Acesta picioare determina distanta cu un adversar, modul în care sunt manevrabile și modul în care se va muta rapid la atac. Încercați să stea în poziția boxerului în oglindă și doar sari, picioare poperestavlyat, încercați să puneți pumni drepte. Puteți face acest lucru, inclusiv muzica preferată și de a face exerciții într-un dans. Da, desigur, se va transforma dur, dar pas cu pas, mâinile tale Mahi devin mai încrezători și brusc seama că recepția nu este atât de lipsit de tact.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Stai pe tavanul firului la care lega o minge mică. Lungimea șirului trebuie să fie de o mărime care mingea a atins nasul sau un pic mai mare. Start pentru a lovi mingea și să-l Dodge când zboară înapoi la tine.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă






Chiar și luptători profesioniști practica umbra de box, este într-adevăr foarte bun exercițiu! Doar te ridici într-o poziție de luptă, și imaginați-vă cum ataca inamicul, și te duci departe sau apere. Apoi urmează un atac pe tine. Și rulează.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Combaterea este o știință. Cum să profite de mâna inamicului, care ar merge la sufocant, ca un om să se răsucească și să facă durerea este de a prinde adversarul și aruncă-l peste umăr, dezvoltarea acestor competențe necesită mai multe sesiuni cu un antrenor cu experiență. Cu toate acestea, în cazul în care vă aflați acum pe podea cu cineva te ataca, cel mai probabil, intuitiv puteți face unele trucuri nici măcar angajat într-o luptă înainte.

În primul rând întrebați-vă, cum să prindă mâna omului, că el a fost imobilizat sau accelerație (nu vă fie frică de cuvântul 🙂) l.

Probabil, în cazul în care axila va fi de partea din spate a gâtului omului, și mâna pe gâtul lui, iar dacă mâna repari al doilea, cel mai probabil vei avea un soc.

Probabil, dacă țineți gâtul unei persoane între picioare, răsuciți piciorul în zona tulpinii piciorului și coapsei mai mici vor primi, de asemenea, sufocant.

Luptele trebuie să se ocupe de cel puțin două, dar pentru lipsa unui om, puteți încerca să facă același lucru se blochează cu o pernă sau pătură (nu usnite principal 🙂).

În general, lupta este într-adevăr un subiect foarte interesant! Primul lucru pe care îl predau în lupta de clasă este cum să scadă în mod corect. În viața de zi cu zi, alunecarea pe gheata in timpul iernii, corpul tau va ști cum să se regrupeze. Pe lupta veti intelege cum de a distribui în mod corespunzător greutatea și puterea și să fie capabil să concureze cu oamenii mai mult decât tine. Și e distractiv și cool! J

Fie angajat în arte marțiale rănit?

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

La început, da, dar apoi umplute corpul, iar durerea nu este atât de evidentă. Dacă mergeți la secțiunea cursului va trebui să stea în sparring și va experimenta în primul rând nervozitatea, dar după câteva luni, această teamă va trece.

Cât timp poți învăța cum să lupte?

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Totul depinde de tine și este atât de adevărat!

Prinderea casa va sfârși prin a nu în măsură să stăpânească impactul nu este tehnici de luptă.

Ei bine, într-adevăr, pur și simplu nu vreau să te mint!

Lupta această acțiune pentru cel puțin două, și aveți în continuare nevoie de persoana cu care vă puteți Spar.

Cu toate acestea, dacă te-ai dus la o secțiune într-o stare gravă deja, timp de 3 luni, aveți primele rezultate apar. Pentru un an de formare, vă puteți ușor de învins ca o fată și tipul de greutate sau mai mult, care nu au tehnica de luptă a lui.

Autoaparare pentru femei.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Femeile sunt cursuri foarte populare în auto-apărare. Ai venit înapoi, în mod natural să plătească sume mari de bani și se arată cum să se comporte atunci când sunt ataca.

De obicei, aceste cursuri sunt rezolvate fete care ofensează soțul acasă tiran, fetele pe care atacul cu scopul de viol, sau fata care jignesc străini, și cere nimeni să protejeze.

Din aceste cursuri de auto-apărare, nu există nici un sens!

Ei au spus. Ce se întâmplă dacă dusmanului lovește dreapta, este necesar pentru a expune umăr, apuca de guler și l-au aruncat la pământ.

Dar când se întâmplă în realitate, de obicei, o persoană care începe să-și piardă și a obține ceea ce - acel terci.

Diferența dintre cursurile de formare și în secțiunea pe care sunt în formare din nou și din nou se repetă cunoștințele primite. Cu tine în fiecare clasă există o persoană în sparring, sparring și chiar dacă nu este greu, puteți lucra în continuare pe capacitatea de a lupta, menține apărarea și greva. Tu psihologic liniștitor și nu a văzut nimic neobișnuit în lupta.

2 Cea mai eficientă metodă de a se proteja

Cu toate acestea, în cazul în care aveți o problemă într-un anumit infractor sau pur și simplu teama că cineva va ataca pe tine, exista 2 moduri care sunt mai susceptibile de a fi în măsură să vă protejeze.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Dacă agresorul este un om, o lovitură în inghinala va fi un instrument foarte puternic pentru tine. Acest lucru care reduce durerea, în care este imposibil să nu se gândească la nimic. Pur și simplu, genial.

Cum de a învăța cum să lupte o fată acasă

Ti-e frica să se întoarcă acasă noaptea târziu, ești amenințat, soțul devine beat și se duce la tine.

În acest caz, achiziționarea de paralizare va fi o achiziție mare.

Este adevărat trebuie să învețe mai întâi cum să se ocupe în mod corespunzător electroșocul există de asemenea, are propriile sale nuanțe. Dar, în general, cu o armă, poți lupta ca una sau câteva agresori. În schimb, o butelie de gaz, aceasta nu depinde de fluxul de vânt și de a folosi aceasta nu va planta (dacă îl utilizați în auto-apărare.

Adevărata calitate este în valoare de a cumpăra un pistol asomarea, care a fost tăiat în jos. Acest lucru poate costa în prezent cel puțin 10 de mii de ruble. Scump, dar viața și sănătatea dumneavoastră sunt chiar mai scumpe! nedorită din China pentru 1000 de ruble, nu va avea nici un efect și este doar de natură să înfurie infractorului.