Cum de a insufla o lamaie in regulile de origine și sfaturi

Lemon este un plante subtropicale veșnic verzi, am luat mult timp rădăcină în casele noastre. Citrice copac să crească în casă, nu este dificil. În plus față de proprietățile benefice, există un semn că soare culoarea de lamaie-aur atrage bogăție și noroc.Descrierea generală a lamaie interior

Cum de a insufla o lamaie in regulile de origine și sfaturi

Locul de nastere al copacilor au fost India, China și la tropice Pacific. În lămâia sălbatică nu se produce. Este ușor să traverseze, mulți hibrizi de citrice sunt populare.

Lemon în mediul interior poate trăi mai mult de 30 de ani, și odată cu vârsta, numărul de fructe este în creștere.

Dacă știi cum să imprime o lamaie la domiciliu, acesta poate deveni o afacere profitabilă. fructe de casă importate util ca lacrima importate nu este încă suficient de matură.

 • În mediul interior este o planta ajunge la o înălțime de 1-2 metri. Înflorire este de obicei de 2 ori pe an, și 4 poate, în funcție de soi. Iarna în repaus-lumină scăzută.
 • Florile sunt albe, cu cinci petale.
 • Frunzele sunt evidențiate.
 • Fructele ajunge la 6-9 cm în diametru, ovale, de culoare galbenă.

Comparativ cu tufe de lamaie cultivate pe un teren deschis. fructe de lămâi interioare au o piele subțire și o cantitate mică de semințe. O mare diferență de senzații gustative acolo.

În ciuda faptului că cumpăra lămâi pe piață pe tot parcursul anului, mulți preferă să-l crească la domiciliu, din cauza mirosului de citrice revigorantă. Se crede că mirosul de lamaie este alarmant, dar nu este confirmat de știință. Tsitrusovody spun mirosul rapid devine folosit și atunci este dificil să ne imaginăm o casă fără un parfum de lamaie.

Există o legendă potrivit căreia unul dintre regii din Caucaz a pus Minion în închisoare pentru favoare, și ia ordonat să se hrănească doar un singur tip de produs. Cum anume, servitorul însuși ar putea alege. Și a ales lămâi. La întrebarea de ce gărzile de lamaie, a spus el, că sucul lor poate potoli setea, proprietățile utile ale pielii și semințe pentru a sprijini activitatea inimii, citrice miros îl va ridica, iar carnea va servi ca hrană. Este greu de crezut că o persoană este în măsură să mănânce niște lămâi, dar legenda este destinat să arate cât de utile și versatil acest fruct.

Cum de a insufla o lamaie

Cum de a insufla o lamaie in regulile de origine și sfaturi

Dacă doriți să crească rodirea de lamaie, apoi în creștere din semințe - o opțiune de rău. Un astfel de copac va înflori an prin 20. Cel mai mare număr de fructe aduce arbori special altoite. Vaccinarea este o porțiune de transfer de la o plantă la alta, după care acestea sunt topite.

Există câteva reguli de bază altoire lămâi:

 1. La momentul vaccinării, toate manipulările ar trebui să se facă rapid și cu încredere. Perioada de așteptare prea strâmt va declanșa oxidarea țesuturilor. Mai bine să fie instruiți cu privire la alte plante.
 2. Instrumente și mâinile trebuie spălate bine cu apă și săpun.
 3. Feliile trebuie sa fie netede, lipirea „chips-uri“ și agresori sunt extrem de nedorite.
 4. Locul pentru altoire pe portaltoi și butași ar trebui să fie șters cu o cârpă curată umedă.
 5. instrumente de achiziție în avans: banda moale de izolare, foarfece de grădină, cuțit, sticle de plastic sau pungă de plastic.
 6. Scion (partea care va fi insuflat în alte plante - portaltoi) nu este necesar să se taie avansul. Acest lucru se face imediat înainte de procedura de inoculare.
 7. Cel mai bun timp pentru altoire - vara sau primavara tarziu.


Grefa este o crenguță mică cu trei foi (cealaltă inferioară trebuie îndepărtată). Stoc trebuie să fie tăiate cu grijă. lăsând 5-6 cm. Mâinile felii mai bine să nu se atingă. Pe Scion a făcut două mici tăiate, partea de sus și de jos. Apoi altoiul și portaltoiul sunt conectate, materialul trebuie să fie cât mai strâns aliniate. Locul vaccinării trebuie să-și încheie banda, se deplasează de sus în jos.

Frunzele de pe vlăstarul trebuie să taie fie oprit, dar lasă tulpinile, sau pur și simplu tăiați.

Plantele rezultate au fost apoi plasate sub un borcan de sticlă, trunchiate sticla de plastic sau un pachet. Nu apa, numai pentru a pulveriza. lamaie grefat ar trebui să fie mereu umed. Pentru aceasta este necesar să se creeze un fel de baie. Puteți pulveriza interiorul sticlei sau a ambalajului. Periodic, aveți nevoie pentru a ventila lamaie pentru câteva minute, eliminați pachetul. Dacă după 2 săptămâni petiol sunt ușor separate de tulpina, vaccinarea a fost de succes.

plante altoite ar trebui să primească o cantitate mare de lumină, dar să-l lase în soare nu se poate. Fertiliza și hrăniți-l înainte de 3 luni, nu este necesar.

pentru o îngrijire de lamaie pateu

Cum de a insufla o lamaie in regulile de origine și sfaturi

Cameră de lămâi nepretențioasă în îngrijire. dar asta nu înseamnă udate cu apă de la robinet - tot ce este necesar. Această plantă are propriile sale caracteristici care trebuie să fie luate în considerare în cazul în care doriți să arbust regulat cu fructe.

Lemon, ca orice planta iubește lumina directă a soarelui lumină, dar nu. În timpul iernii, este posibil să se lumineze în continuare sursele de lumină artificială, astfel încât lungimea zi lumina a fost nu mai puțin de 10 ore.

 • Periculoase ca excesul de umiditate în sol și lipsa acesteia.
 • Dacă este prea multă apă, rădăcinile încep să putrezească, și când seceta prelungită, frunzele cad.
 • Udarea nevoie de lamaie cand secat stratul superior al solului în oală, dar nu trebuie să se usuce complet.

umiditatea ar trebui să fie mai mult de 60%.

În timpul iernii, atunci când funcționează bateria la toate, aer uscat într-o încăpere, umiditatea este redusă la 40%. Dacă aveți un umidificator, pe care îl utilizați în mod regulat, aceasta nu va fi o problemă. Dar, în absența necesității de a stropi cu apă de lamaie.

 • Hraneste îngrășământ lichid nevoie de 2-3 ori pe lună.
 • Se prepară îngrășământ. precum și scena pentru lamaia in sine este destul de dificil, este mai ușor să cumpere gata făcute într-un magazin de specialitate.
 • Înainte de a fertiliza planta trebuie sa fie udat, astfel încât să nu arde rădăcinile de îngrășământ.

În fiecare an, plantele tinere, este de dorit de transplant. La adulți, lămâi actualizează destul de sol fertil. Când transplantare cineva în jurul rizomul nu este distrusă.

Citrice vase de lut, de preferință, din material plastic. Ghiveciul nu trebuie să fie prea mare pentru a preveni acidificarea solului.

Apă pentru irigații trebuie să fie liber de clor.

Acesta poate fi filtrată apă sau topi supernatant de apă. Nu este nevoie pentru a rearanja planta din loc în loc. Lamaile sunt sensibile la schimbările de iluminare. Mai bine doar pentru a alege cel mai potrivit loc pentru el, protejat de lumina directă a soarelui, și păstrați-l.

Pentru un fructoase bun este important să se formeze o coroană în formă de tufă. Odată ce planta este rotit în câțiva ani.

Proprietăți utile de lămâie interioară și aplicarea acesteia

Cum de a insufla o lamaie in regulile de origine și sfaturi

Utilizarea de lamaie în gătit a fost mult timp cunoscut. Sucul de lamaie stropite carnea înainte de gătit, adăugate la salate, umpluturi pentru prăjituri, înghețată și cocktail-uri. Curăță chiar și vasele și fierbătoare de pe scara. Prin urmare, este util să aibă la îndemână propria lor sursă de citrice.

Lamaile contin multe substante nutritive, precum vitaminele C, A, D și B.

 • Sucul de lamaie intareste sistemul imunitar. un efect pozitiv asupra pielii, părului și unghiilor.
 • Apa cu suc de lămâie, vă puteți clatiti parul. Acest lucru le va da puterea, strălucire, normalizeaza glandele sebacee, previne aparitia matretii.
 • Sucul de lamaie este cunoscut pentru proprietățile sale de albire. Ei au fost mult timp scos pistrui, acnee, pete negre și pete întunecate.
 • Lămâie și înălbire dinți. În acest scop, coaja coaja de lamaie si se aplica pe suprafete dentare pentru un timp. Cu toate acestea, o astfel de albire de origine nu ar trebui să fie abuzat. Acidul citric în cantități mari poate provoca deteriorarea smalțului.
 • Pentru a consolida și de a preveni unghiile fragile fac băi cu uleiuri esențiale de lămâie. Crema cu adaos de ulei de lamaie folosit pentru combaterea celulitei.

Pentru a menține sănătatea și consolida sistemul imunitar, mai ales în timpul sezonului rece, este util să bea apă de citrice. Este foarte ușor să se pregătească. Este suficient să se ia capacitatea de 2 litri, lămâie, portocale și grapefruit. Totul este bine spălate, tăiate în cercuri cu pielea. Așezați bucățile în container, ușor zdrobi pentru a evidenția sucul. Se acoperă cu câteva cuburi de gheață, se toarnă o cantitate mică de apă purificată. Perfuzați aproximativ 12 ore. Boli ale stomacului, ficatului, intestine pentru a creste sensibilitatea acidului citric. În acest caz, utilizarea de lămâi ar trebui să fie precauți și pentru a evita concentrarea mare de suc.