Cum de a începe proiectarea casei - studio de arhitectura si design - Etra, Ekaterinburg

Cum de a începe proiectarea casei - studio de arhitectura si design - Etra, Ekaterinburg

Să presupunem că aveți un complot, și doriți să construiască o casă pe el. Înainte de întâlnirea cu arhitectul sau de a începe propriile proiecte de dezvoltare trebuie să fie definite cu ceea ce alte clădiri și zone ar trebui să fie aici. Acestea pot include: mobilier de grădină, garaj, loc de joacă, bazin de înot, orice dependințe etc. De asemenea, este necesar să se determine numărul de etaje, forma și suprafața totală a clădirii. În această etapă, ajustările lor pot face dimensiunea, forma si peisaj caracteristici ale site-ului.Odată ce planul de master este aprobat, puteți trece direct la proiectarea casei. Trebuie înțeles faptul că la începutul lucrărilor de construcții poate fi efectuată numai după aprobarea proiectului. Acest lucru va ajuta la evitarea subestimarea constructorii, și vă scutește de costurile financiare și de timp inutile. Prin urmare, opțiunea cea mai sensibilă ar fi să înceapă să se implice în dezvoltarea proiectului în avans, chiar înainte de începerea sezonului de construcție.

Rezultatul va satisface pe deplin cerințele dumneavoastră și dorește doar dacă aveți o idee clară despre ceea ce vrei. Prin urmare, abordarea acestei probleme în mod responsabil. Asigurați-vă că pentru a discuta următoarele puncte: materialul de externe pereti, paravane, tavane, acoperișuri; prezența mansarda etaj, pivnita, terase, balcoane și terase; set de spații și cereri speciale Floor plasarea lor; fațade materiale; tip de acoperiș. Toate aceste informații vor fi luate în considerare în proiectarea casei și să devină o „punte“ de la ideea inițială la conceptul complet, care, în plus față de soluția de probleme practice, nu trebuie să uităm componenta estetică. La urma urmei, orice clădire ar trebui să fie nu numai funcțional, dar, de asemenea, frumos.Proiectarea unei clădiri rezidențiale poate fi împărțit în 2 etape: proiectare și design preliminar detaliat.

La etapa de proiectare conceptuală este studiat deciziile spațiu de planificare, fațade de culoare, peg vizual peisajul. Pentru a calcula costul de construcție în viitor va fi suficient și acest proiect. Rezultatul muncii efectuate va fi un album care include:

  • o notă explicativă;
  • Schema generală Planul site-ului;
  • vedere în perspectivă a unei clădiri cu mai multe puncte;
  • fațade;
  • planuri de etaj;
  • tăieturi arhitecturale.

În unele cazuri, pentru construirea unui design conceptual va fi suficient. Dar, în unele componente complexe și sisteme de inginerie necesită proiecte separate. De exemplu, secțiunea proiectelor OB (încălzire, ventilație), WC (apă și canalizare), KR (secțiunea de proiectare). Proiect acoperiș, uneori, firmele performante gratuite implicate în vânzarea de materiale pentru acoperișuri, atunci când comanda materiale de la ei.

Dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la rezultatul, are sens pentru a comanda imediat un proiect completă care include toate secțiunile de mai sus.