Cum de a începe o sarcină, mai devreme, screening, diagnostic, tratament, copil sănătos,

  1. Consultare ginecolog obstetrician pentru a aborda problema dacă o femeie poate ramane insarcinata, la toate
  2. și dacă se poate face sarcina și să dea naștere unui copil sănătos?

Cele mai urgente sarcini în acest domeniu sunt:  • de formare pentru femei in timpul sarcinii si la nastere;
  • prenatale (prenatală) diagnosticare;
  • de control al calității și monitorizarea femeilor gravide;
  • de livrare este rațional;
  • asistență medicală și tratamentul copiilor bolnavi și prematuri;
  • conservarea și restaurarea funcției de reproducere la încălcările sale.

Deci, în cazul în care încep o sarcina?

Sperma și ouă sunt purtătorii tuturor genetice ereditare de exemplu, cu privire la informațiile, viitorul copilului. Că nucleul celulelor embrionare asigură transferul informației genetice la urmași. Acestea sunt situate structura de proteine ​​speciale (cromozom) sunt factori ereditari concentrate, sau gene. Există o serie de boli care sunt moștenite. Acest lucru ar trebui să fie amintit, și dacă rudele apropiate au astfel de boli, se recomandă să se consulte un specialist genetica.

Știm că fiecare tip de specii de animale și plante caracterizate printr-un anumit set de cromozomi. Nucleele de toate celulele corpului uman contin 46 de cromozomi, si numai celulele germinale masculine și feminine sunt o excepție, ele conțin jumătate din compoziția de 23 de cromozomi. La confluența ou gameți de sex masculin și feminin fertilizat are din nou set complet de cromozomi 23 de perechi, din care jumătate din materne și paterne jumătate de origine. Astfel, speciile sprijinite persistența persoanei, iar perechea 23 cromozomi determina sexul.

Prima pereche sunt desemnate cifre 22 și sex litere latine X și Y. Din combinația acestor doi cromozomi umani depind de podea. Dacă acestea sunt aceleași - XX este celula de femei, dacă este diferită - XY de sex masculin. În timpul maturării celulelor ou de sex feminin, atunci când încep să împartă și numărul de cromozomi este redus la jumătate, unul dintre cromozomi X intră în mod necesar în orice ou. O altă situație apare atunci când maturarea spermei: în diviziunea lor într-un singur spermatozoid poate obține cromozomul X, celalalt cromozom Y. Este ușor de imaginat că, atunci când un ovul fertilizat care transportă cromozomul X, sperma cu ovulul fertilizat cromozom X primește un set de 46 (XX), cu alte cuvinte, fatul este de sex feminin. În cazul în care ovulul este fertilizat de sperma de la cromozomul Y., set de cromozomi va fi 46 (XY), apoi un băiat. Uneori, oamenii sunt nemulțumiți de faptul că, într-o familie există doar fete, ținând cont de faptul că sexul copilului este determinat de cromozom de sex masculin.Fertilizarea - procesul de fuziune a celulelor sexuale feminine și masculine, care are ca rezultat formarea unui nou organism. Pe drumul spre celula sperma de ou trebuie să depășească multe obstacole. Dar, datorită numărului mare de spermatozoizi (la barbati in 1 ml de material seminal conține 60-120 milioane de spermatozoizi), probabilitatea ca unii dintre ei încă mai ajunge la acea parte a trompele uterine, unde are loc fertilizarea, este foarte mare.

Fuziune de sperma si oua

Aceasta are loc în porțiunea tubului uterina, care este adiacent la uter. Ou inconjurat de multa sperma, dar numai unul capătă în interior; și de îndată ce acest lucru se întâmplă, imediat un înveliș dens în jurul unui ovul fertilizat care previne penetrarea spermei rămase.

Aproximativ 6-7 zile după fertilizare fetus uman, care a trecut prin trompa uterină și în 2-3 zile pluteau liber în uter, atașat la mucoasa uterului (endometru). În această perioadă, celula nou formata incepe sa se diviza rapid.

În primul rând, embrionul este o minge de celule bine ambalate, iar apoi celulele sale incep sa se excreta in lichidul si embrionul devine similar cu bula. În acest stadiu deja văzut în mod clar din ce celulele se va dezvolta un copil și de organe și placenta, care îl leagă cu mama lui.

Este în acest stadiu de dezvoltare a embrionului și implantarea începe (atașarea embrionului in uter), care apare de obicei în partea superioară a cavității uterine pe partea din față sau peretele din spate al acestuia. Implantarea se încheie după 11-12 zile. In acest moment, embrionul este introdus substante penetrante în ea de endometru prin difuzie. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient. Necesită contactul cu sângele matern care conține o cantitate foarte mare de substanțe nutritive și oxigen. Pentru a face acest lucru, partea a embrionului, care se confruntă cu peretele uterului, organismul incepe sa se formeze intermediarul placentei. La începutul celei de a 4 săptămâni după fertilizare toate atent coordonate și interconectate mecanism de alimentare a embrionilor este gata să intre în acțiune.

Mama învață foarte repede că concepția sa produs. Acest lucru are loc chiar înainte de implantarea embrionului imediat (6-12 ore) începe să producă o substanță de semnal, care este numit factorul de sarcină timpurie.

Sarcina 280 de zile, în medie, durează. sau 10 luni obstetricale din prima zi a ultimei perioade menstruale. Durata luni obstetricale 28 de zile; 10 luni obstetricale egal cu 40 de săptămâni sau 9 luni de comun. În acest timp a unui ovul fertilizat se dezvolta de fructe coapte, capabile de supraviețuire în afara corpului femeii.

„Sănătatea reproducerii“. Medical Center (351) 734-94-10, 267-18-19, 267-18-20, 8-908-707-3135
Chelyabinsk, ul. K.Libknehta d. 2