Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

Subiectul cel mai de actualitate de bărbați și femei, este tema relației. Dar, înainte de aceste aceleași relații pentru a construi, mai întâi trebuie să ia doar primul pas, să atragă atenția asupra lor, invita la o primă dată, să păstreze la interesul său, și deja uvertura! Iată cum să înceapă o relație cu o fată, aceasta este cea mai importantă întrebare, și vom vorbi despre asta.1. Intotdeauna marturisesc iubirea ta iubita ta. Încearcă să vorbești cu ea despre acest lucru, cât mai des posibil. Nu uitați că fiecare mărturisire ar trebui să fie diferit de cel anterior, acesta trebuie să fie specială, să-l spunem cu un ton special și o voce specială. Nu este necesar de a utiliza template-uri, vă puteți face mai romantic. Da, este o mulțime de muncă, dar recompensa este în valoare de ea.

2. Ia complimente, cu sau fără. Crede-mă, toate fetele este foarte necesar. Dar încă nu este nevoie să se rostogolească la lingușirea, pentru că nimeni nu îi place. Tu spui că te-a atras cel mai mult de ea sau ce ea place cel mai mult despre tine. Ea va aprecia în mod corespunzător.

3. aranja o întâlnire romantică. De exemplu, o plimbare romantica. Ia-o la locurile în care nu au fost niciodată nu singur. Găsiți extraordinare locuri frumoase, în cazul în care în timp, va fi capabil să se întoarcă și amintiți-vă data. Puteți aranja, de asemenea, o cină romantică la lumina lumânărilor. Cineva ar putea spune că este banală, dar este încă un clasic. Și orice fată ar fi frumos ca ai aranjat toate astea doar pentru tine. Încercați să fie un prinț de basm, ar trebui să fie lumânări și muzică. Fetele doar pozeze de oameni romantice.

4. Dați-i o varietate de suveniruri și cadouri. Toți reprezentanții de sex feminin adora o varietate de cadouri și surprize. Discuție emoțională este bine, dar fetele sunt doar nebun despre tot felul de nimicuri, poate pentru tine se pare o prostie, dar pentru ei este o confirmare a sincerității și dragostea ta pentru el.

5. Dă-fata flori pentru nici un motiv. Acest lucru va cauza zambetul fetei si ochii ei imediat aprins și aceasta este ceea ce avem nevoie. Nu este nevoie pentru a da un imens buchet frumos de două ori pe an, nu există nici unul mai bun a crescut, dar fără nici un motiv. fetele sunt foarte mândru de flori, chiar și cei care spun că pentru ei nu înseamnă nimic, crede-mă, nu este departe. Fiecare fată este foarte frumos pentru a obține chiar și un buchet modest, dar din inima.


Prin urmare, cele mai multe ori întrebarea „Cum se propune să se întâlnească fata?“ În alte cazuri. Acest lucru se întâmplă atunci când un tip nu știe cum să-l seducă pe fată, și singura cale de ieșire din situația, pe care o vede - este de a invita fata să se întâlnească. El crede că, dacă el este de a formaliza statutul bărbatului și femeii, apoi totul merge ca un ceas pe. Și acest lucru este de obicei auto-înșelăciune, ca oferta de a se întâlni și care doresc cu adevărat un tip - nu are nimic de-a face. Poate că se recunoaște în aceste linii, și te simți un pic trist de această conștientizare, dar nu vă faceți griji - nu e pentru totdeauna, dacă lucrezi cu el.

Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

Sărut-o! După aceea, va deveni clar să te cunosc sau spun că îmi pare rău, dar ești prietenul meu, și nimic mai mult, nu mai face acest lucru.

Acesta joacă un rol important factori cum ar fi timpul. Nu te grăbi lucrurile și prea strâns, încercați să facă acest lucru ca totul se întâmpla la momentul respectiv. Dacă sunteți în dragoste cu tipul, și el va iubi pur și simplu, nu ar trebui să se ascundă de el, și să întârzie sexul, iar apoi el va crede că pierdem timpul pe tine, pentru că e același lucru pe care nu le place, dar, de asemenea, pentru a rula în mod continuu pentru el, care arată cât de mult îl iubesc, de asemenea, nu-l merita.

  1. Încercați din timp în timp pentru a ne reaminti, să apară în viața lui. Acest lucru ar trebui să fie făcut subtil și discret, în orice caz, fără a impune și nu aruncă un om de kilometri SMS. Doar fulgeră în fața ochilor lui și un zâmbet enigmatic. Tipul trebuie să spun că te obișnuiești cu tine și începe să se uite cu atenție.
  2. Vorbește cu tipul despre ea, interesat în hobby-uri și viața lui. Fii sensibil și acționează subtil. Îl admir, dar fără falsitate și lingușirea. Să sfatul tip dacă el cere ajutor. Păstrați-l.
  3. l invita la cinema sau teatru. Asigurați-vă mai bine cu atenție: spune-mi ce au de gând să merg cu prietena mea, și ea a fost bolnavă, și să le cereți să vă țină companie. Căutați modalități de petrecere a timpului liber cu el. Acest lucru aduce.
  4. În cazul în care este greu de a nu observa, încercați ușor flirt cu alții în fața lui. Uneori este foarte eficient.


De asemenea, ar trebui să existe nici o guma de mestecat, chips-uri și orice altceva. Toate acestea pot fi după conversație.

Cum să refuze o fată?

De multe ori fetele dau refuzul de a oferi pentru a satisface băieții, dar se întâmplă și vice-versa ... Acest lucru este destul de rar, dar încă se întâmplă, mai ales cu băieții, a căror apariție și caracter tinde să devină ideale. Refuză pentru a satisface fata, puteți pur și simplu prin a spune cuvântul „nu“ și să explice motivul (de preferință inventat, dar unul care într-adevăr o va salva de la dorinta de a va căuta). Motivul poate fi recunoașterea faptului că nu ați întâlni cu colegii de clasă / coleg / co-lucrătorilor. Sau ce inima ta aparține deja la o altă fată, astfel încât să nu intenționează să-l schimbe, dar cine este să vorbești nu.

Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

N-am avut o relație cu o fată. Se întâmplă?

Experiența într-o relație nu contează dacă este vorba despre o relație serioasă, construită pe iubire reciprocă. Toate aceleași certuri, neînțelegeri și resentimente pot apărea în diferite perechi, din orice motiv, astfel încât fiecare relație, cum ar fi omul însuși - individ. Dacă te uiți la întâlnire, ca o atitudine ușor, relaxat, care este, romane, care sunt ieșit din plictiseală sau pentru plăceri sexuale, există, desigur, aveți nevoie de experiență, și numai în acest caz, s-ar putea avea ceva ce se poate întâmpla, ca și cum nu ai vrut asta. Dar dacă sunteți în mod constant frică să înceapă relații, vei rămâne așa pentru totdeauna și singuratic care nu va fi capabil de a avea o fată, și mai ales familia lui.

Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

Cum cel mai bine pentru a face o ofertă?

Ei bine, asta e un clasic: „Cu cât ne place o femeie mai puțin ...“ Deci, să-l doresc să repete întâlnirea înainte de a vi se cere.

Și totuși ... la o data (dar vei ști că această dată) nu este acceptat să vină cu mâinile goale. Aici, de asemenea, avem nevoie de o fantezie. Dar! Nu este nevoie pentru a aduce 3 buchețele învelite în hârtie colorată kilogram! Este mai bine să aducă o floare într-o oală. Deci, cel puțin este original. Daca sunteti interesat, citeste articolul nostru scurt - ce flori pentru a da la fata. Darul poate fi scump, dar memorabil. jucărie moale - un câștig-câștig.

Cel mai bun articol de pe site-ul:

La un moment dat, va veni pe scenă și a citi mesajul lor. Desigur, o astfel de graba de a topi inima de orice fată.

Și amintiți-vă cel mai important lucru - să nu spui)))

Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

Cum să faci primul pas și a invitat-o ​​să se întâlnească

5 (100%) 11 voturi

Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

În viața reală, femeile de multe ori există situații care necesita capacitatea de a spune „nu“. Și, ca să spunem ferm, pe un ton care brooked nici o obiecție, realizând propriile decizii ca corect numai în condițiile date.

Deosebit de important o astfel de mișcare din partea sexului mai echitabilă, atunci când acesta este expus la atacul de antipatici, chiar neplăcut pentru oamenii ei. În articolul de astăzi în atenție sunt oferite sfaturi practice care vă pot ajuta în mod corespunzător și fără consecințe grave, pentru a nega un domn în dialog și mai mult.

Cum de a începe un tip intalniri

Cum să întâlnesc un tip

Se presupune, de obicei, că prima întâlni, sugerează relații, trebuie să fie un om și cum să întâlnesc o fată chiar pe stradă, în rețelele sociale, care le-am scris deja, citește pentru dezvoltarea generală. sunete Complet nenaturale din gura unei fraze fată: „! Lasă-mă să te cunosc“ De obicei, chiar și cu experiență Don Juan nu folosesc o astfel de încercare de primitivă de a explora, mai multe femei trebuie să fie mai creativi în arta de a cum să se familiarizeze cu tipul. Luați seama la un sfat bun de site-ul nostru. Cunoștință, desigur, există o „coincidență“. Este mai bine dacă ajungi să știi în timpul ocupației unor cauze comune, sau prin prieteni și cunoștințe. În primul rând, dacă vă dezamăgesc ați selectat un om, este întotdeauna posibil să se reducă relațiile cauzate de „Nu“, și în al doilea rând, este prin comunicarea unei noi cunoștință cu alți oameni, ai învăța și să decidă rapid, cum ar fi dacă el va încă sau nu, dacă începe datând acest tip.

Cum de a începe o relație cu o fată - sfaturi pentru femei online

Tipul care îi place într-adevăr o fată, și care vrea să o invite să se întâlnească adesea teamă să-și exprime sentimentele sale. Probabilitatea de eșec descuraja orice vânătoare. Cu toate acestea, acest pas trebuie să fie făcut. Și pentru a auzi un răspuns pozitiv, trebuie să faci inițial. Să ne uităm la modul de a oferi fetei pentru a satisface.