Cum de a începe o conversație cu un tip pe Internet

Primul pas este adesea dificil, chiar și atunci când comunică printr-un monitor atunci când interlocutorul nu vede cum urechile tale devin roșii, obrajii arzând și palmele transpirate. Dar știi ceva ce vă faceți griji și să se simtă în largul lor. Și așa trebuie să spun, mai degrabă, de a scrie ceva pentru care va fi apoi incomod. Sau ceva care va crea o impresie proastă de tine și pentru a preveni introducerea în continuare. Aceste probleme apar în mod viu în prima conversație virtuală cu cineva care vă place foarte mult.Cum de a începe o conversație cu un tip de pe Internet?
Baietii sunt diferite, precum și atitudinea ta față de ei. Trebuie să înțeleagă în mod clar ce anume sentimentele pe care le experiență pentru tipul de la acest stadiu, pentru a începe și să continue să comunice în mod eficient în mod corespunzător.

Poate că va simpatic, ca persoană, crezi sau știi că ai ceva în comun și v-ar fi interesat să vorbească cu. Aceasta este o situație. Cel mai simplu. Doar uitați că el este un tip și să vorbească cu el ca și cu orice prietena: ușor și sincer.Poate că ți-a plăcut ca un om, cu toate că eu personal nu te cunosc și îl vezi doar pe fotografii „în contact“. Este destul de o altă problemă. În acest caz, trebuie să fie deosebit de atenți, pentru că reacțiile, dorințele și gusturile unui străin poate fi complet imprevizibil. În plus, imaginea poate să nu fie deloc lui. Și tot ce a scris despre el însuși - o ficțiune.

Uneori se întâmplă că știi tipul ăsta în realitate. S-ar putea comunica chiar si cu el, dar poate că nu. Și îți place de el. Sau chiar ești îndrăgostită de el. Și tu vrei să ajungi să-l cunosc sau pentru a atrage atenția. Desigur, sentimentele tale te va împiedica să fie ușoară și naturală, dar ar trebui să încercați. Nu te tulpina. Fii tu însuți. Și arată cel mai bine partea lor.

Dacă faci ceva te întreb, și el va răspunde „da“ sau „nu“, pune mai multe întrebări, sunt interesați de detalii, își exprimă opinia lui sau altcuiva. Pe scurt, totul se face pentru a aduce un răspuns plin de viață.

Acrobatie - întrerupe conversația la vârf de interesul său în tine. Apoi, el cu siguranță va căuta să-l continue, vă va da puterea și încrederea să se simtă ca un vânător, mai degrabă decât victima, care a căzut într-o capcană.