Cum de a începe o conversație cu o fată


1. Prima impresie este de multe ori cel mai puternic. Pentru că, indiferent cât de sunete banale, dar ai nevoie pentru a începe o conversație cu curtoazie comună: salut și prezentare. Nici o fată normală nu răspunde la grosolănie vesel, „Bună! Numele meu este Sasha. " Și dacă răspunsul, atunci de ce grubiyanka?Chiar dacă, după ascultarea salut, fata nu a răspuns. zambeste - jumatate din treaba. Ai putea scapa de frica si fata a provocat emoții pozitive.

2. Acum trebuie să înceapă o conversație. Pentru a face acest lucru, puteți pune o întrebare la care nu se poate răspunde „Da“ sau „Nu“. Dar, de asemenea întrebați, „Cât este ceasul acesta“ nu este necesar, sau interesați de punctele de vedere ale femeilor cu privire la cauzele politice ale crizei economice. Este mai bine să întreb cum ea preferă să-și petreacă timpul liber. Aceste informații pot fi utile în viitor.

3. Nimic nu atrage o femeie ca pe un compliment. Dar este foarte important să se spună adevărul absolut, și la aceleași complimente nu ar trebui să atingă părțile sexuale ale corpului. Nu fiecare fată va fi bucuros să aud de la un străin un compliment despre sânii ei superbe, chiar dacă pieptul - singurul ei avantaj. O mai bună atunci când întâlnirea pentru a atrage atenția asupra feței, părul, mâinile, zâmbet, mers pe jos. Puține femei pot rezista complimente ca: „De la look-ul, puteți merge orb“, „Ce ai parul frumos“, „Ești la fel de ușor să alunece și viață?“ Sau „Care sunt brațul flexibil, ai pianistei?“ Dar să spunem că doar nevoie adevărul!

4. Faceți o femeie râs - aceasta înseamnă că trebuie să o îndeplinească. Umorul aduce, reglează la distracție și arată că, cu tine ea nu te plictisesti. Dar, dacă nu știi cât de bine distractiv, nu au nevoie de mult pentru a încerca să stoarcă: era o gluma - nu fi timid, și nu a apărut, nu-mi amintesc glumele vechi - se poate produce impresia opusă.

5. Dacă ați văzut fata în cafenea sau bar, clasic al genului - pentru a comanda unele băutură pentru ea. A nu se confunda cu alegerea, este mai bine să ceară chelnerul să-i dea un pahar de ceea ce ea a fost băut. Prin geamul, puteți atașa o notă doresc o seară plăcută. În cazul în care răspunsul ea ar zâmbi, da din cap sau de a răspunde aspect recunoscător, puteți veni și să se prezinte. Puteți vorbi pentru a începe cu o întrebare: „Sper că nu a fost prea indrazneata de mine?“.
Pe stradă, puteți invita fata să stea într-o cafenea. Vara ofera inghetata sau suc, cafea sau ceai în timpul iernii.

6. Femeile sunt romantice și le place să vorbească despre relații. Vorbind despre acest subiect, puteți afla mai multe lucruri utile despre relația ei cu oamenii și să se adapteze comportamentul lor. Puteți începe o conversație întrebând libertatea ei. La urma urmei, este destul de important: dacă ea este căsătorită, datând cineva și cât de gravă relația ei. Deci, întrebarea pe care prodemonstriruesh integritatea lor si da-i posibilitatea de a face o alegere.
Când ea a răspuns că ea sa căsătorit, nu spune doar la revedere. Oricine nu interzice oamenilor să comunice pur și simplu.
De asemenea, este important să se formuleze o astfel de întrebare frumos. De exemplu: „Indrazneste Sper că inima ta este liber?“

7. Fetele iubesc onestitate și, dacă dintr-o dată acest lucru se întâmplă. pe care le-ați întâlnit fata cel mai minunat din lume, și chiar a uitat numele, doar du-te la ea și recunoaște: „să te văd, am uitat cum să întâlnesc fete. Mă poți ajuta? "
Deci ai prodemonstriruesh încrederea lui, și-a atras multe femei.

Desigur, uneori, încercând să se întâlnească pe stradă, vei primi scutiri. dar este perfect normal. Și nu spune că pentru a vă că ceva este greșit, femeile pot avea, de asemenea, zile proaste, atunci când pur și simplu nu vrea să vorbească cu nimeni. Principalul lucru nu este să-și piardă încrederea și mai practică.

Ați putea fi interesat:

toate lucrurile, desigur, va trebui să se pregătească. ceas. ridica astfel anegdote imaginea vieții ei, în natură, de viață sa întâmplat aparute. razdabud ce sau informații de interese e. lbyat toți oamenii să obțină informații. dar ar trebui să fie în moderație. în cazul în care conversația se va da aviz nu este adevărat - cel mai probabil de acord. aici se poate produce următoarea fază; dacă udastsa vorbesc ei, atunci el spune nimic, și, în orice caz, nu perebevay

baieti Sunt 17, eu nu pot întâlni cu nimeni), nu dracu ', ce altceva vă puteți gândi. (Scuzati mat). Ajutor va fi foarte recunoscător.Doar re-citit site-ul plin! și veți ști totul! Acolo este scris peste tot!

Astăzi, în școală sa întâlnit fata de o frumusețe extraordinară, ea e dintr-o clasă paralelă, atunci când am toate dintr-o transformă brusc a se vedea în fundal, nu-mi pot lua ochii de la ea, dar nu abordare decide ce să fac ??
HELP!

stii .... Sunt 12 și am fost deja de 2 ori respinse. Nu înțeleg că ei nu au găsit pe mine vorbind cu fetele ușor de pe mine. Deci, întrebarea este. de ce nu pot o femeie nu poate merge la un nivel superior (bine, de exemplu, pentru a invita la film) Eu ... e doar un prieten, și de ce toate fetele nu înțeleg despre argumentele pro intelectualii toate acestea sunt același model, dar ele Gopnik Dă.

Un an în urmă, m-am indragostit de un coleg de clasă, foarte frică. Și am decis să o invite la patinoar, face o mulțime de complimente. Totul sa dovedit, am fost împreună)) La data am fost de 16 ani)) nachitalsja pick-up prieteni potom.Teper mi pune întrebări și să ceară sfaturi despre fete. Eu sunt pentru ei acum ca un sexolog, psiholog))

Recent adăugate prieteni femeie care nu au văzut încă din zilele de școală, chiar și la școală nu a comunicat cu ea, deoarece nu a observat, pentru că era doar un copil, dar apoi am văzut poza ei, care acum nu poate lua ochii ca să vorbesc cu ea dar numai în scris =) și invită-o afară sau ceva ce nu ar îndrăzni. Și nu pot îndrăzni să-l prin faptul că nu va putea vorbi despre orice, pentru că te înțelegi perfect că a comunica cu o fată scris într-o viață este într-adevăr 2 teme diferite. Aici mi-e teamă să văd o duc la filme, pentru că eu nu găsesc tema pe care să vorbesc cu ea) Spune-mi cum am face primul pas pentru a câștiga inima ei)

Jeka, încercați să aflați mai multe despre familia ei, gusturile ei, ce muzica pentru a asculta, etc.

Nu pot întâlni pentru XX de ani sdevushkoy nu se răcească! Mi-e teamă să facă un pas, și sunt atât de mulți oameni care-mi place! Dacă știi cum să ajute să-mi spuneți!

Buna ziua Sunt XX ani obesnyu problema mea: Nu știu cum obschatsya cu fete frumoase, eu sunt norocos Toko cu urodenami Vreau unele frumoase doresc chtchtob frumos mă iubești bine, încă o a doua problemă nu știu despre ele govarit e atât de greu și dintr-o dată nu Ceto eu spun, și toate problemele pudut bine, și a treia am avut în viața mea cu ei și de mers pe jos, deși chiar urât mă bâlbâi PLIIz sfătui-mi doresc să fie chiar mult minute schaslivchikom.a și încă cann't poskazat atât de frumos pe internet pravelno perepisyvatsya pe care mi-a plăcut acolo

Nu fi supărat, dar un sfat vă pot da, scrie bine, fetelor le plac tipii mai alfabetizate))

În primul rând, să învețe să scrie! Tu spui că te duci la urât, crezi că este considerat frumos? Bine, să trecem la punct, dacă vă place să vină și să înceapă cu ei despre vorbesc ceva. Pune această fată pe același nivel pe care stai, nu uitați acest lucru este o fată simplă la fel ca toți ceilalți. Start, de exemplu, sunt bine: Cum te simți? Astăzi, vreme mare, nu-i așa. Și apoi fantasize tot ce vrei, noroc!

MULȚUMIM Voi reuși

Băieți, aici e problema: Imi place o fata (mine și ea timp de 15 ani), să învețe într-o singură klase.Pohodu ea corespunde cu omul mai în vârstă, care trăiește într-un alt gorode.Ne știu ce să vorbesc cu ea și se încadrează în dragoste cu sebya.Pomogite Te implor!

Băieți și fete. Am cunoscut o fată. ei de 15 ani. Am corespondat cu primul ei pe standardul „salut-ce mai faci?“ Ei bine, etc. În cele din urmă am obosit de ea în dimineața am scrie „Bună ziua Zai. cum ai dormit. - * "răspuns mulțumit" Hello Kitty. dormi bine „, acum ea e fata mea. Vrei să scrie să-l scrie. nu este necesar să se aștepte Santa să vină și să dea un cadou. Băieți acest lucru ajută cu adevărat.

Câteva zile în urmă am fost tocit în mod special ezită să se apropie de fată, a venit acasă, a crezut, și a dat seama că timid nu ar trebui să te și fetele, respectiv, mai târziu, sa întâlnit cu o fată drăguță și a dat seama că este la fel de dificil, așa că Băieți, dacă vă place o fată, act imediat.

Eu vorbesc cu o femeie pentru 3 goda.ona Sunt foarte simpatic, chiar și bolshe.A ea știe despre asta, dar nu recunoaște că nu se un singur pas, dar nu da drumul. Ce să fac?

ea cea mai egoistă și nu compromite poydet.V acest caz, aveți doar două opțiuni: fie vă rasstaneshsya cu ea sau va rula în spatele ei pentru tine sobachenok.No cea mai bună opțiune pentru a vorbi cu ea și punctul I.

Aici am dori, de asemenea, să se apropie de ea pentru a începe intalniri, dar ea nu admite, el ne spune că suntem doar prieteni, dar când am spus că am vrut să țină pasul cu ea, ea începe să se plângă că nu am fost permanentă, așa că am decis de dragul experimentului spun nu este ea nu mai place de mine, și aici este rezultatul. Am început să sun frecvent scrie pentru a apela la oaspeții săi, și te. Mă gândeam că nu-mi pasă de ea. Ajutor Consiliul!

Ajutor!
VKontakte Fata a placut (Sunt 16 s 15) ea a adăugat ca prieten, și eu sunt foarte umil și mi-e teamă să înceapă o conversație.
Ea: Buna ziua)
Sunt: hi
Ea: Ce să adăugați și să nu scrie?
Și nu știu cum să răspundă!

Improvizează!
Iată un exemplu:
Ea: Buna ziua
Tu: Ei bine, bună dimineața
Ea: Ce a adăugat și nu scrie?
Tu: Ei bine, el a scris
În general, improviza! Nu veni la un popas screeching! Raspuns nu mai târziu de un minut, și apoi cred că nesamouverenny! Este mai bine să fie silențios decât brecie gunoi sau scrie, „Ei bine, eu doar nici măcar nu știu ce să scrie ...“ Și cea mai bună ia pe iinitsiativu: scrie primul!
Pe scurt, să fie un om! Buddha obraznic! Femeile ca barbatii auto-siguri!

Scrie-i adevărul!), De ce să adăugați!) Tipo krasivoya tine!) Și sfatul meu nu este necesar să obschatsya în contact luchshe du-te afară și începe cu fetele de nivelul tău și atunci el va înțelege că, ca da!)

Pentru mine departe Ineta contrar oferă mai mult curaj.

Vă rugăm să ajute, am 15 ani. E o fată îmi place, vorbim ca prieteni, sau chiar mai puțin, doar (Buna ziua, ce faci, ce faci - asta e tot ce pot de mine stoarce) și toate, și apoi o zi de reculegere ... nu știu cum să înceapă o conversație cu ea în general, și despre ce. Te rog, te rog un sfat, bine, sau atât de bine, sau cum să înceapă o conversație. Multumesc anticipat =)

Ajutor, sunt 15 și-a plăcut într-adevăr fata, ea este, de asemenea, 15 merg împreună la sala de sport, dar mi-e teamă de a face cunoștință)) Nu știu de unde să înceapă, ajuta