Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Calorii: 1820
Proteine ​​/ 100g: 19
Carbohidrații / 100g: 61

Bună ziua tuturor. Cel mai adesea, atunci când pregătește plăcinte din categoria de făină corespunzătoare nutriție năut este utilizat. Dar nu întotdeauna putem găsi în magazin. Și pentru a fi precis, este foarte greu de găsit. Dar chiar dacă găsiți făina de năut, atunci va fi prea miros specific de mazăre.


Soluții pentru acest lucru - pentru a pregăti un astfel de produs-te! Apoi va fi delicioase, proaspete și parfumat. Cum de a găti năut făină acasă, am să-ți spun.
ingrediente:
- năut;
- apă.

Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Și proceda la prepararea de făină. În primul rând trebuie să se înmoaie năutul peste noapte. Se înmoaie printr-o jumătate de zi observăm ca mazăre trapa. Apoi, ei vor fi gata.

Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Apoi îmbinați apa în care a fost îmbibată năut, trimite-l în tigaie și se umple cu apă noi. Trimite o capacitate pe foc mediu și se aduce la fierbere. Scoateți toată spuma care va fi format. pui normal pregătirea pentru o lungă perioadă de timp, fierte timp de aproximativ 6-7 ore. Dar există o tipa care gătește repede, ca să spunem așa fast-food. Prin urmare, acest pui am gatiti aproximativ 1-5-2 ore.Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Năut fierte, verificați-l după cum urmează. Ia un bob de mazăre, apăsați în jos cu o furculiță, dacă bob de mazăre este zdrobit rapid, năutul fiert. Acesta se sprijină pe o sită fină sau strecurătoare. Apoi se prepară drepturile de coacere și să-l prosop în două straturi. Noi l extinde uniform pe năutul fierte. Am în acest fel va judeca.

Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Când năutul să se răcească în jos, trimite-l în blender ceașcă de măcinare. Rupeți-l.

Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Apoi distribuiți năut măcinat din nou pe o foaie de copt. Incalziti cuptorul la 100 de grade Celsius. Mergem acolo la năut uscat, după ceva timp, se amestecă o spatula de lemn. Între ușă și cuptorul Introduceți o spatula de lemn, astfel încât aburul care iese.

Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Odată ce puiul este complet uscat, vom trimite înapoi în loturi într-un blender și se pisa. Acum, ar trebui să luăm o făină adevărată Năut!

Cum de a găti făină de năut la domiciliu

Masa gata! Ai prăjituri delicioase și rețete neobișnuite! Acum puteți coace în condiții de siguranță clătite din făină de grame.