Cum de a găti carnati afumati de vânătoare la domiciliu

cârnați Delicious vânătoare - un fel de mâncare preferat de mulți cunoscători afumat. După ce a pregătit această delicatesă la domiciliu, veți simți o mare diferență în comparație cu magazinul de mărfuri. După producția de origine utilizează numai produse naturale, fără aditivi sintetici, uneori foarte dăunătoare. Structura cârnaților acasă conține doar carne proaspătă și un pic de condiment. Procesul de luare mese constă în mai multe etape, astfel încât va fi nevoie de un pic de timp, dar în cele din urmă se va dovedi cârnați gustoase uimitoare de vânătoare, cu o aromă plăcută de ceață naturale.

Cum de a găti carnati afumati de vânătoare la domiciliuPregătirea ingredientelor

Pentru a pregăti, următoarele componente:

 • 450 g de carne de porc.
 • 350 g de vițel sau de vită.
 • 2 zubochka usturoi.
 • 20 g de sare
 • 2 g de zahăr.
 • 2 g de piper negru.

Și dacă vă place cârnați mai grași, este recomandat să folosiți următoarea rețetă:

 • 800 g de vițel.
 • 600 de grame de carne de porc macră.
 • 600 g de untură.
 • 80 g de sare.
 • 4 g de zahăr.
 • 1 g de sare de nitrit.
 • 1 g dintr-un amestec de ardei.

Carnea trebuie spălate, uscate ușor cu un prosop, se taie în bucăți mici. Apoi, se macină prin masina de tocat. Adăugați toate condimentele, stoarce usturoi, tocat fi bine agitat. Dacă folosiți grăsime, aceasta trebuie să fie tocat fin și de a introduce la restul produsului la sfârșitul anului. Lasă tocată la 3-5⁰ timp de 7-8 ore. În acest timp, carnea este bine conectat cu condimente inmuiate in aroma. Apoi, puteți începe să modeleze cârnați în viitor.

Formarea de cârnați și preparate pentru fumatÎnainte de a începe să formeze un cârnat, este necesar să se pregătească pielea, care va fi pus umplutura. Puteți utiliza o carcasă specială de colagen sau intestin subțire convenționale.

Colagenul sau proteină înveliș este realizat din fibre naturale, de aceea este considerat comestibil. Este ușor de utilizat și poate fi depozitat timp de doi ani. Înainte de utilizare, este suficient să inferior într-o apă caldă (aproximativ 40⁰) timp de câteva secunde, după care umplutura poate fi produs semifinit.

A se vedea, de asemenea: șuncă afumată și de gătit acasă

Utilizarea de intestine de porc și de vită - este utilizată în mod tradițional pentru a face cârnați. Pentru vânătoare cârnați trebuie să selectați numai intestinul subțire. Acestea trebuie să fie curățate cu grijă și este gata pentru utilizare.

Gatiti cârnați poate fi manual. Dar este destul de lung si incomod, asa ca cel mai bine este de a folosi o mașină de tocat. Ca o regulă, polizor completă are duze speciale pentru cârnați de gătit.

Shell sau intestin trebuie să se angajeze ferm cu o parte a firului subțire de gătit sau de fir, un al doilea capăt pus pe duza. Apoi se umple cu carne tocată strâns, asigurați-vă că nu rămân spații de aer. Se scoate din duza de a se angaja doilea capăt. Lungimea semi ar trebui să fie de aproximativ 20 cm.

Cum de a găti carnati afumati de vânătoare la domiciliu

procedeu de preparare

Atunci când se formează cârnații, acestea trebuie să se fierbe. La această apă încălzită la 85⁰, intermediarii inferiori și să stea 35 de minute. În acest caz, asigurați-vă că temperatura apei nu a crescut. Apoi, scoate din apă, a pus într-un vas, lasa sa se raceasca putin.

În acest timp, se prepară afumătoare. Mai bine de a utiliza un afumătoare, în cazul în care cârnați pot fi agățate pe verticală. În partea de jos a lămpii de ulei pentru a pune așchii de lemn sau rumeguș pentru fumat. chips-uri de arin ideal. Acesta dă un gust foarte frumos. Top palet de aprovizionare cip.

Cârnați atârnă în afumătoare, dar în vrac, astfel încât fumul învăluia fiecare bine. Închideți capacul, a pus aparatul pe un foc puternic. Balonare fum fierbinte 20 de minute. Apoi, eliminați de la căldură, dar nu-l deschide. Cârnații trebuie să se răcească în afumătoare 5-6 ore. Apoi, au nevoie pentru a ajunge să-și încheie pergamentul și trimite în frigider pentru încă 3-4 ore. In acest timp au înmuiat complet aromă de fum, iar gustul va fi mai aglomerat.

Produsul finit poate fi savurat ca o gustare independentă, sau utilizate pentru supe, salate, sandwich-uri și tartine. Poftă bună!

Articolul Caracterizare:
(Nu a fost evaluat încă)