Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

Una dintre întrebările fâlfâind cele mai pline de viață pe care dezvoltatorii interesați în selectarea proiectului - cât de mult va costa punerea sa în aplicare? Cum să cumpăr o casă? În cazul în care bugetul este limitat, atât în ​​greutatea totală a proiectelor de evidențiere case la prețuri accesibile?Pentru a ajuta la dezvoltator pentru a oferi o listă de caracteristici generalizate care afectează costul de construcție a casei

 • Suprafața totală a casei. Cu cat mai mare casa, mai scump va costa dezvoltator, iar costul proiectului la domiciliu va fi mai mare. După cum arată practica, o familie de 4 poate destul de confortabil în casa de 120 m2. Pentru a fi confortabil în casă, el trebuie mai întâi să fie funcțional și practic, cu o mulțime de spații comerciale, și nu neapărat mare. Prin urmare, înainte de selecția proiectelor, să decidă în primul rând la propriile nevoi și dorințe.

Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

 • Bucătăria și băile sunt cele mai scumpe din amenajarea interioara (pe 1 m2 de cost). Acestea necesită ventilație de licitație, sisteme de alimentare cu apă și de canalizare, instalarea de echipamente adecvate și interioare cu gresie finisare una dintre cele mai scumpe. Prin urmare, în cazul în care dezvoltatorul încearcă să reducă costul suprafața totală a spațiilor care nu trebuie să fie mare, să le aibă, de asemenea, favorabil unul lângă altul.
 • Forma casei. Mai simplă formă de casă, mai ieftin construcția sa. Proiecte de case cu ferestre de dafin, sau orice alte forme curbe complexe, mai complexe și costisitoare pentru a pune în aplicare. Crește costul de construcție este, de asemenea, elemente complicate și arhitecturale, de exemplu, semineu suplimentar pentru grill-ul în aer liber, coloane, arcade, conservator, sticlă de formă complexă. Mai mult, interiorul formei complexe este mai scump să se încălzească în timpul iernii.

Cum de a găsi un proiect de casă ieftină


 • Built-in garaj mai ieftin detașat: cel puțin un perete și acoperiș deasupra. Un alt economic baldachin numai construirea în loc de garaj, acesta este, de asemenea, o opțiune viabilă. Deși pentru a stoca aparatul într-un garaj bine ventilat.
 • Forma acoperișului. Constructii acoperisuri si materiale de instalare a acestora - unul dintre elementele cele mai scumpe. Cu cât este mai complexă forma acoperișului, cu atât mai mult lyukaren (geamuri față la mansardă), mai scump va costa dezvoltator.
 • Etaje. Unele dintre cele mai scumpe produse de construcție - fundație și acoperiș. În aceeași fundație, sub același acoperiș de dezvoltator poate construi un etaj, un etaj cu o mansardă (prin doar că pentru a construi podul casei un etaj în camera de zi) sau două etaje. Opțiunea cea mai economică, alte lucruri fiind egale - casa cu un pod, cel mai scump - etaje.

Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

 • Costul ridicat al lucrărilor de fundație și determină costul ridicat al subsolul casei. În medie, se poate ajunge la 30% din valoarea casei. Prin urmare, proiecte case economie clasa nu necesită prezența unui subsol.

Acum, pe baza tuturor de mai sus a declarat, sperăm, este mai ușor pentru a vedea modul în care proiectul arată case eficiente. Camye ieftin - o formă simplă de acasă cu un acoperiș fronton simplu cu mansardă, cu o zonă de bucătărie optimă și băi cu garaj încorporat, de exemplu, Z164. Z178. Z133. Z240. Z124. Z148. Z88. Z188.

În acest decor cald, casa de fatade, interior funcțional convenabil face aceste (și altele similare), desene confortabile și frumos!

 • Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

Proiectul Ideal de vile, ce este?
 • Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

  de viață confortabil într-un sector îngust
 • Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

  SCUMP ÎȘI clădire COST de economisire a energiei acasă?
 • Cum de a găsi un proiect de casă ieftină

  9 motive pentru a construi o casa la proiect