Cum de a găsi istoricul calculatorului

Cum de a găsi istoricul calculatorului

Pentru a afla cum să găsiți povestea în calculator, devenind în cele din urmă, interesat în aproape toți utilizatorii de PC-uri. După vizionare aceasta, puteți vedea ce aplicații au fost deschise pe ce resurse utilizatorul a vizitat, chiar și la ce oră a fost pornit și oprit calculatorul. Există programe speciale pentru a vizualiza cronica de vizite. Dar, pentru a lucra cu astfel de instrumente, aveți nevoie de o idee bună pentru a înțelege setările PC-ului. După utilizarea acestora, s-ar putea deteriora datele, restabiliți că nu va fi capabil.Cum de a găsi istoria site-urilor vizitate pe un calculator

Browser „Opera“ aveți nevoie pentru a aduce cursorul mouse-ului în colțul din stânga sus al ecranului din lista furnizată de articole pentru a selecta secțiunea „istorie“, și apoi pe ecran pentru a deschide cronologia vizite în ultima lună. Deschideți „Istoria“, puteți, de asemenea, tasta Ctrl și H. Dacă doriți să ștergeți istoricul de pe computer, faceți clic pe butonul corespunzător din partea dreaptă sus.Pentru Internet Explorer, deschideți meniul de sus și du-te la „View“, apoi du-te la elementul „Explorer Bar“, în cazul în care veți vedea elementul „istorie“, pe care îl puteți deschide aceeași combinație de taste ca în „Opera“.

Cum de a găsi istoricul calculatorului

De asemenea, aveți opțiunea de a descărca și instala utilități speciale, care sunt, de asemenea, numite keyloggers. Aceste programe vor fi sub control toate activitățile care au loc pe tastatură. Programul înregistrează tot ce se întâmplă, poate înregistra sunetul și imaginea în timpul programelor de comunicare, cum ar fi Skype, dacă este necesar.

Pentru tine și PC-ul proteja de acest tip de instrumente de care aveți nevoie pentru a utiliza software-ul anti-spyware sau antivirus avansat, care are o bază proaspătă.

Cum de a găsi istoricul calculatorului