Cum de a forța dependentul să fie tratat cum să convingă dependentul să urmeze un tratament la clinica

Narcologi cere de multe ori rudele persoanelor dependente de droguri întrebări: „Cum să le tratezi?“.

Problema este agravată de faptul că:

A) nici unul dintre dependentului nu se recunoaște ca atare;B) nu dorește să fie tratată atât timp cât rudele de „ajutor“ ca el să folosească droguri.

Între timp, soluția la problema începe cu realizarea ei. Rudele de multe ori observa că au inconștient să meargă pe despre dependent. De exemplu, el ia credit - familia îi răsplătesc. El retragere - ei numesc o ambulanță, și încă o dată l-au pus în spital. El a fost prins cu poliția de droguri - ei îl salvează. Și la fel ca rudele încercarea de a face o faptă bună, dar efectul este opus, astfel încât acestea să „sponsorizeze“ dependenta. Primul pas spre victorie: opri să-și îngăduie fiului său dependent de droguri, soțul, sau frate și se va opri pentru a rezolva problema lui.

Consecințele consumului de droguri trebuie să dea la el. Ai nevoie pentru a pune o condiție: „Eu vă va ajuta numai dacă va fi tratat“

Aveti nevoie de consiliere și consiliere psihiatru?

-Voluntară obligatorie tratamentul dependenței de droguri

medicamente moderne sunt extrem de dependenta. Deja mai putin de un an nevoie de un om pentru a „obține dependent“ pe droguri tari.

Primul lucru de făcut de familie, este de a proteja dependentului de la accesul la medicamente. Statul are până în prezent nu există nici un mecanism care ar putea atinge acest obiectiv. Unele organizații iau o persoană aflată la tratament, de fapt, în mod forțat, fără dorința lui, dar numai cu acordul rudelor. Acest lucru este nu numai ilegal, dar, de asemenea, greșit - a nega libertatea omului fără consimțământul său.Dar, pe de altă parte, există situații în care un dependent de sub influența de sare sau condimente devine nebun. Ce să faci atunci? Cum de a salva viața?

Cum de a forța dependentul să fie tratat cum să convingă dependentul să urmeze un tratament la clinica
Metoda clasică și cea mai eficientă este de intervenție. Când se utilizează, trebuie să adune toți membrii familiei, astfel încât au pus condiția dependent de droguri: „Ori te duci pentru tratament, sau va abandona“ În acest caz, nu este un dependent de droguri dictează că el va face, iar familia pune un ultimatum.

Rudele se asigura astfel că a urmat un tratament și reabilitare, și din nou, a devenit membru cu drepturi depline al familiei.

Astăzi, există mai multe metode gratuite - clase de Narcotice anonime, centre de reabilitare gratuite. În cazul în care o familie are bani pentru tratament, sarcina este simplificată de multe ori.

„Drumul de mers pe jos“ - un celebru spune, este cea mai potrivită pentru situația descrisă mai sus. problema de dependenta poate fi rezolvată. Trebuie doar pentru a aduna informații de încredere, ridica un centru de reabilitare, care angajează nu doar dependenți de care un an sau doi în urmă, au rezistat cu boala, și profesioniști de droguri, psihiatri si psihologi. Acesta îndeplinește aceste cerințe clinica „Beznarkotikov-Saratov“. Aici membru al familiei dvs. dependent de droguri va oferi asistență valoroasă și să învețe să trăiască fără utilizarea de medicamente psihotrope.